- 2 Ekim 2019
- 228
- 83
- 178
hoca terbiyesizlik yapan adamın kellesini alır belhanda bu hafta oynamaz bu konuda en ufak şüphem yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende sırf bunu merak ediyorum. Şuanda terimin gitmesinin herşeyi çözeceğine inanmıyorum fakat o soytarıyı oynattığı an gözüm görmez daha da hocayı.
Gitmez hocam gitmez. Yeniler bilmez yıllar önce rahmetli Canaydın başkan şampiyon hoca luceyi kovup gönüllerin hocası diye getirdi ilk senesinde takımı baştan kurdu sonuç ve oyun kötüydü ama 2.yıl yine yeni transferler vs takım 6.lığa kadar düştü istifa filan etmiyor. Canaydın başkan mecburen yollamak zorunda kaldı. O görüşme sonrası bile efendi gibi gitmedi. Başkana 3 seçenek sunuyorum ya beni göndersin ya yeni takım kurarım cart curt. Başkan illallah demişti taraftar illallah demişti fırsatı kaçırmadı hocamızla yollarımızı ayırdık dedi. Düşünün bir hoca ne kadar başarılı olursa olsun efsane de olsa başkanına seçenek sunar mı? Başarısızlık ayıp bir şey değil ceketini alıp gitmesini bileceksin faydasız olduğunu görünce. Terim istifa etti diye haber okudunuz mu. Ben belki yanlış hatırlıyorum ama biz fiorentina milan milli takım... Hep bir tantana krizle ayrıldı. Her görevinde başkanına atar yaptı. Şu ekonomik şartlarda er yada geç şu kadroyu kuran başkanına sitem ediyor bik bik ediyor hala. Mustafa cengiz başkan şu an kara kara düşünüyor kırmadan incitmeden yolları ayırsak diye.üstüne koyarak ilerlemesi gereken takım yıllardır geriye gidiyor. Korkunç maliyetli takım cl de ve ligte başarısız olursa maddi çıkmaza girecez yine. Hoca 70 e merdiven dayadı bunları düşüneceğine belhanda nın canı sıkılmış onu düşünüyor. Taraftarı arkasında sanıyor ama fena yanılıyor şu anket yapılsa seyirci değil bakın taraftarlar arasında yapılsa yüzde 75 Terim başarısız işler daha boka sarmadan gitsin der. Şu takımı şu maliyetle tudor oynatıyor olsa adamın bir velisini sevmediğimiz kalırdı. Biraz insaf vicdan sahibi olmak lazım. Abdullah Avcı her maç istifaya davet ediliyor ağzını açıp taraftara tek kelime cevap vermiyor zaman istiyor. Bizimki bize ayar çekiyor belhanda oğlunu ıslıkladık diye azarlıyor, asla çıkarmazdım diye inatlaşıyor. Bokuyla inatlaşan götüne sıçar... Ya belhanda ya taraftar. Hodri meydan
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bjk maçında 11 çıkacağı konusunda şüphen mi var ağabeyBelhanda yı oynattığı an benim için film kopar.
ismailciğim nzonzi seri babel falcao leminayı falan aldırdığı için ersuna kızabiliriz bence ne dersinhoca gitsin diyenlerin söyledikleri takım çok kaliteli hoca oynatamıyor nzonzi kaliteli gibi duruyor ama fernadonun yaptığı işi yapamıyor ayağının ucuyla oynayan bir adam iki seri çok yumuşak ikili mücadelelerde zayıf babel geri gelmiyor topa basmıyor babel seri nzonzi 3 tane topa basmayan hantal top ayağına geldiğinde oynayan adam sizce çok kalitelimi malatya deplasmanında 1-0 öndeyiz kaleci ile karşı karşıya kalecinin üzerine vuruyor 2-0 olup maç bitecekken rakip oyunda kalıyor falcao kronik sakat randıman alamıyoruz mariano ruhuna el fatiha lemina bir var bir yok yönetim hocaya ismin güzel cismen yetersiz transferler yaptı hocamın arkasındayım yönetim devre arasında bir tane bek devre arası iyi bir 8 numara onyekuru yada o tarz hızlı bir adam almadıkça benim için yok hükmündedir ve 2 sene üst üstüste şampiyon yapan türkiyenin en iyi hocasına layık değildir.
ismailciğim nzonzi seri babel falcao leminayı falan aldırdığı için ersuna kızabiliriz bence ne dersin
Fatih Terim'i eleştirme konusunda taraftar sonuna kadar haklı. Fatih Terim'in Galatasaray'ı bu durumda olmamalı
Sattığın kadar al kuralı olmasa hoca bu adamları alırmıydı bütçe mali yapı vesaire bunları düzeltmek hocanın işimi hocam mecbur kaldı yönetim hocayı açmaza sürükledi.ismailciğim nzonzi seri babel falcao leminayı falan aldırdığı için ersuna kızabiliriz bence ne dersin
İstifa etmez kovulur. Adamın profesyonel teknik adamlık kariyerinde istifa etmişliği yok. 30 yıldır etmemiş etmez can çıkar huy çıkmaz. İşin önemi şu ligte puan farkı 10, grupta 3.bileti kaçınca mı kovacak başkan yoksa ligte iddiamız grupta ciddi 3 lük şansımız varsa mı?Enes hocayi elestirenlerden biri de benim. Hocanin kariyerine, kazandirdigi kupalara hic kimse birsey demiyor, diyemez. Hocanin hatalarindan ders almamasi, yillar once soyledigi "ders almam, ders veririm" mantigi ve yuksek egosu ile devam etmesi, inatlasmasi, en basitinden duran top sorununa care bulamamasi, adaletsiz forma dagitmasi gibi bircok konuda durumun degisecegine inanmadigim icin istifa etmesini istiyorum. 130 m€ kadro degerinde bir takimi hala begenmemesi (sanki bu takimi uzaydan gelenler kurmus gibi), bunu acikca deklere etmesi, Ocak ayini tekrar hedef gostermesinin tum takim uzerinde yaratacagi olumsuz havayi dahi gozardi etmesi nedeniyle FT den bize artik fayda gelmeyecegine inandigim icin istifa etmesi gerektigini dusunuyorum.
Gitmez hocam gitmez. Yeniler bilmez yıllar önce rahmetli Canaydın başkan şampiyon hoca luceyi kovup gönüllerin hocası diye getirdi ilk senesinde takımı baştan kurdu sonuç ve oyun kötüydü ama 2.yıl yine yeni transferler vs takım 6.lığa kadar düştü istifa filan etmiyor. Canaydın başkan mecburen yollamak zorunda kaldı. O görüşme sonrası bile efendi gibi gitmedi. Başkana 3 seçenek sunuyorum ya beni göndersin ya yeni takım kurarım cart curt. Başkan illallah demişti taraftar illallah demişti fırsatı kaçırmadı hocamızla yollarımızı ayırdık dedi. Düşünün bir hoca ne kadar başarılı olursa olsun efsane de olsa başkanına seçenek sunar mı? Başarısızlık ayıp bir şey değil ceketini alıp gitmesini bileceksin faydasız olduğunu görünce. Terim istifa etti diye haber okudunuz mu. Ben belki yanlış hatırlıyorum ama biz fiorentina milan milli takım... Hep bir tantana krizle ayrıldı. Her görevinde başkanına atar yaptı. Şu ekonomik şartlarda er yada geç şu kadroyu kuran başkanına sitem ediyor bik bik ediyor hala. Mustafa cengiz başkan şu an kara kara düşünüyor kırmadan incitmeden yolları ayırsak diye.üstüne koyarak ilerlemesi gereken takım yıllardır geriye gidiyor. Korkunç maliyetli takım cl de ve ligte başarısız olursa maddi çıkmaza girecez yine. Hoca 70 e merdiven dayadı bunları düşüneceğine belhanda nın canı sıkılmış onu düşünüyor. Taraftarı arkasında sanıyor ama fena yanılıyor şu anket yapılsa seyirci değil bakın taraftarlar arasında yapılsa yüzde 75 Terim başarısız işler daha boka sarmadan gitsin der. Şu takımı şu maliyetle tudor oynatıyor olsa adamın bir velisini sevmediğimiz kalırdı. Biraz insaf vicdan sahibi olmak lazım. Abdullah Avcı her maç istifaya davet ediliyor ağzını açıp taraftara tek kelime cevap vermiyor zaman istiyor. Bizimki bize ayar çekiyor belhanda oğlunu ıslıkladık diye azarlıyor, asla çıkarmazdım diye inatlaşıyor. Bokuyla inatlaşan götüne sıçar... Ya belhanda ya taraftar. Hodri meydan
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
"Ligin devre arasında yapılan değerlendirmeler, bu ekibin içinde seneye devam edecek kişilerin seçilmesini amaçlıyordu. 100'üncü yıl için bazı tasarruflar olabilir. 100'üncü yılda sayın başkanın görev başında olmasını istiyorum, öyle olacağım tahmin ediyorum. Yeni bir yönetim yeni bir stat, yeni transferlerle 100'üncü yılda yeni bir hoca heyecan getirebilir. Başkanın ve yönetimin önünü açmak için yarın (bugün) başkanımı arayacağım. Bir yere gitmiyorum buradayım, gelecek teknik adama her türlü yardımı yaparım.
'Kararım kesindir'
G.Saraylı olmak başka bir şey ama etik değerler adına bunu yapmam lazım. Bizim hayat felsemiz ve saygı anlayışımız bunu gerektirir. Yeni heyecanların gelmesi gerekir. Gereği yapılmalıdır. Bu dostluğumuzu bozmaz. Kararım kesindir" dedi.
Tabii ki Kadıköy derbilerinin unutulmaz demeçlerinden biri de Fatih Terim'e ait. 6 Kasım 2002'de 6-0 biten maçın ardından Terim, "Her yenilgiden sonra bir şeyler söylenirdi. Ancak bu karşılaşmadan sonra, şöyle olsaydı, böyle olsaydı, direkten dönmeseydi demenin manası yok. Yenilginin faturasını tek başıma ödemeye hazırım. Sorumlu birisi varsa ne başkan ne yönetimdir. Bu sonucun tek suçlusu benim. Galatasaraylılar bunu hak etmedi. Onlara böyle bir şey yaşatmaya hakkımız yok. Transferinden, sistemine kadar bu yenilginin faturası sadece bana ait. Bunu birilerinin ödemesi lazım. O kişi de benim. Yönetim kurulunun alacağı her türlü karara saygı duyarım" diyerek hezimetin faturasını üstlenmişti.
ismailciğim nzonzi seri babel falcao leminayı falan aldırdığı için ersuna kızabiliriz bence ne dersin
Bilmem