Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şunu diyen adam hoca filan olamaz
Screenshot_20191023_000957_com.twitter.android.webp

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Al ultraslanı belhandanıda defolun gidin.
Aslolan Galatasaraymış.Hadi ordan..

Hayatınız para sizin..

Egolar Galatasarayın menfeatlerinin önünde.Yazık yemin ederim.

Galatasaraylılık lafla olmaz.
Evet hocamız kazandığımız başarılarla birlikde tartışmasız bu klübün hala en büyük efsanelerindendir.
Ama kim ne dersin Galatasaraylılık anlamında kocaman bir hayal kırıklılığı.

Taraftara çakacağına iki laf taraftara küfreden Belhanda’ya söyleseydin keşke...

Neyse sen inatlaş o taraftar pardon seyirciyle 2-3 maçlık kredin kaldı gibi görünüyor. Homurtular sana döner.

Gonderilmemeli.

Kendisi birakirsa bilemem ama asla gonderilmemeli.

Kim olursa olsun bir insanın eline sınırsız güç verirsen bu boklar olur, Terim galatasaray tarihinin en iyi antrenörüdür tartışmasız ama modern futbola ayak uyduramadı ve gitmesi gerekiyor. Ek olarak bu açıklamalar da acayip saçma.

Eğer gidecekse sezon sonunda gitmeli. Ben sezon sonuna kadar Fatih Terim'le devam edilmesinden yanayım. Ayrıca Fatih Terim'den sonra mutlaka ciddi bir yapılanma sürecine gitmeliyiz. Genç oyunculara yönelmeli ve altyapıya daha fazla önem vermemiz gerekiyor. Ajax gibi bir takımı rol model almadığımız sürece Avrupa'daki müsabakalarda, bu seviyelerde başarısız olmaya ve yerimizde saymaya devam ederiz. Falcao, Babel, Feghouli gibi kariyerli futbolculardan ziyade Luyindama, Onyekuru gibi genç yeteneklerin peşinde koşmamız gerekiyor.

Takımın yaş ortalaması yüksek değil mi ?

Ben ortada yanlış bir durum görmüyorum.Hatta bunun sonunda farkına vardığı için memnun oldum

renktaş senin de katıldığın linnes tercihi yapılsa mesela bir bekimiz en az 5 yaş daha genç olacaktı

şener mesela marianodan kötümüydü son maçta

Takim kötü durum da evet Ama sosyal medya gaziyla bir anlik sinirle hoca’nin ayrilmasini istemek yanlis,zaten sonradan pisman oluyorsunuz gidenin arkasindan keske kalsaymis diyorsunuz bu yuzden hic tartismaya gerek yok

Bu takimi Fatih hoca bu duruma getirdi,düzeltecek olan da Fatih hoca bundan eminim

renktaş senin de katıldığın linnes tercihi yapılsa mesela bir bekimiz en az 5 yaş daha genç olacaktı

şener mesela marianodan kötümüydü son maçta

Linnes'de bahsedildiği gibi fark koyamıyordu ki ortaya

Mariano'nun bu kadar bitik olduğunu tahmin etmiyordum.Şu haliyle Linnes ondan iyidir tabi

Mariano tercihi şu yönden doğruydu evimizde oynadığımız maçlarda Feghouli ile iyi pas istasyonu oluyorlardı.Nagatomo'da ne kadar hücumda katkı sağlamasada konsantrasyonu yüksek olduğunda savunma anlamında o kadar iyi

hoca kendini kovdurtmak için yol mu yapıyor nedir, yönetime laf atıp duruyor

emlak konut konusu sıkıntı diyorlar bırak para almayı aldığımız parayı faizizyle geri ödeme durumu dahi var

kadroda para edecek kimse bırakılmadı

kendisi görüyor bence tünelin ucundaki karşıdan gelen treni ve son anda atlayacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt