Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakayım vallahi kahkaha attım dün geceden sonra iyi geldi bak.Hoca her şeyin farkında. Kendisi de hiç memnun değil, ve oynadığımız oyunu hiç savunmuyor. Bu yüzden krediyi hak ediyor.
Bu bokluktan çıkaracak olan kişi Fatih Terim’in ta kendisidir.
Kaldı ki, Luyindama vs sakatlanmamış olsa, bu maçta 3412 oynayacağımızı düşünüyorum. Çift santraforla rakip takımın top yapmasını daha kolay engelleyebilirsin, tıpkı Elmander-Necati ikilisiyle 2011’dd yaptığımız gibi.
Az kaldı. Belki dün kazanamadık, ama sanki çok şey kazandık gibime geliyor.
Andone-Falcao ikilisi.
Şener sağ kanat.
Hatta Yunus Akgün’ü sol bek/sol kanat yaparsa kimse şaşırmasın.
Muslera
Şener Özbayraklı
Luyindama
Donk
Marcao
Yunus Akgün
N’Zonzi
Seri
Ömer Bayram
Feghouli
Falcao
Andone
3412
Şimdi tamam hocayı eleştiriyorum/eleştiriyoruz ama bütün suç kendisinde gibi davranmak da yanlış. Bence yönetimle hoca arasında çok büyük uyumsuzluklar var. Takıma bütün konsantrasyonunu veremiyor bence hoca. Neler dönüyor bilmiyorum ama çok büyük kaos yaklaşıyor
Tamam hoca düzeltecek de bence yönetimle arasında bişeyler dönüyor bu yüzden futbola konsantre olamıyor gibi geldi. Basın toplantısında bile yönetime laf çakıyor. 1.sorumlu terim ama arkaplanda bunların olmasına sebep bişeyler var gibiBirsey oldugu yok
Hocayi en cok savunanlardan sevenlerden biriyim hala arkasindayim sonuna kadar kredisi vardir herzaman bende
Ama takimin bu durumda olmasinin sebebi Fatih hoca,düzeltecek olan da Fatih hoca
Suan tek sorun hocanin 4-1-4-1’de inat etmesi,psg macinda zaten degisti sistemi kendisi de bildigi icin ama dun ne olduysa artik yine o sacma sisteme döndü
Malatya maçında bende dahil herkes levente sövmüştük meğer yaptıran kendisiymişForvet çıkarıp babeli forvete atmaktan vazgeç artık. Hiç bi maçta faydasın göremedik bunun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bakayım vallahi kahkaha attım dün geceden sonra iyi geldi bak.
Şu boldu kısım kesin gerçekleşir. Yunusu sol beke koyalımda içinden geçsinler. Emreyi sildi adam yahu 60 dakikada bitiyor diye ne anlatıyoruz.
seri-liyumdama-falcao sakatlandı diye selçuk taktiğini uygulamamız gerekiyordu güzel hikaye bence.
Yahu en iyi iki oyuncusu bu sezon sakatlanıp ilk yarıyı kapatan Trabzonspor o oyuncuları hiç olmamış gibi aynı oyuna devam ediyor. Parasızlık-sakatlık-şanssızlık herifler ne varsa daha 7 haftadan yaşadılar
ama pes etmiyorlar
ama alternatif taktikleri var
ama yerlerine giren oyunculardan aynı işi yapılması isteniliyor.
35 yaşındaki selçuk denen herifle, ağzı yüzü dağılmış maç başı 15 pas kaybı yaşayan Belhanda ile bu işler olmaz olmamalı.
Galatasarayın şu 7 haftada en iyi topunu oynadığı maç deplasmanda rotasyon yaptığı 2 hafta öncenin maçıydı. O maçı bile bu takım böyle oynamaması gerekir diye rezil eden bir teknik ekibe sahibiz.
Tamam hoca düzeltecek de bence yönetimle arasında bişeyler dönüyor bu yüzden futbola konsantre olamıyor gibi geldi. Basın toplantısında bile yönetime laf çakıyor. 1.sorumlu terim ama arkaplanda bunların olmasına sebep bişeyler var gibi
Ya tabi onlar bahane değil. Sen işine bak takıma top oynat yönetim istediği kadar istemediğin işler yapsın bu taraftar bi seçim yapmak zorunda yine seni seçer yönetimi kalemde siler. Bu kadar leş oyuna rağmen konya,malatya,gençler,fb maçlarını çok rahat kazanırdık. Adaletsizlik,disiplinsizlik ve yanlış seçimler bu noktaya getirdi. Dediğin gibi şu kadronun kalitesinin yanına yaklaşabilecek 1 tane takım yok ligte ama herkes mücadele ediyor. Biz ismimizin büyüklüğüyle götürüyoruz ben sahada oyun namına hiçbir şey göremiyorum.Hic zannetmiyorum
Ne sorunu olsun ki gelmis gecmis en iyi kadrolardan biri kuruldu,her ne kadar yanlis kurulmus bir kadro olsa da kagit üstünde cok iyi bir kadro
Bundan sonrasi hoca da artik,takima dogru sistemi bulmak zorunda
Aslinda buldu dogru sistemi psg macinda ama dun yine eskiye döndü
Okadar laf etti ben sivas macinda radikal degisiklikler bekliyorum,hem ilk 11 de hemde sistemde