Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi oynamadık ama iyi mücadele ettik. Hücum tarafında zaten nasıl oynarsak oynayalım verimsiziz ama 3 stoperle+Zonzi'yle oynayan bir takım için gereğinden fazla pozisyon verdik. Tabii bunda Luyindama-Marcao gibi saatli bomba oyuncularımızın olmasının da etkisi var. İki takım da girdiklerini atsa belki skor 5-1 de olabilirdi ama bu Fatih hocanın 4. döneminde çokca yaptığından farklı olarak en azından denediği, takımın da son damlasına kadar mücadele ettiği gerçeğini değiştirmezdi. Yalnız çok Avrupalı takımın yaptığı gibi hafta arası Avrupa Kupası'nda oynayacağımız maçtan önceki lig maçında yeni sistemi denesek daha iyi olurdu. Hiç yoktan Fener'e bu kadar boş alan vermezdik. 3'lü savunma çift santrafor Türkiye ligi deplasmanları için ideal olabilir, sezon sonu sözleşmesi bitecek Nagatomo da tribüne çıkabilir. Zira orta 5'linin solunda Ömer en azından hücum olarak Nagatomo'dan çok daha fazla katkı verebilecek bir oyuncu. Hatta yer yer Şener de Mariano yerine oynayabilir. Bu taktikte ısrar edilmesinde fayda görüyorum ama Feghouli gibi en kaliteli ayağımızın da bir şekilde sisteme yedirilmesi lazım. Babel-Andone çift santraforun ikinci oyuncusunu aralarında paslaşırlar zaten. Hocaya bugüne kadar söylediklerinden farklı olarak ciddi şekilde çabaladığı için teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da verimsiz oyun ve oyuncularda ısrar etmeyip en iyisini bulana kadar arayışlarına devam eder. Çünkü 2 yıldır oynadığımız ezberin bizi en büyük hedeflerde hiçbir yere götürmeyeceği kesin gibi artık.

Hoca bu takım nasıl gol atacak?
Topu elimizle kaleye taşısak bile 3 tane atamayız hiç bi takıma şu anda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dün herkes çok beğendi ama hala hücum olarak oldukça kötüyüz. Koskoca Galatasaray bu kadar az gol atamaz. 9 tane resmi maç yaptık, 2 ve üstü gol attığımız tek maç Kayseri maçı.

O maçta da 1.gol penaltı, 2.golde rakip 9 kişi ve uzaktan çekilen şut savunmaya çarpıp girdi. 3.golde rakip 8 kişi, karambol golü..

Daha şöyle organize gelişen golümüz yok. İlk defa PSG maçında Seri'nin şutunda organize gelişen pozisyon gördüm.

15 senedir hücum olarak bu kadar kötü Galatasaray görmemiştim. Savunması sorunlu çok gördüm ama hücumumuz neredeyse her zaman iyiydi.

Bu kadar maliyetli takım 9 resmi maçta sadece 7 gol atamaz. İnanılır gibi değil. Kimse normal karşılamamalı.

dün herkes çok beğendi ama hala hücum olarak oldukça kötüyüz. Koskoca Galatasaray bu kadar az gol atamaz. 9 tane resmi maç yaptık, 2 ve üstü gol attığımız tek maç Kayseri maçı.

O maçta da 1.gol penaltı, 2.golde rakip 9 kişi ve uzaktan çekilen şut savunmaya çarpıp girdi. 3.golde rakip 8 kişi, karambol golü..

Daha şöyle organize gelişen golümüz yok. İlk defa PSG maçında Seri'nin şutunda organize gelişen pozisyon gördüm.

15 senedir hücum olarak bu kadar kötü Galatasaray görmemiştim. Savunması sorunlu çok gördüm ama hücumumuz neredeyse her zaman iyiydi.

Bu kadar maliyetli takım 9 resmi maçta sadece 7 gol atamaz. İnanılır gibi değil. Kimse normal karşılamamalı.

dünkü maçta serinin şutunda gelişen atak bu sezon resmi gayri resmi yaklaşık 15 maçta yaptığımız en iyi ataktı başka da yok pek zaten

Onun yerine oynayanlar su anyeterli oynamadıkları için en az 1 kere ilk 11de oynamaya hak ediyor bence

Yunus da yetenekli ancak mental anlamda sıkıntılı
Emre konusuna katilabilirim. Babel ve Feghouli'nin form durumlari kotu. Yunus'ta yetenek olduguna katilmiyorum. Verimli olmasada yetenekli adamda pariltilar ara ara gorunur. Yunus bir suru sans elde etti ama hicbir isik goremedik.

dünkü maçta serinin şutunda gelişen atak bu sezon resmi gayri resmi yaklaşık 15 maçta yaptığımız en iyi ataktı başka da yok pek zaten

aynen. İnsanlar hiç yüksek sesle konuşmuyor, nasıl normal karşılanıyor anlamıyorum. 9 maçta 7 gol nedir yahu? Bahanesi olamaz bunun.

Ki dediğim gibi atılan hiç bir golde organize gol değil.

aynen. İnsanlar hiç yüksek sesle konuşmuyor, nasıl normal karşılanıyor anlamıyorum. 9 maçta 7 gol nedir yahu? Bahanesi olamaz bunun.

Ki dediğim gibi atılan hiç bir golde organize gol değil.

dün açıkçası hocanın bir şey denemesi hoşuma gitti bunu da belirttim

ama ortasahasında seri nzonzi lemina olan önde falcao babeli filan olan takımın kaç maçtır adeta sürünmesi kabul edilemez ve bu alışma dönemi filan gibi şeylerle geçiştirilemez

doğrudan hocaya yazacak şeyler yüzünden bu duruma geldik

bundan sonra devam etmez ve dün olan şey 1 maçlık değildir umarım

dün açıkçası hocanın bir şey denemesi hoşuma gitti bunu da belirttim

ama ortasahasında seri nzonzi lemina olan önde falcao babeli filan olan takımın kaç maçtır adeta sürünmesi kabul edilemez ve bu alışma dönemi filan gibi şeylerle geçiştirilemez

doğrudan hocaya yazacak şeyler yüzünden bu duruma geldik

bundan sonra devam etmez ve dün olan şey 1 maçlık değildir umarım

alışma süreci bence hikaye.. Fener'in kadrosu tamamen değişti ama bizden daha hazırlar. Tudor dönemi tamamen değişti ama bomba gibi girdik.

alışma süreci bence hikaye.. Fener'in kadrosu tamamen değişti ama bizden daha hazırlar. Tudor dönemi tamamen değişti ama bomba gibi girdik.
İyide o saydığın örnekler ile bizim durumumuz biraz farklı.

Hem tudor hemde fener yeni kadrosu ile kamp dönemini geçire bildi.

Bizde ki çoğu oyuncu çok geç katıldı takıma maalesef.

Hocaya burada birsey oldu. Ama ne

Hoca artık gol istiyorum. Aykut kocamanın takımını desrekliyor gibi hissediyorum kendimi bazen. Nerede o iç sahada gelene geçene min 3 sallayan takım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt