- 30 Temmuz 2009
- 32.514
- 8.374
- 2.018
Kendine gelmiş, fener maçında oyunu hiç yakıştıramamıştım. Bu maç iyidi. Umarım form grafiği artarak devam eder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
susTamam öyle böyle direndik ama o defansın arkasına atılan toplar neydi. O blogu birazdaha geride kurmak cok mu zor 50 tane adam kactı allahtan muslera tuttu topları
senin adaletini linnes gibi adam dururken japonu tercih etmek tam senin gibi 3. sınıf teknik direktörün yapacağı bir seçimdi.
Yakismadi.Norveç
Varabilsem yeni aşklara
Varmaz mıydım senden başkasına
Kimse sen değil inan bana
Senden başka herkes yalan bana
:kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp::kırmızıkalp:
Konyada psg gibi pres veya savunma yapamaz o na bakarsanbugün için bir şey diyemeyeceğim. bu kadar oynayabilirdik zaten. direndik ama olmadı.
ama aynı futbolu mesela konyaspor'a karşı oynasak yenerdik diyemiyorum. yenilmezdik belki ama berabere biterdi.
çünkü hücumda hiç bir şekilde tehdidimiz yok.
andone ve lemina girip babel belhanda çıkarsa duser biraz.Devre arası bekleri de değiştirdinmi tamamdır.
Bence ikisi de bu sezonu tamamlar
Bek işi seneye kaldı