Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence seri. Sırf seriyi almamak için gitti ademi alıp saçma sapan değişikliğe imza attı. Daha forma yüzü göremez o adam. Leminayı da yakında siler olan GSnin paralarına olur. He ama doğru hoca şampiyon yaptı zaten o paralar onun parası onun için o kadar şeye hakkı var
Lafa gelince de söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattır.

herkese demıs olabılır

Belhanda-Selçuk-Mariano-Nagatomo sevdandan vazgeçmediğin sürece hiç bişey olmaz bu takımdan.Orta sahayı Nzonzi-Seri-Lemina yapıp sağ beke Şener sol tarafa Emre T.-Ömer ikilisinden birini koymalı.Kanatlarda da mutlaka süratli adam görmek lazım artık ne yapıp edip Emre Mor'u kullanmamız gerekli.Sürekli tehdit oluşturuyo ve dikine oynamaya çalışıyo adam her ne kadar defansa pek yardımcı olmasa da rakiplerin gelmesini engeller.Gol yeme konusunda problem yok gibi bu sene ancak pozisyona giremiyoruz o kadar yavaş oynuyoruz ki rakipler hemen önlem alıp bizim pozisyona girmemizi çok basit şekilde engelliyorlar.Eğer neşteri vuracaksa bu maçtan sonra vurmalı ve aklını başına almalı artık.Tren kaçmaya başlıyo yavaş yavaş.Hala kötü durumda değiliz çünkü bütün takımlar problemli.Bu yüzden olabildiğince korkaklığından ve inadından vazgeçip hücum futboluna geçiş yapmalı takıma tempo kazandırmalı.Yoksa bu halimizle ilk 5 bile sıkıntı.

Bayağı enteresan dimi.

Çıkan oyuncudan yola çıkıyorum iki maçtada oynayıp

Galatasaray-psg
dk 62: giren oyuncu feghouli
dk 64: giren oyuncu andone

Gençlerbirliği-Galatasaray
dk 52:Çıkan oyuncu feghouli
dk 86 çıkan oyuncu andone

"Ben Salı günü oynadım, yorgunum" diyebilecek iki oyuncuda değil adamlar oynama hırsından trip atıyorlar.
seriden-falcaoya kadar herkese söylenme potansiyeli içeren bir mesajı ortaya atıp kime söylendiği zor anlaşılması bayağı yetenek istiyor gerçekten

Skandal skandal skandal.

Hocam taraftar bu takımın neden olmadığına dair gerekenleri uzun süredir söylüyor ama sen hala kulaklarını kapamaya bahanelere hikayelere sığınmaya devam ediyorsun. Hala ocağı da Haziran'ı da bir sürü palavra. Artık karınlar tok yemiyoruz. Sorun oyuncularda değil ekibinde ve sende kusura bakmayacaksın.

Skandal skandal skandal.

Hocam taraftar bu takımın neden olmadığına dair gerekenleri uzun süredir söylüyor ama sen hala kulaklarını kapamaya bahanelere hikayelere sığınmaya devam ediyorsun. Hala ocağı da Haziran'ı da bir sürü palavra. Artık karınlar tok yemiyoruz. Sorun oyuncularda değil ekibinde ve sende kusura bakmayacaksın.

Çare Hamza Hamzaoğlu

Skandal skandal skandal.

inandık mı

Mhk nin atamada ki hatasını da kendi başarısızlığına temellendirdi ya pes. Sizin hiç suçunuz yok zaten. Son 6 maçta atılan gol adeti 2. Galatasaray'dan bahsediyoruz bu nedir ya şaka mısınız?

@Uğur İz in söylediği hedef maçı yanlış seçtik söylemine katılıyorum

Psg maçı yerine Fener ve Gençlerbirlğinden birine ağırlık verseydik en az 1 win almıştık

Yanlış maçı seçince patladık hemde oyuncular sakatlandı bir sürü.Gerçi diğer türlüde fark yerdik psikolojik olarak çökerdik

Hangisi daha iyi bilemedim

Futboldan anlamadığı gün geçtikçe daha net ortaya çıkıyor. Galatasaray TD'si değilde, sanki kebap salonu işleten Adanalı bir dayı havası var. Bilge adam istiyoruz takımın başına artık.

Arenadaki Kasımpaşa maçında gözlemlediğim kadarıyla futboldan anlayan kesim bu bedeviye bayağı tepkiliydi.Ancak malûm oluşum yine kral çekiyordu bu işe yaramaza...

Ben de Kuzey üstteydim o maçta ama Belhanda'ya tepkiyi hissedemedim.En azından benim tribünde hissedemedim ama Ömer'e karşı felaket bir tahammülsüzlük var.Geriye falan oynadığında hemen homurdanıyordu millet ki Ömer dikine oynayan tek herifti maçta.

Takım kötü giderse ıslık ilk başta Ömer'e,sonra da Belhanda'ya patlar gibi çünkü çok pas hatası yapıyor.Sonra tüm takıma yayılabilir.

@Uğur İz in söylediği hedef maçı yanlış seçtik söylemine katılıyorum

Psg maçı yerine Fener ve Gençlerbirlğinden birine ağırlık verseydik en az 1 win almıştık

Yanlış maçı seçince patladık hemde oyuncular sakatlandı bir sürü.Gerçi diğer türlüde fark yerdik psikolojik olarak çökerdik

Hangisi daha iyi bilemedim

Fener'i hedef maç seçip yensek PSG maçına da olumlu yansırdı.

Ayrıca bizim takımın savunmada bir sıkıntısı yok.Luyindama Nzonzi takımın en iyileri.Göbekten götçü45 dışında delinmiyoruz.Nagatomo hiç çıkmıyor zaten.Mariano var onu da 3'lü savunma ile hallederdik ki hallettik.Ağırlığı fb maçına versek de fark yemezdik PSG'den zaten onlar da çok iyi başlamadılar sezona.

Konuşmalarından anladığım bazı oyuncuların bizle işi bitti.Sivas maçında guzel futbol oynayacağımızı dusunuyorum.

Fatih hocanın eğer hala belhanda mariano Selçuk Babel, nagatomoya birşey diyemiyorum alternatifi yok ısrarı devam ederse kendisine olan inancım çok azalacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt