Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhandayı 90 dakika, Selçugu 65 dakika sahada tutup maçın bitimine 5 dakika kala as Forveti çıkarıp Emre mor u sokan bir adamdan ne köy olur ne kasaba. Hoca hiç olmaz.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Hocam ocak dedin bekledik. Temmuz dedin bekledik. Daha nereye kadar bekleyelim. Lig sonuncusuna karşı pozisyona giremiyoruz. Ben oyuncuların hiçbirine kızmıyorum. Bu 11i çıkaran da oyuncu değişikliklerini yapan da Fatih Terim. Bu takım bu haldeyse senin yüzünden.

Saygımız sonsuz ama Belhanda, Selçuk, Nagatomo, Mariano formsuz adamları devamlı izlemek zorundamıyız üvey evlat muamelesi yeter!

Değişiklik geç geldi Levent hoca yüzüne, kadroyu hoca kurmadı ve taktik veremedi çünkü kulübede yoktu bahaneleri de boşa çıktı savunun hadi

gitse ne olacak ki?

kurdugu takim ile gelecegimizi mahvetti.

fener sampiyon olsa mevcut kadro ile iki sene daha devam eder biz ne bok yiyecez.

Takımın neredeyse hepsi formsuz ya da kötüyse burada ilk fatura hocaya çıkar.

Geldiğinden beri değişiklikle aldığı maç 2 tane falan herhalde.Biri Sinan'ın son dakika Konya'ya attığı maç,diğeri de Donk'un forvet oynadığı Antalya deplasmanı.

Yaptığı değişikliklerden sonra daha kötü oynuyoruz.

Bu sezon bu olumsuz şeylerin üstüne bir de yanlış ilk 11 çıkarmaya başladı.

E ilk 11'in yanlış,değişiklikler ilk 11'den kötü.Nasıl maç alacağız?Alamayız tabii.

Yine de her şeye rağmen sezonu tamamlamalı.Buradan çevirebilirse kalmaya devam eder.Başarısız olursa da yeni hocanın önü açılmış olur.İstifa etmesi bize hiçbir şey kazandırmaz.

daha evvelki maçlarda levent şahin acaba o değişiklikleri kafasına göremi yaptı bukadar saçmalanmaz diye düşünmüştüm fakat bugün andone emre değişikliği ile o imzasını attı o aptallığıda ben yaptım diye.
ne bok oynuyoruz ne yapmaya çalıısıyoruz hiç bişey belli değil. 2 cl macında oynanan oyun bi yana hazırlık döneminden beri gerek kendısınde gerek oyuncularında gamsızlık şu macta bitse gitsek havası değişmiyor değişmeyecek gibide gözüküyor. MALİ MOÇUN PİJlerini sevindirdiğin gibi ligde de bi avantajlı bitecek haftanın içine daha ettin. tebrikler hocam artık selçukla milli arada düğün bayram yaparsınız. o seri de cırcır mırcır değil yav banko bi ibnelik var o işte.

Bu zamana verdiğin emekler için teşekkürler.Umarım istifa edersin.Yeter artık şu futbol kabul edilemez.32 yaşındayım hayatımda bu kadar kötü Galatasaray görmedim.Kötü bile değil ya takım yok sahada.Sokaktan geçen birini takımın başına koysak bu kadar kötü oynatmaz ya takımı.Fenerbahçeli ya da Beşiktaşlı birini koysak takımı sabote ettiği belli olmasın diye bişeyler yaptırır takıma.Yok arkadaş yok olacak gibi de değil açıkçası.

Bu sene şampiyon olamayızda ama zaten olmayalım, ben sıkıldım bu kötü futbolla bir şekilde ligi götütmekten. Bu sene şampiyonluk hamsileri olsun. Yeterki fb olmasın bana ywter.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sakatları dönünce fener toparlar muhtemelen. oyunları fena değil.

trabzon aşırı istikrarsız. beşiktaş da kimya şov yapıyor avcı ile.

başakşehir toparlayıp yarışa girebilir ama sonunu getiremiyorlar.

bu iş bize ve fener'e kalacaktı. biz sahneden çekiliyoruz yavaş yavaş.

Bu takım bu kadroyla nasıl geçen yılki fener gibi top oynuyor çık adam gibi açıkla yoksa allah gelse seni kurtaramaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt