ft sizi de goturse keske yaninda.Sunu banlamak icin daha neyi bekliyorsunuz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ft sizi de goturse keske yaninda.Sunu banlamak icin daha neyi bekliyorsunuz?
medya niye hocanın üzerine bu kadar gidiyor hiç düşündün mü ? çünkü biliyorlar ki hocamız giderse çok daha kötü duruma düşeceğiz zaten istedikleride bu bizim saf taraftarımızda bunların gazına geliyor hoca gitsin yabancı biri gelsin çok ağlarız herkes aklını başına alsın.
Valla bence Fatih Terimin arkasında durmamız lazım. son 2 yılın sampiyonu üstelik karsısında caylak avcı ve çapsız ersun var. ts yarısa devam edemez. fener ersunla bi şey olmaz. bjk ise zaten bitik. bence devreye kadar destek vermemiz lazım
hocam merhaba. şöyle düşün kuşlar kargalar 8 kupa aldırmıs uefa ve süper kupa kaldırtmıs hocaya nasıl davranırdı ? adamlar 1 yıl şampiyon yaptı diye (en kötü sezonlarımızdan biriydi ) ersuna tapıyor . Adam kendı sahasında 9 defansla cıkıyor. bizim en azından devre arasına kadar hocamıza sahıp cıkmamız lazım.Galatasarayi seven bir adam coktan istifa etmisti. 2.5 yildir futbol oynamiyo bu takim. Oynama ihtimalide yok. Belhandayi koruyan oynatan zihniyetin Galatasaraya iyi futbol oynatmasi mumkun degil. Kendisi gitmetecegine gore yonetim gorevini yapmali biran once. Yoksa devre arasinda bir kac cop daha getirtecek takima.
hoca gitsin diyenler mertçe gitsin de diyemiyor kenardan dolanıyor ben ise mertçe gitsin diyenlere soruyorum hoca gitsin diyorsunuz yerine kim gelsin var mı istediğiniz bir isim
Turkiye’de istatistik degil iyi futbol istiyoruz, avrupada yeniden maclar kazanmak istiyoruz renkdas. Fatih Hoca 18 yil once birakti teknik adamligi. Ogun bugun bir arpa boyu ilerlemedi. Felsefeden baska yaptigi bisey yok. Futbola doydugumuz son maci hatirlamaz olduk. Bazen benden bu kadar diyebilmek lazim. Belhandayi savunan bir teknik adamin artik bir kenara cekilmesi lazim. Tarih onu hep yazicak ama gunumuz futbolu ondan gecti.hocam merhaba. şöyle düşün kuşlar kargalar 8 kupa aldırmıs uefa ve süper kupa kaldırtmıs hocaya nasıl davranırdı ? adamlar 1 yıl şampiyon yaptı diye (en kötü sezonlarımızdan biriydi ) ersuna tapıyor . Adam kendı sahasında 9 defansla cıkıyor. bizim en azından devre arasına kadar hocamıza sahıp cıkmamız lazım.
tinercileri hiç saymıyorum zaten yalı bebesinin takımı mı şampiyon olacak biz olmayacaksak eğer %1 bile ihtimal vermiyorum diyorsun ya 40 yaşındaki herif olmasa orta sahaları çöker inan takımına hocana bu kadar umutsuzluk bizim ruhumuza ters.Aman kalsın yoksa mahvoluruz diyenleri çok değil 6-7 hafta sonra göreceğiz, Terim ile birlikte toparlanma şansı kalmadı bundan sonrası tepetaklak ne yazık ki. Yine büyük değişimlerden geçeceğimiz garanti, inşallah hızlı şekilde yeni bir düzen oturturuz. Bu yazımdan hoca giderse her şey güllük gülistanlık olacak anlamı çıkartmayın, her türlü rezillik çekeceğiz gitse de gitmese de. Hoş zaten bir yere gideceği falan da yok bizimki kendini avutmaktan ibaret. Benim derdim bir an önce revizyon başlasın başka bir şey değil zaman kaybetmeyelim.
Takımı toparlayıp şampiyon yapsın da ben g.t olayım razıyım ama %1 ihtimal bile vermiyorum. Şimdi yazarken farkettim de dikkat ettiyseniz artık kimse avrupadan falan bahsetmiyor bile öyle bir kabullenmişlik var, hey gidi hey koskoca avrupa fatihi ne hallere düştü, yazık günah yav.