Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın o uyuşuk, 1500 dakika oynansa gol atamayacak halini değiştirebilecek tek oyuncu Emre Mor ve bu adamı dk 85de oyuna alıyor. Emre Mor da beğendiğim bir oyuncu değil ha. Ama takımın şu uyuşuk halini tersine çevirecek tek oyuncu.

FIG-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yazik. Ligin en kotu takimina karsi pozisyona giremez misin yaw. Selcukla başlamak nedir kodumun yerinde. Hadi başladın ikinci yarıya niye devam ediyorsun. Ilk yariyi nerenle izleyip nerenle yorumladın kimbilir. Hoca falan zaten değilsin de eskiden en azindan cesurdun simdi iyice korkak bir adama dönüştün. Muslerayla stoperler kendi aralarinda 1500 pas yapınca iyi futbol oynuyoruz sanıyorsun.

Bi de maryano denen haini tam önünde olan pozisyondaki o yumruktan sonra döverek oyundan almadın ya o iste iyice bittiğinin resmiydi.

2 yıldır şampiyon olan kim?Geçen senenin yarısını forvetsiz oynadık..
şampiyon olmak kötü futbol oynadığın gerçeğini değiştirmiyor
yarısı forvetsiz değildi eren vardı iyi performansı yoktu

ve yarı sezon forvetsiz oynayın demedim
o çok sevdiğin yönetimine söyle

Murat kardes, ben gecmise bakmiyorum. Banane 8 sampiyonlugu varsa, o gecmiste kaldi artik. Takim 2 senedir REZIL top oynuyor. Gecen sene onyekuru ve feghoulinin bireysel performans lariyla sampiyon olduk, takim oyunu diye birsey yok.
O bireysel performanslarla olduysak niye hocayı bu kadar çok seviyolar.Ben şampiyon yaptım diyip çekilebilirler.2 yılda hiç mi hocanın payı yok?Milli aradan sonra takım daha iyi bi oyun koyar ortaya..

Maç sonu hislerimizi dile getirdi ben tatmin oldum.

şampiyon olmak kötü futbol oynadığın gerçeğini değiştirmiyor
yarısı forvetsiz değildi eren vardı iyi performansı yoktu

ve yarı sezon forvetsiz oynayın demedim
o çok sevdiğin yönetimine söyle
Ben o yönetimi zamanında eleştirdim.Baktım Fatih hoca memnun ben memnun.Fatih hocam dışında gerisi yalan dolan..

599.webp

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Geçen yıl muğdata bağırıp çağırıyordun kenardan adamsan yabancı futbolculara da yapsana aynısını takımı sen mi yönetiyorsun takım mı seni yönetiyor belli değil

Ne dedi basın toplantısında konusunu açın da okuyalım

ayni aciklamalari bundan önce de 5-10 kez yapmistir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt