Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca onyekurunun transfer edilmesini istedi o olmuyorsa onun gibi hızlı bir kanat oyuncusu yönetim yapamadı
Listeyi zaten hoca veriyor, Onyekuru transferinde yonetimin nasil sucu olabilir? Adamlar 15 milyon euro istedi bizde oyle bir para yok. Olsada FFP; den dolayi alamazdik cunku kimseyi satamadik, Diagne mesela kiralik gitti para kazandiramadi. O olmayinca hoca Emre Mor'u istedi. Burada Terim'i es gecip sanki yonetim kendi kafasina gore transfer yapiyor algisini artik kimse yemez. Oyle bir dunya yok cunku.

Bir teknik direktorun eline 10 tane yeni transfer verildiyse ve ligin (CL yi es geciyorum tabi) en iyi kadrosu elindeyse o teknik direktor kim olursa olsun kadro kalitesinden dert yanamaz. Sen ligde Genclerbirligine, Sivasa karsi ustunluk kuramiyorsan sucu kendinde arayacaksin. Mustafa Cengiz sahaya girip gol atacak hali yok tabi.

bunlar sanıyorki abdurrahim hocaya gidip ben falcaoyu transfer ettim bunu oynatacaksın diyor hahahahahhahajswkldeşşdeşeş bi insanın böyle bi şeye inanması için fazla saf olması lazım

Takımın sezon başından beri iyi oynadığı bir tane maç yok. Ligde normal bir performans sergilenseydi psg-madrid yenilgilerine kimse laf etmezdi. Belhanda da ıslıklanmazdı. Maalesef sezon başlamadan yazdığımız potansiyel problemlerin hepsini yaşıyoruz. Bu takımın top kapamayacaği, tempo yapamayacağı zaten belliydi ama top bizdeyken de bu kadar vasat olacağımızı tahmin etmemiştim. Belhanda ve Seri'nin ekstrem sayıdaki basit top kayıplarının da katkısı büyük bu tabloda. Kondisyon yerlerde. Terim takımlarının karakterine hiç uymayan laubali ve disiplinsiz hareketler de tavan yapmış vaziyette. Bütün bunlara rağmen sadece duran topları iyi kullanıyor olsaydık bu takım ligde liderdi. Öyle bir kadro var elde. Sakatları da eklersek Emre Mor-Feghouli-Falcao-Lemina gibi bir yedek kulübesi olan takım bu topu oynamaz, oynayamaz.

Terim'in bizi Avrupa'da rezil ettiği argümanıyla ilgili de bir kaç laf etmem lazım çünkü paradoks yaratan yaklaşımlar görüyorum. Öncelikle son 30 seneyi baz alırsak bu takımın Avrupada iş yaptığı neredeyse bütün dönemler Terim döneminde ya da Terim'in bıraktığı kadro ve oyunla olmuştur(Mancini-Lucescu 1. Dönem). Tek istisna Lucescu'nun ikinci dönemidir. Bir de Skibbe ile uefada iş yapmıştık lakin o da Ş.L. ön elemesini geçememişti. Prandelli-Hamza-Gerets başarısız oldu. Rijkaard vs ile ş.l. bileti alacak sıralamaya bile giremedik. Bu takımın gerçekten Avrupa Fatihi olduğu tek bir dönem vardı o da Terim ve akabinde bıraktığı kadroyla yaşandı. Yani ya Avrupa Fatihi sıfatını çok abartmayın kafanizda ya da Terim'i buradan vurmayın zira dediğim gibi paradoks oluyor.

Terim'in 8 şampiyonluğu ona devre arasına kadar kredi sağlayacaktır muhtemelen. Kötü oyun ve taraftardaki rahatsızlığın devam etmesi durumunda işler değişir. Yeni gelen teknik direktörün akıbeti de 8-10 maç sonra belli olur. Iyi giderse belki bir dönem daha şans verilir, yoksa yenisine geçeriz. Olmadı, bi daha(Bedelli referansı).

Listeyi zaten hoca veriyor, Onyekuru transferinde yonetimin nasil sucu olabilir? Adamlar 15 milyon euro istedi bizde oyle bir para yok. Olsada FFP; den dolayi alamazdik cunku kimseyi satamadik, Diagne mesela kiralik gitti para kazandiramadi. O olmayinca hoca Emre Mor'u istedi. Burada Terim'i es gecip sanki yonetim kendi kafasina gore transfer yapiyor algisini artik kimse yemez. Oyle bir dunya yok cunku.
hoca falcaoya hayır demedi ama kendisinede alternatif olarak bir tek falcao sunuldu muriçi istedi hoca gidip bitiremediler transferi eline yüzüne bulaştırdı yönetim hoca mı gidip rize ile pazarlık yapıp adamı getirecekti.

Bir teknik direktorun eline 10 tane yeni transfer verildiyse ve ligin (CL yi es geciyorum tabi) en iyi kadrosu elindeyse o teknik direktor kim olursa olsun kadro kalitesinden dert yanamaz. Sen ligde Genclerbirligine, Sivasa karsi ustunluk kuramiyorsan sucu kendinde arayacaksin. Mustafa Cengiz sahaya girip gol atacak hali yok tabi.
transferin sayısı değil niteliği önemli melo gibi bir adam alabildiler mi hocaya yada fernandonun yerine o ayarda birini koyabildiler mi

hoca falcaoya hayır demedi ama kendisinede alternatif olarak bir tek falcao sunuldu muriçi istedi hoca gidip bitiremediler transferi eline yüzüne bulaştırdı yönetim hoca mı gidip rize ile pazarlık yapıp adamı getirecekti.
Muriqi transferinde nasil Ali Koc ve Rize baskani is birligi yaptigini 100x anlattik forumda. Burada yonetimin sucu yok. Ayrica yerine Andone alindi kotu mu oldu bu transfer? Suan en iyi oyuncumuzdur son maclara bakarsak. Bunu bahane edemez.

transferin sayısı değil niteliği önemli melo gibi bir adam alabildiler mi hocaya yada fernandonun yerine o ayarda birini koyabildiler mi
Sivasspor da Genclerbirliginde Casemiro ve de Bruyne mi oynuyor orta sahalarinda? Oyle anlatiyorsun ki rakiplerimizin bizden daha iyi oyunculari varmis da yazik olmus Terim'e. Evet cok yazik gercekten. Fernando yerine Nzonzi geldi ayrica, onu da begenmiyorsa PES artik!

Muriqi transferinde nasil Ali Koc ve Rize baskani is birligi yaptigini 100x anlattik forumda. Burada yonetimin sucu yok. Ayrica yerine Andone alindi kotu mu oldu bu transfer? Suan en iyi oyuncumuzdur son maclara bakarsak. Bunu bahane edemez.
g.birliğine konyaya üstünlük kuramıyor takım daha olayın tartışılacak bi tarafı bile yok. ligin en iyi kadrosu bizde ligde en kötü top oynayan takım biziz.

g.birliğine konyaya üstünlük kuramıyor takım daha olayın tartışılacak bi tarafı bile yok. ligin en iyi kadrosu bizde ligde en kötü top oynayan takım biziz.
Yok eline iyi oyuncu verilmemis maalesef, Sivas'in veya Genclerbirliginin orta sahasi ile bizimki ayni mi? Adamlarin orta sahasi bizimkinden daha supermis diyecek onu bekliyorum simdi.

Sivasspor taş gibi takım. rakipler sanki 100 puan toplamış. Futbol artık gelişti. yok öyle içerde dışarda 5 atmak herkes hemen hemen aynı yöntemleri kullanıyor. 24 puanın 14-15ini toplayanlar şu anda üstte. alttakilerle de fark çok az 1-2 maç.. ağlamanın lüzumu yok. Takım tam kadro ile oynamaya başlarsa kronik sakatlar almadıysak toparlarız. abartmayın.

Sivasspor taş gibi takım. rakipler sanki 100 puan toplamış. Futbol artık gelişti. yok öyle içerde dışarda 5 atmak herkes hemen hemen aynı yöntemleri kullanıyor. 24 puanın 14-15ini toplayanlar şu anda üstte. alttakilerle de fark çok az 1-2 maç.. ağlamanın lüzumu yok. Takım tam kadro ile oynamaya başlarsa kronik sakatlar almadıysak toparlarız. abartmayın.
elbette toparlama şansımız var çünkü elde malzeme var ama mesele şu ki terim bu kafa yapısıyla devam ederse kesinlikle toparlayamayız. inatları takıntıları,forma adaletsizliği büyük sıkıntı

hoca pivot santrafor istiyordu rakip pres yaptığında deplasmanlarda uzun vurup santraforun indirdiği toplarla pozisyon bulup deplasmandaki sorunuda çözecekti bence çok zekice bir plandı ama yönetim muriçi eline yüzüne bulaştırdı ona da peki,onun yerine başka bir pivot da alamadı karasal santrafor andoneyi aldı

hala en iyi kadro diye iddia edenler var. Arkadaş bu kadro iki senedir beraber oynayan takım mı? birlikte 3 maçları yok. Nasıl futbol yorumluyorsunuz? sakat, cezalı, ligin 3-4 haftası gelmiş bazıları. bilerek mi yapıyorsunuz kaos çıksın diye mi ben artık art niyet arıyorum. hangisi hazır emre mor mu? Falcao mu? Lemina mı? Seri mi? Feghouli mi? mariano mu? nagatomo mu? nagatomo da sakatlıktan çıktı toparlayamadı.

Islıklayanların, yuhalayanların taraftar olduğunu düşünmüyor hoca. GS taraftarı ne yaparsam yapayım, iyi de olsam, kötü de olsam bana biat eder düşüncesinde hala ama yanılıyor. Bu Belhanda'yı oynatmaya devam ederse kendisinin de sonunu getirecek.

Hakli elestiriler var,hoca hatali takimin bu durum da olmasi Fatih hoca’nin eseri

Ama bu demek degil ki hoca gitmeli,bazi arkadaslarin anlamadigi konu Ne yazik ki bu

Fatih hoca gitse ayni arkadaslar pisman olacaklar keske gitmeseydi diyecekler bu konuda hemfikiriz heralde,daha önce yasadik bunlari

Bu takimi düzeltecek olan da Fatih Hoca dir Ama nezamana düzeltir onu bilemiyorum,devre arasina kadar puan farki acilmasin gerisi zaten gelir Gecen sezon oldugu gibi

Ya merak etmeyin tek şey değişmez o kesin. Fatih terim elbet gider bugün olur yarın olur. Ama her maç içinde dışında ağlamalarınız sızlamalarınız hiç bitmeyecek. Burası ağlama duvarı olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt