Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 de kapanır 18 de ama 8 den aşağısı kapanmaz anlaşılan illa 8 yaoacaz en iyi zamanda bile kendine gel hoca bian önce

Hocam biz seni sadece sampiyon oldun diye değil kadıköy deplasmanında bile eze eze oynadığımız için sevdik.Kurban olayım biraz çeki duzen ver kendine

Başka biri olsa psg maçına dahi çıkamazdı

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

şimdilik taraftarın genelinde kredisi olduğu için pek reaksiyon yok ama düzelme olmazsa taraftar homurdanmaya başlar.

düzelme olur mu ? bence olmayacak. zerre inancım yok.

İstediğini konuşsun bu saatten sonra farketmez bu takımı bu duruma düşüremezsin fb yenilmiş çıkıp parçalamamız lazımken uyuz uyuz top oynuyor kaleye şut dahi çekemiyorsak kralı değil feriştahı olsa bağlamaz.

Fatih Terim: "Belki de takımı bozmayayım diye ben hatalıyım. Acemi, oynamamış ama yüreğini koyacak çocukları koymalıydım. Burada da kendime önemli eksi puan yazıyorum." (beIN Sports)

Bunu mactan sonra anladiysan vah benim Fatih hocam vah...

Beklerin haftalardir rezil oyadigi goruyorsun, Nagatomo Selcuk'un sol bek versiyou... kanatlarin 3. bolgede yetersiz kaldigini goruyorsun ama hala ayni oyunculari deniyorsun...

Artik bazi yerli oyunculari ilk 11'e monte etme zamani... sol bekte Suleyman Lus, sag bekte Sener, sag kanatta Emre Mor ve orta saha rotasyonunda Taylan.

Hocam bu takim sivas maçından itibaren top oynamaz ve hakedenler forma sansi bulmazsa sana olan güvenimi kaybedeceğim bu sezon icin maalesef

Hocam bu takim sivas maçından itibaren top oynamaz ve hakedenler forma sansi bulmazsa sana olan güvenimi kaybedeceğim bu sezon icin maalesef

sivas maçı kötü geçerse tribünler ıslıklamaya başlar.

belki hocayı istifaya davet etmezler ama takım mutlaka ıslıklanır.

aslında normalde hoca da istifaya davet edilir de ft'nin taraftardaki kredisi yüksek olduğu için idare ediyor. içerden yiyor bu aralar.

Bende tüm terimciler engelli. Daha fazla zırva dinlemek istemeyenlere listeyi verebilirim.

Bütün kötü sonuçlar kendisine yazar, ocağı işaret etmiş istedikleri olmaz ise sezon sonu kendisi istifa eder.

BU TAKIMIN 11 BÖYLE OLMALI:

Nando
Sener Luyindama Marcao Nagatomo****
Lemina Nzonzi
Fegh** Seri Emre
Falcao

Nagtomo: Kisa kadar kalsin, defansif anlamda halen iyi. Ofansi emre yapar desteklesin.
Fegh: baska adam akilli kanat yok+ gecen sezonun kredisi var halen.

yenı topcu aldıracak heralde ocakta

Olm kadroyla fln sorun yok. Tam kadro bi olalim bu ligin icinden gececegiz.

Falcao, Lemina ve Seri ayni anda sahada olmali mutlaka. Hocanin tek hatasi Babele güvenmesi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Olm kadroyla fln sorun yok. Tam kadro bi olalim bu ligin icinden gececegiz.

Falcao, Lemina ve Seri ayni anda sahada olmali mutlaka. Hocanin tek hatasi Babel denen gavata güvenmesi.
yooo belhanda defolmali
Bekler degismeli
Hizli kanat (onye/garry/bruma) tarzi lazim. Andone kadar SACMA SAPAN bir transfer olmamaliydi. Oraya dervisoglunu veya bozuku alip türk rotasyonu ile girebilirdik.

feguliyi yanlislila oyundan almislar
sakatlanmis zanedilmis
a spor
eger öyleyse skandal...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt