Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yooo belhanda defolmali
Bekler degismeli
Hizli kanat (onye/garry/bruma) tarzi lazim. Andone kadar SACMA SAPAN bir transfer olmamaliydi. Oraya dervisoglunu veya bozuku alip türk rotasyonu ile girebilirdik.
Yav ideali o. Ben kadro yine bu ligin üzerinde diyorum.

Sadece oyunu sabote eden Babel ve Belhanda 11den sutlanmali. Seri, Lemina ve Falcao fln bu ligin üstüne oyun zekasina sahip oyuncular.
Oraya Babel yerine Emre konusunda israr edilmeli

Bulabilsem de su tudordan sonra çıktığı ilk mactan sonraki konuşmasını koyabilsem. Ne de güzel sallıyordu deplasman meplasman diye. Hey gidi günler.

Yav ideali o. Ben kadro yine bu ligin üzerinde diyorum.

Sadece oyunu sabote eden Babel ve Belhanda 11den sutlanmali. Seri, Lemina ve Falcao fln bu ligin üstüne oyun zekasina sahip oyuncular.
Oraya Babel yerine Emre konusunda israr edilmeli
yoo fb macinda Direk terimin sucu. Belhandayi ilk 11 oynatip istedigin os yi oynatmadi ISTEYEREK. Mariano da diretmeye devam ediyor

pirlo_240.webp

Bulabilsem de su tudordan sonra çıktığı ilk mactan sonraki konuşmasını koyabilsem. Ne de güzel sallıyordu deplasman meplasman diye. Hey gidi günler.

hiç unutmam hem adamın ayağının kaymasına çanak tutup hem de ilk maçlar sonrasında dalga geçen ifadeyle ülkeden gitmiş adama o lafları etmesini

Geçen yıl iç sahada iyiydik rakibe baskı kurardık iki üç gol atar yollardık en azından şimdi içerde dışarda aynı rezil futbol var ve tüm suç bunun pas oyunu sevdası yüzünden oluyor ve hala benim hatam diyemiyor egosu yüzünden belki de farkında bile değil ki öyleyse içler acısı hali

Bu durumda olmamizin sebebi Fatih hocadir ama düzeltecek olan ve sampiyon yapacak olan da Fatih hoca’nin ta kendisidir bu konu da eminim

4-1-4-1’den vaz gec hoca takimin ve senin formsuz olma sebebin bu sistem

hiç unutmam hem adamın ayağının kaymasına çanak tutup hem de ilk maçlar sonrasında dalga geçen ifadeyle ülkeden gitmiş adama o lafları etmesini

Tudorun altını oyup göndermesi, kovulduktan sonra uayi manciniye ve kulübe karsi kullanmasi(bunda maguruscunun da rolü var), medyadaki ve kulup icindeki yancilariyla beraber lobi yapip sampiyon lucescunun yerine gelmesi.

Kendisiyle ilgili bir sey derim de bunun yancilariyla uğraşmam şimdi. Neyse.

Şu kadroyu hamzaya versen uçurur ya o kadar iddalıyım adam en kötü zaman da gelip dörder dörder yiyen takımı şampiyon yaptı.

Bugüne kadar tudorun ekmeğini yemiş belli ki kendi kurduğu kadroyla foyası meydana çıktı

bana selçuk yerine niye taylanı oynatmadı bunu açıklasın yada ömeri?

koç nihat özdemir fenerli beşiktaşlı medya hakemler hocayı yemeye çalışıyor bizi zayıf düşürmek için ama malesef kendi taraftarımız daha çok uğraşıyor hoca gitsin diyerek tamam hataları var ki kendisi de kabul etmiş ama istifa demek ağır geliyor bana istifa etse kim gelecek prandelli-hamza hamzaoğlu değişikliği dışında lig içindeki teknik direktör değişiminin yaradığını görmedim milli maç arasından sonra daha iyi olacağız inşallah yeter ki zırt pırt sakatlık olmasın

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu kadroyu hamzaya versen uçurur ya o kadar iddalıyım adam en kötü zaman da gelip dörder dörder yiyen takımı şampiyon yaptı.

Bugüne kadar tudorun ekmeğini yemiş belli ki kendi kurduğu kadroyla foyası meydana çıktı
Hesabi kime kaptirdin shawk?

Hemen şimdi futbolu bilen bir Alman td!!

Hoca gereksiz ısrar ediyor hem oyuncularda hem dizilişte 11-12 takımı da 4-4-2'ye dönene kadar bundan halliceydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt