Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocalık için belli yaş sınır gelmeli 65 yaş üzeri insanlar teknik direktörlük yapmamalı
nasıl topçuların fizikleri 35e doğru tükeniyorsa, hocalık için de beyin yaşlanıyor. buna da bir sınır lazım

Hocama bir kez daha hatırlatmakta fayda var:
9944044339250.jpg

Hoca her şeyin farkında. Kendisi de hiç memnun değil, ve oynadığımız oyunu hiç savunmuyor. Bu yüzden krediyi hak ediyor.

Bu bokluktan çıkaracak olan kişi Fatih Terim’in ta kendisidir.

Kaldı ki, Luyindama vs sakatlanmamış olsa, bu maçta 3412 oynayacağımızı düşünüyorum. Çift santraforla rakip takımın top yapmasını daha kolay engelleyebilirsin, tıpkı Elmander-Necati ikilisiyle 2011’dd yaptığımız gibi.

Az kaldı. Belki dün kazanamadık, ama sanki çok şey kazandık gibime geliyor.

Andone-Falcao ikilisi.

Şener sağ kanat.

Hatta Yunus Akgün’ü sol bek/sol kanat yaparsa kimse şaşırmasın.

Muslera
Şener Özbayraklı
Luyindama
Donk
Marcao
Yunus Akgün
N’Zonzi
Seri
Ömer Bayram
Feghouli
Falcao
Andone

3412

Dün yorumlara baktım kimse bahsetmemiş. Fatih hocanın Gençlerbirliğini çok küçük gördüğünü düşünüyorum. Çünkü kendisinin ağzıyla söylediği işlemeyen sistemi sahaya çıkardı. Bu sistemde önemli olan orta sahaya Selçuk'u koyacak kadar küçümsemiş rakibi. Maç sonu çok sinirli olmasıda kolay yeneceğini düşünmeseydi.

Hoca her şeyin farkında. Kendisi de hiç memnun değil, ve oynadığımız oyunu hiç savunmuyor. Bu yüzden krediyi hak ediyor.

Bu bokluktan çıkaracak olan kişi Fatih Terim’in ta kendisidir.

Kaldı ki, Luyindama vs sakatlanmamış olsa, bu maçta 3412 oynayacağımızı düşünüyorum. Çift santraforla rakip takımın top yapmasını daha kolay engelleyebilirsin, tıpkı Elmander-Necati ikilisiyle 2011’dd yaptığımız gibi.

Az kaldı. Belki dün kazanamadık, ama sanki çok şey kazandık gibime geliyor.

Andone-Falcao ikilisi.

Şener sağ kanat.

Hatta Yunus Akgün’ü sol bek/sol kanat yaparsa kimse şaşırmasın.

Muslera
Şener Özbayraklı
Luyindama
Donk
Marcao
Yunus Akgün
N’Zonzi
Seri
Ömer Bayram
Feghouli
Falcao
Andone

3412
Bakayım vallahi kahkaha attım dün geceden sonra iyi geldi bak.

Şu boldu kısım kesin gerçekleşir. Yunusu sol beke koyalımda içinden geçsinler. Emreyi sildi adam yahu 60 dakikada bitiyor diye ne anlatıyoruz.

seri-liyumdama-falcao sakatlandı diye selçuk taktiğini uygulamamız gerekiyordu güzel hikaye bence.

Yahu en iyi iki oyuncusu bu sezon sakatlanıp ilk yarıyı kapatan Trabzonspor o oyuncuları hiç olmamış gibi aynı oyuna devam ediyor. Parasızlık-sakatlık-şanssızlık herifler ne varsa daha 7 haftadan yaşadılar
ama pes etmiyorlar
ama alternatif taktikleri var
ama yerlerine giren oyunculardan aynı işi yapılması isteniliyor.
35 yaşındaki selçuk denen herifle, ağzı yüzü dağılmış maç başı 15 pas kaybı yaşayan Belhanda ile bu işler olmaz olmamalı.

Galatasarayın şu 7 haftada en iyi topunu oynadığı maç deplasmanda rotasyon yaptığı 2 hafta öncenin maçıydı. O maçı bile bu takım böyle oynamaması gerekir diye rezil eden bir teknik ekibe sahibiz.

Forma adletini sağlasa Zaten kimse sahada yürümeyecek Sika Sika mücadele edecek

Şimdi tamam hocayı eleştiriyorum/eleştiriyoruz ama bütün suç kendisinde gibi davranmak da yanlış. Bence yönetimle hoca arasında çok büyük uyumsuzluklar var. Takıma bütün konsantrasyonunu veremiyor bence hoca. Neler dönüyor bilmiyorum ama çok büyük kaos yaklaşıyor

Şimdi tamam hocayı eleştiriyorum/eleştiriyoruz ama bütün suç kendisinde gibi davranmak da yanlış. Bence yönetimle hoca arasında çok büyük uyumsuzluklar var. Takıma bütün konsantrasyonunu veremiyor bence hoca. Neler dönüyor bilmiyorum ama çok büyük kaos yaklaşıyor

Birsey oldugu yok

Hocayi en cok savunanlardan sevenlerden biriyim hala arkasindayim sonuna kadar kredisi vardir herzaman bende

Ama takimin bu durumda olmasinin sebebi Fatih hoca,düzeltecek olan da Fatih hoca

Suan tek sorun hocanin 4-1-4-1’de inat etmesi,psg macinda zaten degisti sistemi kendisi de bildigi icin ama dun ne olduysa artik yine o sacma sisteme döndü

Birsey oldugu yok

Hocayi en cok savunanlardan sevenlerden biriyim hala arkasindayim sonuna kadar kredisi vardir herzaman bende

Ama takimin bu durumda olmasinin sebebi Fatih hoca,düzeltecek olan da Fatih hoca

Suan tek sorun hocanin 4-1-4-1’de inat etmesi,psg macinda zaten degisti sistemi kendisi de bildigi icin ama dun ne olduysa artik yine o sacma sisteme döndü
Tamam hoca düzeltecek de bence yönetimle arasında bişeyler dönüyor bu yüzden futbola konsantre olamıyor gibi geldi. Basın toplantısında bile yönetime laf çakıyor. 1.sorumlu terim ama arkaplanda bunların olmasına sebep bişeyler var gibi

Bakayım vallahi kahkaha attım dün geceden sonra iyi geldi bak.

Şu boldu kısım kesin gerçekleşir. Yunusu sol beke koyalımda içinden geçsinler. Emreyi sildi adam yahu 60 dakikada bitiyor diye ne anlatıyoruz.

seri-liyumdama-falcao sakatlandı diye selçuk taktiğini uygulamamız gerekiyordu güzel hikaye bence.

Yahu en iyi iki oyuncusu bu sezon sakatlanıp ilk yarıyı kapatan Trabzonspor o oyuncuları hiç olmamış gibi aynı oyuna devam ediyor. Parasızlık-sakatlık-şanssızlık herifler ne varsa daha 7 haftadan yaşadılar
ama pes etmiyorlar
ama alternatif taktikleri var
ama yerlerine giren oyunculardan aynı işi yapılması isteniliyor.
35 yaşındaki selçuk denen herifle, ağzı yüzü dağılmış maç başı 15 pas kaybı yaşayan Belhanda ile bu işler olmaz olmamalı.

Galatasarayın şu 7 haftada en iyi topunu oynadığı maç deplasmanda rotasyon yaptığı 2 hafta öncenin maçıydı. O maçı bile bu takım böyle oynamaması gerekir diye rezil eden bir teknik ekibe sahibiz.

Kahkaha atacak ne var anlamadım? Yunus 60 dakika çıkarırsa çıkarır, Nagatomo 45’i çıkaramıyor. Ayrıca Yunus Akgün’ün daha önce sol bek oynamışlığı var. Kendini bir şey zannedip ‘kahkaha attım ayol’ tarzı cümlelerle beni rencide edemezsin. Senin düşüncen sana aittir, saygı duyarım. Bu da benim düşüncemdir. Bu adam 7 defa şampiyon olmuş. Bazen iyi oyunla, dönem dönem kötü oyunla.

Bu adam hiç final kaybetmemiş. Taktiği öyle kötü olsa, finallerde sıçıp loser takım olurduk.

Siz Terim düşmanısınız, sorun burada. Adam maçtan sonra kötü oynadığımızı söyledi. Bende hata yapabilirim, bende insanım dedi. Sen tipik Türk zihniyete sahip zavallı bir insansın. Hani biri yerdeyken üstüne vuranlardan.

Beni engelle rahatına bak. Senin gibi 1 günlük taraftarla işim olmaz, olmasın. 2 sene üst üste şampiyon olmuş takımın hocası bunu hak etmiyor.

‘Hemen şimdi, Alman hoca!’ Zihniyeti yaşayanlardansın. Illa Alman hoca istiyorsanız gidin PSG izleyin. Tuchel kendi evinde 900 milyonluk takımıyla Reims’e yeniliyor.

Tamam hoca düzeltecek de bence yönetimle arasında bişeyler dönüyor bu yüzden futbola konsantre olamıyor gibi geldi. Basın toplantısında bile yönetime laf çakıyor. 1.sorumlu terim ama arkaplanda bunların olmasına sebep bişeyler var gibi

Hic zannetmiyorum

Ne sorunu olsun ki gelmis gecmis en iyi kadrolardan biri kuruldu,her ne kadar yanlis kurulmus bir kadro olsa da kagit üstünde cok iyi bir kadro

Bundan sonrasi hoca da artik,takima dogru sistemi bulmak zorunda

Aslinda buldu dogru sistemi psg macinda ama dun yine eskiye döndü

Okadar laf etti ben sivas macinda radikal degisiklikler bekliyorum,hem ilk 11 de hemde sistemde

suan amator maci izliyorum dk 20 2 tane attilar

isin ilginc yani gole sevinmeyi ozlemisim:confused:

Hic zannetmiyorum

Ne sorunu olsun ki gelmis gecmis en iyi kadrolardan biri kuruldu,her ne kadar yanlis kurulmus bir kadro olsa da kagit üstünde cok iyi bir kadro

Bundan sonrasi hoca da artik,takima dogru sistemi bulmak zorunda

Aslinda buldu dogru sistemi psg macinda ama dun yine eskiye döndü

Okadar laf etti ben sivas macinda radikal degisiklikler bekliyorum,hem ilk 11 de hemde sistemde
Ya tabi onlar bahane değil. Sen işine bak takıma top oynat yönetim istediği kadar istemediğin işler yapsın bu taraftar bi seçim yapmak zorunda yine seni seçer yönetimi kalemde siler. Bu kadar leş oyuna rağmen konya,malatya,gençler,fb maçlarını çok rahat kazanırdık. Adaletsizlik,disiplinsizlik ve yanlış seçimler bu noktaya getirdi. Dediğin gibi şu kadronun kalitesinin yanına yaklaşabilecek 1 tane takım yok ligte ama herkes mücadele ediyor. Biz ismimizin büyüklüğüyle götürüyoruz ben sahada oyun namına hiçbir şey göremiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt