Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gitmesini istemem ama foruma bakılınca hocanın artık sevilmediğini anlıyor insan.Uzucu tabi.Taraftarın buyuk bolumunun istemediğini anlayınca kendisi gidecektir zaten.Yerine biri gelecekse de umarım yerli hoca olmaz.Bir yabancı getirip sabretmek lazım ama kredisi en fazla iki maç olur.

Hocaya teşekkür edip kaliteli genç ve başarıya aç bir sistem hocası bulmamız lazım

Gitmesini istemem ama foruma bakılınca hocanın artık sevilmediğini anlıyor insan.Uzucu tabi.Taraftarın buyuk bolumunun istemediğini anlayınca kendisi gidecektir zaten.Yerine biri gelecekse de umarım yerli hoca olmaz.Bir yabancı getirip sabretmek lazım ama kredisi en fazla iki maç olur.
medya niye hocanın üzerine bu kadar gidiyor hiç düşündün mü ? çünkü biliyorlar ki hocamız giderse çok daha kötü duruma düşeceğiz zaten istedikleride bu bizim saf taraftarımızda bunların gazına geliyor hoca gitsin yabancı biri gelsin çok ağlarız herkes aklını başına alsın.

Fatih Hoca şunu dedi bunu dedi..Bırakın arkadaşım bir ekip var takımın başında. Başarı gelecektir. Zaman lazım. Adamı illallah ettirdiniz ya. Futbolcuya mi sahip çıksın rakip takımın başkanları ile mi uğraşsın, yanlı medya ile mi uğraşsın. Bedavaya gelecek diye aylarca futbolcu mu beklesin. Santrafor mu beklesin orta saha mı beklesin. Hoca takımı düzeltir. Oyuncular forma girmeden sakatlıkları bitmeden bu iş zor ama.

Fatih Hoca şunu dedi bunu dedi..Bırakın arkadaşım bir ekip var takımın başında. Başarı gelecektir. Zaman lazım. Adamı illallah ettirdiniz ya. Futbolcuya mi sahip çıksın rakip takımın başkanları ile mi uğraşsın, yanlı medya ile mi uğraşsın. Bedavaya gelecek diye aylarca futbolcu mu beklesin. Santrafor mu beklesin orta saha mı beklesin. Hoca takımı düzeltir. Oyuncular forma girmeden sakatlıkları bitmeden bu iş zor ama.
Bu forumda hocaya sallayanlar 3 gruba ayrılıyor 1-sosyal medya gazına gelen ergenler

2- ne olursa olsun hoca antipati besleyen liseci kafadakiler

3-kuşlar

Gitsin gitmesin tartışması dönüyo çok ilginç.. Yahu elşetiren herkes gitsin mi diyo eleştirmeyende sanki eleştirirsem hoca gidecek diye sahip çıkıyo..

Kendine gelsin mesele bu sahip çıkan arkadaşlar da farkında olsalar Terim in bu olmadığının eleştirecekler..
Gİtsin gitmesin mevzu değil kendine gelsin bişeyleryapmaya çalışsın..Hep aynı şeylerle olmadığını görsün.. Real büyük malatya zor deplasman konya iyi kapanan takım eeee oynamaylım biz hiç hepsinin bi özelliği var da bizim yokmuş... ACil önlem lazım kampa mı alır takımı motivasyon odasına mı gaz odasına mı bişeyler yapsın artık takımı ittirmekten kabız oldum

aa.jpg

yeter artık bir oyuncunun dalına bu kadar binme, arkasına gizlenme. azcık cesaretin varsa bjk derbisinde şu herifi oynatma da taraftar kimin ne olduğunu görsün artık. td falan değilsin. kendini beli sakat, çenesi kırık oyuncunun arkasına gizleyecek kadar aciz bir adamsın malesef

saygı da sevgi de duymuyorum

Arkadaşlar takım hazır değil. İsimli oyuncular var ama hazır değiller neden anlaması zor. Zaman lazım birlikte bir kaç maç oynamaları lazım. Birbirlerini tanımaları lazım. Kondisyonları artması lazım. Falcao, seri, lemina, nzonzi falan filan her kimse 5 maç yanyana maç oynadılar da ben mi hatırlamıyorum.

Hoca kesinlikle kalmalı yönetim kesinlikle gitmeli bu yönetim olduğu müddetçe yüzümüz gülmez seneye yine saçma sapan transferler yaparlar kahroluruz.

Yalnız şuan yaşanan süreç ve çok gariptir fikstür Aysal döneminde gönderildiği zamanla aynı

İçerde Realle oynamıştık sonra Beşiktaş deplasmanına gitmiştik ardından içeride Rizeyle oynamıştık. Beşiktaş maçından sonra yollar ayrılmıştı Rizeye Ümit Davala çıkmıştı hoca olarak.

Şimdide Realle oynadık beşiktaşa gidiyoruz ardından rize geliyor. Ve oyun-eleştiri o senenin resmen aynısı

lemina sürekli sakatlığı nükseden bir oyuncu falcao kronik sakat bunlar transfer edilirkende biliniyordu hocayı gözü kapalı eleştiriyorsunuz abdurrahim kendi imajını kurtarmak için falcaoyu aldı suçlu hoca oldu adaletli olun biraz.
Yönetim demek ekip halinde çalışmak demektir, üst yönetimin görevi sponsorluktur yani başarı için kaynak sağlar. Eğer ki üst yönetim teknik kadronun kendisine bildirmediği isimleri transfer diyor ise teknik direktör sezon başında istifa edecek bu takdirde, istifa etmiyor ise başarısızlığı paylaşmak zorunda bu kadar basit. Falcao, lemina, seri vs. bu oyuncuların teknik yönetim tarafından talep edilmeden alındığını zannetmiyorum. Bu nedenlerle gözü kapalı eleştiri yakıştırmasını kabul etmiyorum.

Kimse falcaoya hayır demez. Leminaya hayır demez özellikle de hiç paran yoksa bütçen sıfırsa...Diagneyi yok pahasına bile satılamadı hatırlarsan. Ama falcao, lemina isimde oynayacak diye alınıyor.. oynayamazsa hoca napsın..

Teknik direktör konusunda en uyuz oldugum sey bahaneler üretmeleri ve aglak olmalari.

Iyice Senol'a benzedi hoca bu konuda.

Hoca kesinlikle kalmalı yönetim kesinlikle gitmeli bu yönetim olduğu müddetçe yüzümüz gülmez seneye yine saçma sapan transferler yaparlar kahroluruz.
He transferleri yonetim yapiyordu Hoca nin istemedigi oyunculardi hep. Bir bitmediniz gercekten. Terim bu yonetimi elinde oynatiyor sen daha neyi anlatip savunuyorsun? Bu yonetim Terim istemedigi surece 2 adam ileri atamaz.

He transferleri yonetim yapiyordu Hoca nin istemedigi oyunculardi hep. Bir bitmediniz gercekten. Terim bu yonetimi elinde oynatiyor sen daha neyi anlatip savunuyorsun? Bu yonetim Terim istemedigi surece 2 adam ileri atamaz.
hoca onyekurunun transfer edilmesini istedi o olmuyorsa onun gibi hızlı bir kanat oyuncusu yönetim yapamadı

Ben reale psgye yenilmekten çok açıklamalardan dertliyim zaten bu takımlara normal şartlarda da kaybedebilriz

Ama iki de bir kadro değer farkından dert yanıp ankarada, malatyada, denizlide puan bırakınca olmuyor

Galatasaray 1 0 öne geçince başka bir oyun oynanır diyo ekibimizin bu seneki puan kayıpları 1 0 öne geçtiği maçlarda genelde skoru korumak için geri çekilip son dakikalarda gol yemek üzerine kurulu

Performansını beğenmediğimiz oyuncuyu keseriz diyo ee hala aynı herifler oynuyor o zaman ocakta neler olacak göreceksiniz diyip heriflerin moralini bozma bari

Her fırsatta transfer dönemini gösterip, transferlere mecburi vs. demekle taraftarın 1 oyuncuyu ıslıklayıp demoralize etmesi arasında ne fark peki

Galatasaray tarafatarına seyirci diyo peki acaba onların arasında kovulduğunda kapısında ağlayan adamlar var mıydı acaba merak ediyorum bu seyircileri

Hayalim var diyip uefa ceza verseydi daha iyiydi demekte tuhaf yani

işine gelince de suçu yönetime atıp sıyrılıyor. mustafa cengiz daha ne yapsın bu takıma.ffp ile kurduğu kadroya bak terimin oynattığı rezil futbola bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt