Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim'i savunan arkadaşlara sormak lazım

Tamam hoca gitmesin kabul ediyoruz

Yalnız o zaman hoca da bir aksiyon alsın birader

Her hafta aynı tas aynı hamam devam ediyor

Nasıl olacak böyle

Bir tane dediğin için Hıncal Başkanın girişmelerini örnek verebilirim. Aspor-beyaz tv deki amigoları konuşmaya gerek yok. Erman da bu sezon hiç bir katkısı olmadığını söyledi takıma. Serdar Ali de eleştiriyor. Ki ben takip etmiyorum fazla, öyle twitterda falan şahit olduklarım bunlar. Takımın oyununu eleştirmeyen yok zaten sen direkt Terim özelinde istediğin için bunları yazdım. Ki takımın oyununu eleştirmek direkt olarak hocayla bağlantılı aslında.

He GSC'deki eleştri üslubunu(!) arıyorsan(Komisyoncu, evlatçı, taktik bilmez, parator, defol vs) ekranlarda pek görülmediğini söyleyebiliriz.

hıncal zaten herkese saldıran bir adam

diğer saydıkalrının tamamında terim lehine durum daha fazla

erman toroğlu zaten en başından kankası, levent tüzemen ve diğer galatasaray için çıkanlar korkudan ağızlarını açamıyorlar yüzlerinden okuyorsun bunu

serdar ali ki adam fenerli olduğu halde hocanın winnerlığını en çok öven adamdır

yeni nesil uğur ve emre özcan gibi adamlar daha objektif olanlar bile oyuncuları tek tek konuşmaktan ibaret utangaç bir eleştirinin ötesine gidemiyorlar

aynı tabloyu mancini, prandelli, tudor ve hatta şampiyon olsa bile lucescu yaşadığında neler yazıldığını, yazılacağını az çok herkes biliyor

hocanın medyada saldırıya uğradığını düşünmek gerçekten birilerinin yıllardır gücü elinde tutmasına rağmen sürekli mağdur rolü oynamasına benziyor

neredeyse sıfıra yakın bir eleştiri var açalım bugünün gazetelerine bir bakalım

manşetlere bir bakalım neler yazılmış mesela

Ftor, parator, falan ne guzel hitaplar tebrik ediyorum :tbr:Ekleyeyim sırf bu saygısızlar yuzunden forumu bırakma noktasına da geldim açıkcası.Ağır kaçıyor.İsterse sonuncu yapsın bu lafları fenerli adamlar bile yapmıyor.
Yazanların birçoğu Mayıs ayında yoktu.Olanlara bi lafım yok.Fatih Terim'i desteklesen de desteklemesen de takım şampiyon olmuş.Takım kötü gitse de eleştirsem diye bekleyenler var..

Yazanların birçoğu Mayıs ayında yoktu.Olanlara bi lafım yok.Fatih Terim'i desteklesen de desteklemesen de takım şampiyon olmuş.Takım kötü gitse de eleştirsem diye bekleyenler var..

Fatih terimi eleştiren istifa isteyenlere lafım yok.Buranın amacı zaten fikirlerimizi yazmak.Ama hakareti kabul etmem mumkun değil.Hakareti zaten twitterda falan epey göruyoruz.

Her mac oncesi kendisi ve oyuncular taraftari ovuyorlar, guzel bir sey tabi ama biz de bir taraftar olarak sizi ne zaman ovebilecegiz acaba?

EHg-DUmWkAAKqlu.webp

Şu istatistige bak... Utanilacak bir durum.

hoca samattayı istedi alamadılar bizim için şu anda çok önemli rol üstlenirdi sezon başında da muriçi istedi alamadılar düşünsenize muriç ve samatta uzun oynarsın muriçin indirdiği topları samatta driplingle ileri taşır hücum çeşitliliğimiz artardı ama yönetim hocanın istediği bu transferleri bitirecek kalibrede olmadığından popüler bir adam alırız kimsede itiraz edemez etsede en iyisini aldık biz ne yapalım deriz diyip işin içinden sıyrılırız mantığını uyguladı.

Şu muriç konusuna ayrıca değinelim biliyorsunuz rizeliler hemşericidir birbirlerini desteklerler abdulrahimde rizeli hiç mi bir bağlantı kuramadı rizeden biriyle yönetimden biriyle kuramadıysan siyasetle kur rizeye bu adamı galatasaraya vermeni istiyoruz gibi bir telkinde bulunsunlar bitir transferi ama yok yapamadı transfer işiyle ilgilenen kim varsa değişmeli bu kadar net.

Benim anlamadigim seylerden birisi de neden hep 8 sampiyonlugu öne sürülülerek savunulmaya calisiliyor. Elde ettigi 8 sampiyonluk su an icinde bulundugumuz durumu ortadan mi kaldiriyor, neredeyse 2 senedir bu takimin dogru dürüst futbol oynamadigini acikliyor mu, takimin bu halde olmasini akliyor mu.

Evet 8 sampiyonluk aldi, Uefa kupasini da aldi ve bunlar da her zaman büyük kesim tarafindan takdir edildi ve kendisi de kulübün yasayan efsanesidir, sacmalayip basarilarini kücük görenleri veya tesadüf olduguna inananlari dahil etmiyorum tabi ki bu dediklerime.

Biraz günümüze odaklansak keske, hoca da gecmiste tikali kaldigi icin günümüzün futboluna adaptasyon sorunu yasiyor. Mourinho gibi bir herif bile güncel futbol gelisimine ayak uyduramadigi icin kendi kendini bitirdi son senelerde.

hıncal zaten herkese saldıran bir adam

diğer saydıkalrının tamamında terim lehine durum daha fazla

erman toroğlu zaten en başından kankası, levent tüzemen ve diğer galatasaray için çıkanlar korkudan ağızlarını açamıyorlar yüzlerinden okuyorsun bunu

serdar ali ki adam fenerli olduğu halde hocanın winnerlığını en çok öven adamdır

yeni nesil uğur ve emre özcan gibi adamlar daha objektif olanlar bile oyuncuları tek tek konuşmaktan ibaret utangaç bir eleştirinin ötesine gidemiyorlar

aynı tabloyu mancini, prandelli, tudor ve hatta şampiyon olsa bile lucescu yaşadığında neler yazıldığını, yazılacağını az çok herkes biliyor

hocanın medyada saldırıya uğradığını düşünmek gerçekten birilerinin yıllardır gücü elinde tutmasına rağmen sürekli mağdur rolü oynamasına benziyor

neredeyse sıfıra yakın bir eleştiri var açalım bugünün gazetelerine bir bakalım

manşetlere bir bakalım neler yazılmış mesela
Rte benzetmesiyle ilgili fikirlerimi daha önce beyan etmiştim. Realite şunu söylüyor Galatasaray Terim'le en başarılı dönemlerini geçirmiş, açık ara. İçerdeki rakiplerini domine etmekle kalmamış Avrupa'dakilere de kök söktürmüş. En iyi oynadığı, en başarılı olduğu dönemi Terim'le geçirmiş. Şimdi aynı denklemi Rte'ye uyarlayalım; Türkiye Rte yönetiminde dışarıda ve içeride en başarılı günlerini mi geçirmiştir? En dominant, en iyi? Yani medya pompalamasıyla oluşturulan "reis" algısına karşılık 20 kupa almış bir teknik direktör var. Bu başarılar gerçek, müzede duruyor kanıtları, gazete küpürlerinde ya da medyadaki yandaşların dilinde değil. Dolayısıyla örneğin Terim'in winnerlığından bahsetmek onu eleştirmeye korkmaktan ziyade bir gerçeği dile getirmektir. Adam 10 senede 8 şampiyonluk almış winner değilse, kimse değildir.

Yani Demirören-Koç tarafından direkt hedef alınmış bir adamın medya tarafından sindirilememesi ancak üstü örtülemeyecek başarılarla mümkün olabilir. Herkes hocanın en büyük olduğunu kabul eder mesela fenerlisi, bjklisi En başarılısı o çünkü. Yağ çektiklerinden ya da korktuklarından değil. Gerçek bu.

Ftor, parator, falan ne guzel hitaplar tebrik ediyorum :tbr:Ekleyeyim sırf bu saygısızlar yuzunden forumu bırakma noktasına da geldim açıkcası.Ağır kaçıyor.İsterse sonuncu yapsın bu lafları fenerli adamlar bile yapmıyor.
Çok kötü bir dönem geçirmiştik 2010/2011 sezonunda. Yanlış hatırlamıyorsam 7-8 hafta sonunda Rijkaard gönderilmişti, göreve Hagi geldi. Burada yazılanları da çok iyi hatırlıyorum, maalesef. Tabii ki takımın durumu berbattı ve her türlü eleştiriyi hak ediyordu(Eksi averajla bitirilen bir sezon) ancak Hagi, Terim gibi adamlara da yaftalar yapıştırıp küfür edeceksek bizim bu takımı desteklememizin manası nedir? Hagi'nin kazandırdıkları, yaptıkları bir anda silinip gidiyor ve adam bildiğin sövüyor burada. Bana uymuyor böyle şeyler, görevine son verirsin, ıslıklarsın, protesto edersin bunlar tamam ama bu üslup ve edilen hakaretler, iftiralar mide bulandırıcı.

Aslında hoca bütün sıkıntıyı tek cümlede açıkladı.

“ Ali Sami Yen’de ıslık, yuhalamak olmuyordu. Benim için büyük sürpriz oldu. “

İşte bu cümle arkadaşlar.

Hoca herşeyi eskisi gibi sanıyor. Futbol değişti. Şimdi en ince ayrıntısına kadar çalışılıyor. Eskisi gibi değil. Taraftarda değişti. Öyle 14 sene şampiyon olamamalar falan tamamen romantiklik.

Yine söylüyorum. Hocanın oynattığı futbol kendisi gibi yaşlandı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt