Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sivasspor da Genclerbirliginde Casemiro ve de Bruyne mi oynuyor orta sahalarinda? Oyle anlatiyorsun ki rakiplerimizin bizden daha iyi oyunculari varmis da yazik olmus Terim'e. Evet cok yazik gercekten. Fernando yerine Nzonzi geldi ayrica, onu da begenmiyorsa PES artik!
EPL nin elden düşme oyuncularıyla kiralık oyuncularla omurga kurulmaz hocamın şanssızlığı sene sonu adamların hepsi gideceğini biliyor ama yönetimin tercihi bu oyuncular oldu amerikada yaşayan kankamla bu konuyu konuştuk yorumu aynen bu şekilde oldu kendisi futbolu çok iyi bilir ve iyide galatasaraylı oda aynı fikirde benimle fenerli medyanın gazıyla hocayı yemek istiyorlar taraftarı hocaya karşı kışkırtmak için yoğun manüplasyon var diyor aynen katılıyorum bu görüşe.

Fazla gec kalmadan istifa etmesinden yanayım

Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk

türkiyede taraftarlık hep böyle günlük yaşanıyor hocamıza hepiniz geçen yıl kral diyordunuz yere göğe sığdıramıyordunuz bir iki kötü sonuçta hepiniz sırtınızı döndünüz burada ben ve benim gibi bir kaç bilinçli kişi dışında hocaya hakarete varan eleştiriler yapılıyor hoca gitsin 1 ay sonra hepiniz ağlarsınız ama iş işten geçmiş olur.

Ya merak etmeyin tek şey değişmez o kesin. Fatih terim elbet gider bugün olur yarın olur. Ama her maç içinde dışında ağlamalarınız sızlamalarınız hiç bitmeyecek. Burası ağlama duvarı olmuş.
Gaybooollll
Ftorun belhandaya beslediği aşkı, sen ftor e besliyorsun
Arabin ettiği küfürü savunan hocan var
Bjk maçında arab 11 başlayınca buralarda dolaşma forum asabi

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

EPL nin elden düşme oyuncularıyla kiralık oyuncularla omurga kurulmaz hocamın şanssızlığı sene sonu adamların hepsi gideceğini biliyor ama yönetimin tercihi bu oyuncular oldu amerikada yaşayan kankamla bu konuyu konuştuk yorumu aynen bu şekilde oldu kendisi futbolu çok iyi bilir ve iyide galatasaraylı oda aynı fikirde benimle fenerli medyanın gazıyla hocayı yemek istiyorlar taraftarı hocaya karşı kışkırtmak için yoğun manüplasyon var diyor aynen katılıyorum bu görüşe.
Hala yonetimin tercihi bu adamlar oldu diyorsun. Bugun Terim degil de X bir teknik direktor olsa onu coktan yemistiniz. Sen maalesef Terim'i kor korune savunup durmaya devam et. Kimse de hocanin istifasini istemiyor. Sezon sonu biraksin kafi bu kafayla bahaneler onumuze surecekse surekli. Zaten bu yonetim hocayi kovmaz merak etme.

Hala yonetimin tercihi bu adamlar oldu diyorsun. Bugun Terim degil de X bir teknik direktor olsa onu coktan yemistiniz. Sen maalesef Terim'i kor korune savunup durmaya devam et. Kimse de hocanin istifasini istemiyor. Sezon sonu biraksin kafi bu kafayla bahaneler onumuze surecekse surekli. Zaten bu yonetim hocayi kovmaz merak etme.

Ben zaten transfer konusunda başarılı yöneticilerden kurulu bir yönetim istiyorum hocanın şanssızlığı bu yönetim, transferden sorumlu yöneticin abdurrahim albayraksa hangi transfer başarısını gerçekleştirebilirsin menajer transferi yaparsın yüksek komisyon ödersin mali ve sportif açıdan başarısızlık yaşarsın

Ya merak etmeyin tek şey değişmez o kesin. Fatih terim elbet gider bugün olur yarın olur. Ama her maç içinde dışında ağlamalarınız sızlamalarınız hiç bitmeyecek. Burası ağlama duvarı olmuş.
Başlıklar değişir ağlamalar baki kalır, bir GSC klasiği.

Ben zaten transfer konusunda başarılı yöneticilerden kurulu bir yönetim istiyorum hocanın şanssızlığı bu yönetim, transferden sorumlu yöneticin abdurrahim albayraksa hangi transfer başarısını gerçekleştirebilirsin menajer transferi yaparsın yüksek komisyon ödersin mali ve sportif açıdan başarısızlık yaşarsın
Abdurrahim'i bizzat orada gormek isteyen Terim'in ta kendisi. Inanmiyorsan hocayi arayip kendin sorabilirsin. Cunku baska ekiple calismak istemedigini hepimiz biliyoruz maalesef. Keske Abdurrahim olmasa ama hoca'nin istegi bu yonde.

Abdurrahim'i bizzat orada gormek isteyen ta Terim'in ta kendisi. Inanmiyorsan hocayi arayip kendin sorabilirsin. Cunku baska ekiple calismak istemedigini hepimiz biliyoruz.

Haldun üstünel tarzı iş bitirici bir adam mı varda hoca abdurrahimi istiyor hocanın abdurrahimi istemesi abdurrahimin siyasi bağlantılarının olması hoca kulüp siyasetende zarar görmesin istediği için orada bulunmasını istiyor ama daha iyi biri olsa abdurrahime mahkum kalmazdı hocada.

UEFA ceza verseydi daha iyiydi demis buyuk! TD miz.. Trajikomik ... Gulsem mi , aglasam mi bilemedim.

UEFA ceza verse men cezasi verecekti.. CL ye katilmasak boyle rezil olmaktan kurtulurduk diye dusunmus, belli ki FT.. Yazik, gunah.. Bu kafa hala Galatasaray in basinda ve biz ondan bu sene de sampiyonluk ve basari bekliyoruz.. Inanan varsa inansin, ben inanmiyorum.

UEFA ceza verseydi daha iyiydi demis buyuk! TD miz.. Trajikomik ... Gulsem mi , aglasam mi bilemedim.

UEFA ceza verse men cezasi verecekti.. CL ye katilmasak boyle rezil olmaktan kurtulurduk diye dusunmus, belli ki FT.. Yazik, gunah.. Bu kafa hala Galatasaray in basinda ve biz ondan bu sene de sampiyonluk ve basari bekliyoruz.. Inanan varsa inansin, ben inanmiyorum.
Yönetim kaynak oluşturamıyor transferleri yapamıyor istediğim adamları da alamadılar diyerek ironı yapmış hoca eleştirmek kolay hiç bir şey buradan göründüğü gibi değil floryada kimbilir nelerle uğraşıyor hoca.

Klasik fatih terim takım ìyiyken mali acıdan biraz rahatken gelir bir iki sene kaymagını yer sonra takımın icine sıcar batırır gider hic zor durumdayken gelip taşın altına elini koydumu siz tapın hala terime
2011 yılında geldiğinde takım bitik haldeydi iki sene üst üstüste şampiyon yaptı aysal düzenbazı kendi egosu için hocayı harcadı.

Yönetim kaynak oluşturamıyor transferleri yapamıyor istediğim adamları da alamadılar diyerek ironı yapmış hoca eleştirmek kolay hiç bir şey buradan göründüğü gibi değil floryada kimbilir nelerle uğraşıyor hoca.
FT hicbir seyle ugrasmasa, sadece hocalik yapsa takim cok farkli olurdu.

Beyimiz her konusmasinda birilerini hedef aliyor. TFF, hakemler, Ali Koc, yonetim, futbolcular..

Yazacak cok sey var da, gerekmiyor.

Yahu bu takim duran top kullanamiyor yillardir.. Kornerler, frikikler, penaltilar.. Tac atmasini bile bilmiyor. "Saldim cayira, mevlam kayira" sistemi ile bireysel yeteneklerle sonuca giderse gidiyor, gidemezse o da yok..

Hadi Real Madrid, PSG gibi takimlar bizim klasmanimizin ustunde diyelim. Gecen seneki balli CL grubunda da gorduk halimizi.. Bu sene ligde ne durumda oldugumuz belli.. Bunlarin sorumlulugunu yonetime yuklemek de neyin nesi? Kimse aptal, geri zekali degil..

FT hicbir seyle ugrasmasa, sadece hocalik yapsa takim cok farkli olurdu.

Beyimiz her konusmasinda birilerini hedef aliyor. TFF, hakemler, Ali Koc, yonetim, futbolcular..

Yazacak cok sey var da, gerekmiyor.

Yahu bu takim duran top kullanamiyor yillardir.. Kornerler, frikikler, penaltilar.. Tac atmasini bile bilmiyor. "Saldim cayira, mevlam kayira" sistemi ile bireysel yeteneklerle sonuca giderse gidiyor, gidemezse o da yok..

Hadi Real Madrid, PSG gibi takimlar bizim klasmanimizin ustunde diyelim. Gecen seneki balli CL grubunda da gorduk halimizi.. Bu sene ligde ne durumda oldugumuz belli.. Bunlarin sorumlulugunu yonetime yuklemek de neyin nesi? Kimse aptal, geri zekali degil..

psg ve real madrid ile aramızda derin bir bütçe farkı var bu sadece bizim değil türk futbolunun da sorunu dün realin karşısına kargalar kuşlar çıksa 5 yerdi biz başa baş oynadık andone atsa kazanırdık onuda hocamı atsın fenerli medyanın gazına gelmeyin sonra çok ağlarsınız ama iş işten geçer

Hoca arkandayız parçala kır istediğini as istediğini kes dedik adam rötuşla gün kurtarmaya baktı..Olmaz öyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt