Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 senedir top oynayamıyorsa nasıl şampiyon yaptı ?

Eğer bu kadar kolaysa övdüğün Mancini niye Nisan'da şampiyonluk teslim etti ?

Haha, ne diyon ya. Yahu su biat kulturunden nezaman vazgececeksin cok merak ediyorum?

Gecen sene, mucib avci degilde, fener, bjk, trabzon hatta malatya olsaydi sampiyon falan olamazdin. Ona birak, Avci Robinho inadina devam etirmeseydi ve Adebayorla oynasaydi sampiyondular.

BOK GIBI OYNUYOR takim 2 senedir, sen bunu hala goremiyorsan PES arkadas.

Rezil tabi.
Sakat yaşlı adamları doldurup kağıt üstübde orgazm olmaya gerek yok.
Bi tane çalım atan topu önüne isteyen bi oyuncu yok takımda.
Bu rezil planlamanın sorumlusuda bu adam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Senin karsindaki takimdan daha mi kotu?

Nzonzi, Seri, Lemina, Falcao, Feghouli, Belhanda kimde var bunlar?

2 senedir takim top oynamiyor

Haha, ne diyon ya. Yahu su biat kulturunden nezaman vazgececeksin cok merak ediyorum?

Gecen sene, mucib avci degilde, fener, bjk, trabzon hatta malatya olsaydi sampiyon falan olamazdin. Ona birak, Avci Robinho inadina devam etirmeseydi ve Adebayorla oynasaydi sampiyondular.

BOK GIBI OYNUYOR takim 2 senedir, sen bunu hala goremiyorsan PES arkadas.

2 senedir Bjk'yi tokat manyağı yapıp yarış dışı bıraktık yaw ne anlatıyon ?

Fener kötüydü sadece

HAHAAHAHAAHAH YA arkadas gercekten komik ya
Sizin yaptığınız komik durum asıl.O kadar başarılara imza atmış bi hocayı böyle yerden yere vurmak mantıksız.2 yıldır şampiyon olan bi hoca.Bu oyuna çözüm elbet bulur.Milli aranın gelmesiyle yine mayıs ayında şampiyonluğumuzu kutlarız Allah'ın izniyle..

2 senedir top oynatıyor yani öyle mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben sana onu mu sordum ?

Dedin ki sen ben bile bu kadar oynatırız..Madem bu kadar kolay bu işler Mancini'de yönetti bu takımı senin övdüğün bir isim,neden Nisan'da şampiyonluk verdi madem top oynatmadan şampiyonluk almak basit ?

Kredisi elbette sonsuz değil.Kimsenin değil ama bazı inandığı oyuncular başını yiyecek haberi yok.Belhanda feghouli mariano nagatomo falan senin sonun olacak hoca haberin yok

Geçmişe bakmıyorum eskiden Fatih Terim aka imparator denen bir hocamız vardi.

Bugün denen kötü bir hocamiz var.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sizin yaptığınız komik durum asıl.O kadar başarılara imza atmış bi hocayı böyle yerden yere vurmak mantıksız.2 yıldır şampiyon olan bi hoca.Bu oyuna çözüm elbet bulur.Milli aranın gelmesiyle yine mayıs ayında şampiyonluğumuzu kutlarız Allah'ın izniyle..
2 yıldır çözüm bulamadı kötü oyuna

Nasıl bir kördüğüme soktun bizi hoca. Belhanda, Babel, Feguli, Mariano, Nagatomo bu beşli ile olmuyor. Ama gel gör ki yedeklerinde kötü. Şener,Ömer, Emre Mor, Adem, Jimmy aynı anda tam Anadolu takımı oluyoruz. Zaten kim oynarsa oynasın Anadolu takımı görüntüsündeyiz şu an.
Babel - Adem
Feguli - Emre
Mariano - Şener
Nagatomo - Ömer
Belhanda - Jimmy

Yedekler daha da kötü arkadaş. Al birini vur hepsine. Bu takım beraberlik ve mağlubiyet rekoru da kırabilir.

Murat kardes, ben gecmise bakmiyorum. Banane 8 sampiyonlugu varsa, o gecmiste kaldi artik. Takim 2 senedir REZIL top oynuyor. Gecen sene onyekuru ve feghoulinin bireysel performans lariyla sampiyon olduk, takim oyunu diye birsey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt