Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Al su herifi kütügüne de sen de rahatla biz de rahatlayalim. Belhanda kadar tas yagdiracaksin basimiza.

:crushed: :crushed:

6ef8223958d.jpeg

:crushed: :crushed:​

At sahibine göre kişner geçen maç babel bu maç belhanda taraftara el kol sallama cesaretini gösterebiliyorsa f.terimin yüzündendir.

Yalakalık yapanı paşası yapıyor beyimiz.Yapamayanlar da linnes gibi kadro dışı kalıyor.

başka hoca olsa kaldıramıyor bu seviyeyi, kimse sallamıyor diye hemen kovulurdu

Artık radikal değişiklik yapmasını bekliyorum. Eski risk alan fatih hocayı özledim. Her maç aynı şeyi deniyoruz ve olmuyor çok belli

Son dakika transferlere mi küfür etsek, çıkardığın kadrolara mı küfür etsek, aldığımız oyunculara mı küfretsek, yaptığın değişikliklere mi küfretsek. Neye küfredelim?

Tamam eleştirelim hocayı ama işin bokunu da çıkarmayalım psg maçına da bu maça da son derece iyi hazırlamıştı andone pozisyona giriyor atamıyor hoca ne yapsın bir ay falcaonun peşinden koştuk diego costa ile uğraşıp alsaydık şimdi gruptan çıkardık ben hocaya kızmıyorum hoca elinden geleni yapıyor yönetim zayıf bu yönetimle gidemeyiz...

Böyle seviyelerde yakaladığımızı atacakmışız.

Andone süresiz kadro dışı kalıp Belhanda-Babel çift forvete dönecez galiba

Adam gayet memnun ya oynanan oyundan. İnanılır gibi değil.

Belhanda'yı da çıkarmazmış normalde. Hocam bu ıslık sadece bugünkü mevzu değil, onu bi anlayabilsen..

Yönetim ve teknik ekip kuradan sonra beylik laflar edeceğine gerçekçi olup hedefimiz en azından üçüncülük deseydi bugün ıslıklayanlar hatalı olurdu. Ama sen hayallerimiz dünyadan büyük diyorsan eğer, sonuçlarına katlanacaksın.

Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt