Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su evlatlarını oynatmasan isler düzelecek gibi.

Hoca takima yavas yavas Emre Mor'u monte etmezse pisman olacak. Bu takim kanat oyunculari ile oynamak zorunda. Hizli ve adam eksiltebilen oyuncular.

Brugge Diatta ve Bonaventure ile ilk yarida Madrid'in defansinin icinden gecti, bizim ise bu macta 1 tane hizli kanat oyuncumuz olsaydi mac farkli olurdu. Nagatomo soldan her topun icine etti.

PSG karşısındaki azim ve isteği Gençlerbirliği karşısında da göstertmesi lazım

Ya Belhadayı sen yada Belhanda seni gönderecek haberin olsun.

hoca babel ile feghouliyi kenarda tut

4-4-2 baklava ya da 3-5-2 ile devam et

şener ile devre arasından sonra linnesi bu takıma kazandır 3-5-2de daha çok işimize yarar

şener luy donk marc linnes
nzonzi
seri lem(belh)
andon falc

şener luy marc linnes
nzonzi
seri lem
belh
falc andon

Bazı isimlerde ısrarcı olmasından gına geldi Oynatma arkadaş oynatma yaaa

Babel'i
Belhanda'yı
Mariano'yu
Nagatomo'yu

Oynatma yaaaaa

Beklediğim reaksiyon buydu bu sistemi biraz daha dönüştürerek ligde rahatlıkla kazanırız. İkinci yarıdaki oyun beni çok memnun etti. Bölüm bölüm psgnin başını döndürdük. İyi beklerimiz olsa skoru da alırdık bence.

güzel oyun AMAAAAA
BIR DAHA mariano BELHANDA yi oynatma

andone de pek bisey yapmadi ustat
babel en azindan fizikli
falconun yanina kendi gibi bi adam geldi
cift for oynatirsa falco-babel yapar hoca

andonun girdiği dakikalarda düşmüştük

ama ligde andon babelden daha karıştırıcı olur ceza alanı içinde

bir de babelin ortasaha desteği hiç yok yav

adam çizgiden bu tarafa geçmedi

Bu takim cok daha cesur oynamasi lazim. Top kaybetmekten, gol yemekten korkan takim hücum edemez. Ciddi bir hücum sikintisi var. Umarim ki hocanin artik saha kenarindan ayrilmamasi ile bu durum cözülür.

Babele daha fazla katlanmaya devam etmemeni umuyorum.
Fener maçında şu topu oynatmadın takıma yav, yazık oldu. Korkma atak futbolu oynatmaktan artık. Bi gol atınca 9 kişi geri çekiyon takımı.

Takımı iyi hazırlamış hoca bu maça.

Hücumdaki üretkensizliğimizi de halletmeli kısa zamanda. Hücum anlamında gerçekten çok kötüyüz. Ama Paris maçından ziyade söylüyorum bunu, bu maça has bir eleştiri değil.

Bir de Allah aşkına şu Babel'i kes artık.

sent via GSC

Hocam, şu bekleri değiştir artık lütfen. El freni gibi ikisi de. En azından Mariano'yu değiştir, Şener oynasın.

bugün için bir şey diyemeyeceğim. bu kadar oynayabilirdik zaten. direndik ama olmadı.

ama aynı futbolu mesela konyaspor'a karşı oynasak yenerdik diyemiyorum. yenilmezdik belki ama berabere biterdi.

çünkü hücumda hiç bir şekilde tehdidimiz yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt