Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim sorunumuz "BELHANDA"dır. Bu adam sahada yürürken hala 11 oynuyorsa kusura bakmayın değil Terim Ali Sami YEN bile eleştirilir. Sezonun yarısı geldi takım hala yerinde sayıyor.
Abi gözünü seveyim yapma. Oyuncu niye sorun oluyor oynatmasin, sorun ortadan kalkip tüm maclari kazanacak miyiz sonra? Sorun terimin takim uzerindeki etkisinin olmamasi, takimin da buna bagli olarak takim oyununu sahaya yansitamamasidir. Planin sistemin olmayisidir

Abi gözünü seveyim yapma. Oyuncu niye sorun oluyor oynatmasin, sorun ortadan kalkip tüm maclari kazanacak miyiz sonra? Sorun terimin takim uzerindeki etkisinin olmamasi, takimin da buna bagli olarak takim oyununu sahaya yansitamamasidir. Planin sistemin olmayisidir
Plan sistem olsa da bu Belhanda'dan bir halt olmaz. Umarım bir gün gerçeği görürsün. Ne diyeyim Can kardeşim.

Bu takimi kuran Ali Sami Yen'in kemikleri sizliyordur mezarinda..

Turk olmayan takimlari yenmek uzerine kurulmus bu takim, Avrupa da degil yenmek, gol dahi atamiyor..

Tarihinin en pahali kadrosuna ragmen..

Bu ayip sana yeter FT.

Aklin varsa yarin istifa edersin..

Galatasaray taraftari geri zekali degil.. Neyin ne oldugunu iyi bilir.. Yarin "FT istifa" seslerini duymak istemiyorsan, sen istifa et.. Bu da bir hizmettir.. Sen git Bodrum da torunlarini sev.. Seninle olmuyor, bunu anla artik.

Yav tamam istifaya çağırdığımız yeter canı sıkılan geliyor sallayıp gidiyor. İstifa etse bu yönetim kimseyi getiremez yerine onun için boşverin öyle tada böyle bu sezon bitecek

Abi ben görüyorum zaten, bu adami sevmeme engel için degil😃
Hobi olarak yine sevebilirsin. Ama bu adam GALATASARAY'a artık zarar veriyor. Can kardeşim bence bir müddet konuya yazma ki insanlar sinirle kalbini kırmasınlar. Belhanda'ya sinirlenen seni arıyor.

Hobi olarak yine sevebilirsin. Ama bu adam GALATASARAY'a artık zarar veriyor. Can kardeşim bence bir müddet konuya yazma ki insanlar sinirle kalbini kırmasınlar. Belhanda'ya sinirlenen seni arıyor.
Abi beni aramasi benim suçum degil ki fasli nasil gunah kecisiyse beni de forumda günah keçisi ilan etmisler sanki adami ben kontrol ediyorum da hatalı oynatıyorum

Bu takimi kuran Ali Sami Yen'in kemikleri sizliyordur mezarinda..

Turk olmayan takimlari yenmek uzerine kurulmus bu takim, Avrupa da degil yenmek, gol dahi atamiyor..

Tarihinin en pahali kadrosuna ragmen..

Bu ayip sana yeter FT.

Aklin varsa yarin istifa edersin..

Galatasaray taraftari geri zekali degil.. Neyin ne oldugunu iyi bilir.. Yarin "FT istifa" seslerini duymak istemiyorsan, sen istifa et.. Bu da bir hizmettir.. Sen git Bodrum da torunlarini sev.. Seninle olmuyor, bunu anla artik.

Aynen o yokken her sene clyi alıyorduk. Abartın ama o kadar da değil yani

En korkuncu da FFP'yi hedef gösterip seneye yeniden takım kuracağız demesi idi. :asd: Kurduğu takımın acziyetinin farkında ve suçu başka yöne yansıtıyor. Ulan tarihin en büyük maaş bütçelerinden birisi elinde beş kuruş top oynatamıyorsun neyin transferi hala daha iyi ki var o uefa kuralı da 2.Terim döneminin maddi sportif faciaları tekrarlanmıyor. Hocam kusura bakma senin kimyan bozuldu ama birileri yaptı ama kendin yaptın bilemem.

Tudorun takiminin basina gectin, şampiyon olduk. Onun adamlariyla 2.kez olduk. Şimdi takimi sen kurdun ama top namina hiçbir şey yok. O donem en azindan sahada bi şeyler görüyorduk geldiginden beri sacma sapan oynayip bi sekilde mac kazaniyoruz bunlar da oyuncularin elini tasin altina koyusuyla oldu ne oyun anlaminda ne planlama anlaminda bi sey yaptin. Sen git Rui Vitoria gelsin, ben Galatasaray'i izlemek istiyorum!

Eleştirince 8 şampiyonluk falan diyorsunuz ya bugün karşısında bulunan adamın ligde 2 şampiyonluğu ş.liginde 3 tane de şampiyonluğu var. Bırak 3'ü 1 tane bizde birinin olsa toplanıp allah diyen çıkar emi olun o derece taşaklı bir iş.
Gel gelelim bu aksam maçta eğer biz gelip gelsek o 3 ş.ligi kupalı adam kovulma tehlikesiyle karşı karşıyaydı. Eleştirilemez, gidemez, olmaz vs. vs. diyenler için küçük notumda bu olsun

Aynen o yokken her sene clyi alıyorduk. Abartın ama o kadar da değil yani

Sen ne diyorsun yahu? Kafan iyi mi?

Bu takim 1 puanla grup sonuncusu., Mac kazanmayi bos ver, gol atamiyor. Bunun sorumlusu sen, ben degiliz herhalde.. Sorumlu belli ama agamiz her zaman ki gibi hedef saptiriyor.. Bazen suclu TFF olur, bazen Hakemler olur, bazen yonetim olur, bazen futbolcular olur. Kendisi hasa.. Fatih Terim hocamiza laf soylemek bize mi dusmus.. Elestirmek bile buyuk ayip.. Yavvvvv yuru git isine.. Kalbini kirmayayim, zaten sinirliyim.

Yav tamam istifaya çağırdığımız yeter canı sıkılan geliyor sallayıp gidiyor. İstifa etse bu yönetim kimseyi getiremez yerine onun için boşverin öyle tada böyle bu sezon bitecek
Yerine gelecek hazır yahu boşuna haberler çıkmadı 3 kupalı gelecek hatta yönetimle hocanın ortak planı olduğuna da eminim

Ya kafayı yiyecem şunu diyen adama ne denir. Adam resmen taraftarı hiç yerine sayıyor. Sonra kendisine elaman denince olay çıkarıyor. Taraftara seyirci dersen sana eleman kelimesi bile hafif kalır.

IMG_20191023_014035.webp

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Bu sene inanılmaz kötü. Artık ona buna kabahat bulmayı bırakıp işine odaklanmalı.

Ya kafayı yiyecem şunu diyen adama ne denir. Adam resmen taraftarı hiç yerine sayıyor. Sonra kendisine elaman denince olay çıkarıyor. Taraftara seyirci dersen sana eleman kelimesi bile hafif kalır.

Ekli dosyayı görüntüle 63837

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
tamamen tersini söylemiş taraftar dediğin eleştirir, takımı ateşler. Taraftar dediğin içi yanan çoşan adamlardır.
Aradığı zihniyet tamamen seyirci olma zihniyeti; ses çıkarma, tepki verme, izle bahaneleri ye kabullen evine git.

Zorlamanın alemi yok, iş uzadıkça hem kendine hem Galatasaray'a zarar verecek belli ki. Ciddi biçimde şirazesi kaymış doğruyu yanlışı ayırt edemiyor artık, muhtemelen bilmediğimiz sıkıntılar da var içeride ne olduğunun da şu aşamada çok bir önemi yok, tek bir gerçek var o da hocanın artık fayda sağlayamayacağı. Umarım kendisi de bir an önce farkına varır ve yerini başkasına bırakır. Çıkarsın şık bir basın toplantısıyla durumu izah edersin olur biter, bu şekilde olursa zaten yine hemen baş tacı yapılır hakkı teslim edilir.

Şu aşamada yapılacak en iyi şey camianın evlatlarından birinin takımın başına geçirilmesi, sezon sonunda da seçim olması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt