Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
skor taraftarı olmamak lazım geçen sezon şampiyon olduğumuz da hoca aslandı kaplandı bir anda mı tukaka oldu yarın takım kazanmaya başladığın da hocaya sallayanlar güneş doğunca ortadan kaybolan baykuş gibi tüyecekler yine ben skor taraftarı değilim eleştireceksem eleştiririm ama susup susup kaybedince gelip burada sallamam bu bana delikanlıca gelmiyor.
hainler şampiyon olduktan sonra bile istifays davet etmişti rengim

tamam aydin, dunya uzerinde terimden baska hucum futbol oynatacak adam yok.

Öyle bir iddiam yok

Şenolda benzer sebeplerle yollandı başkanla arası açıldı vs..

Geçen sene Bjkli taraftarların bir çoğu Şenol'a sallıyorlardı.Bugün sorsak seçme şansınız olsa ve Şenol şuan tekrar gelecek desek ne derlerdi ?

Aynısı olacak izle gör.Türkiye dinamikleri farklı yabancı gelirse tekrar çöküş dönemine hazır ol derim gerçi sen şampiyonlukları pek takmıyordun sıkıntı olmaz

Öyle bir iddiam yok

Şenolda benzer sebeplerle yollandı başkanla arası açıldı vs..

Geçen sene Bjkli taraftarların bir çoğu Şenol'a sallıyorlardı.Bugün sorsak seçme şansınız olsa ve Şenol bugün tekrar gelecek desek ne derlerdi ?

Aynısı olacak izle gör.Türkiye dinamikleri farklı yabancı gelirse tekrar çöküş dönemine hazır ol derim gerçi sen şampiyonlukları pek takmıyordun sıkıntı olmaz

şenolla başlayan kadro erimesi avcıya patladı

şenol da olsa 2 puan fazla ya da eksik olurdu o kadar

orda daha çok yönetimsel bir sorun vardı

ama dediğin gibi bizi de benzer tehlike bekliyor çünkü terimin maddi ve sportif bırakacağı enkaz muhtemelen sonraki hocaya patlayacak

bizde sorun yönetim denemez çünkü herşeyin en tepesinde bir tek adamlık var kulüpte

şenolla başlayan kadro erimesi avcıya patladı

şenol da olsa 2 puan fazla ya da eksik olurdu o kadar

orda daha çok yönetimsel bir sorun vardı

ama dediğin gibi bizi de benzer tehlike bekliyor çünkü terimin maddi ve sportif bırakacağı enkaz muhtemelen sonraki hocaya patlayacak

bizde sorun yönetim denemez çünkü herşeyin en tepesinde bir tek adamlık var kulüpte
Hangi enkaz? Zaten bu sene alınan topçuların çoğu kiralık ya da bonservissiz. Para vererek alınan Luyindama-Marcao'yu satabilirsin, Naga'ya ödenen para 2 milyon yanlış hatırlamıyorsam. E. Akbaba kazık olarak nitelendirilebilir f/p açısından ancak sakatlandı yapacak bir şey yok. Ömer'i falan geçiyorum 300-500 bin euro bonservisleri var. Okan Kocuk normal bir yatırım. Yani bonservis bazlı bakarsak Diagne dışında sıkıntı yok. O fena patladı orası doğru.

Onun dışında 16 milyona badou'yu satıp yerini Donk'la doldurdu. Alt yapıdan Ozan'ı çıkardı 11 milyona satıldı. Rodrigues bir işe yaramazken performansını arttırdı 8-9 milyona da o gitti. Kiralık gelen Onyekuru hayvani bir katkı verdi. Mitroglou da bir o kadar vasattı tabii ekleyelim. Gomis 6 milyona gitti ancak onda hocanın +/- bir etkisi olmadı, Gomis zaten değerli oyuncu ve iyi bir sezon geçiriyordu Terim öncesinde de.

Çatne'den sağlam zarar edeceğiz gibi duruyor sadece nasıl enkaz oluyor onu çözemedim. Falcao'nun yıllık ücreti de sıkıntı tabii ama o transferi istemeyen çok az kişi vardı.

Zaten maddi enkaz bırakması transferler haricinde de mümkün değil zira 2 senedir şampiyon oluyor+şampiyonlar ligine gidiyoruz. Asıl para oradan geliyor. Eğer Terim'in bıraktığı maddi enkazsa örneğin Mancini direkt batırmış bizi, katkı alınan transfer neredeyse yok üstüne ş.l. de yok.

Sportif kısımı tam anlamadım ama fikir yürüteyim; Terim herhangi bir sistem bırakmamış olacak arkasında eğer şu an istifa etse. Bu doğru. Ama enkaz değil bu oyuncu grubu kesinlikle. Bu futbolcuların başına antrenör olarak geçip enkaz diyorsa zaten o adamı ertesi gün kovmamız gerekir.
Onun dışında sportif olarak nasıl bir enkaz bırakmış oluyor bir fikrim yok.

Son olarak Şenol şu an beşiktaşın başında olsa asla bu durumlara düşmezlerdi. Bence tabii.

Hangi enkaz? Zaten bu sene alınan topçuların çoğu kiralık ya da bonservissiz. Para vererek alınan Luyindama-Marcao'yu satabilirsin, Naga'ya ödenen para 2 milyon yanlış hatırlamıyorsam. E. Akbaba kazık olarak nitelendirilebilir f/p açısından ancak sakatlandı yapacak bir şey yok. Ömer'i falan geçiyorum 300-500 bin euro bonservisleri var. Okan Kocuk normal bir yatırım. Yani bonservis bazlı bakarsak Diagne dışında sıkıntı yok. O fena patladı orası doğru.

Onun dışında 16 milyona badou'yu satıp yerini Donk'la doldurdu. Alt yapıdan Ozan'ı çıkardı 11 milyona satıldı. Rodrigues bir işe yaramazken performansını arttırdı 8-9 milyona da o gitti. Kiralık gelen Onyekuru hayvani bir katkı verdi. Mitroglou da bir o kadar vasattı tabii ekleyelim. Gomis 6 milyona gitti ancak onda hocanın +/- bir etkisi olmadı, Gomis zaten değerli oyuncu ve iyi bir sezon geçiriyordu Terim öncesinde de.

Çatne'den sağlam zarar edeceğiz gibi duruyor sadece nasıl enkaz oluyor onu çözemedim. Falcao'nun yıllık ücreti de sıkıntı tabii ama o transferi istemeyen çok az kişi vardı.

Zaten maddi enkaz bırakması transferler haricinde de mümkün değil zira 2 senedir şampiyon oluyor+şampiyonlar ligine gidiyoruz. Asıl para oradan geliyor. Eğer Terim'in bıraktığı maddi enkazsa örneğin Mancini direkt batırmış bizi, katkı alınan transfer neredeyse yok üstüne ş.l. de yok.

Sportif kısımı tam anlamadım ama fikir yürüteyim; Terim herhangi bir sistem bırakmamış olacak arkasında eğer şu an istifa etse. Bu doğru. Ama enkaz değil bu oyuncu grubu kesinlikle. Bu futbolcuların başına antrenör olarak geçip enkaz diyorsa zaten o adamı ertesi gün kovmamız gerekir.
Onun dışında sportif olarak nasıl bir enkaz bırakmış oluyor bir fikrim yok.

Son olarak Şenol şu an beşiktaşın başında olsa asla bu durumlara düşmezlerdi. Bence tabii.

bu konuda fikrimi seninle daha önce paylaşmıştım renktaş

tudorun kadrosuna kondu ki zaten başka zaman zor durumdayken reddedip bu kez ortamı hazırlayıp gelmesi kadroyu gözüne kestirdiğini gösteriyor

o kadro sportif olarak adım adım gerilerken bir şekilde şampiyon oldu

kadronun mali olarak da ekmeğini yedi ama yerlerine onlar gibi satılabilecek sadece luyindamayı koydu

emre, diagne, nagatomonun bonservisi, falcaonun babelin ücretleri derken durum ortada....

dediğim ikili enkaz bu

bu konuda fikrimi seninle daha önce paylaşmıştım renktaş

tudorun kadrosuna kondu ki zaten başka zaman zor durumdayken reddedip bu kez ortamı hazırlayıp gelmesi kadroyu gözüne kestirdiğini gösteriyor

o kadro sportif olarak adım adım gerilerken bir şekilde şampiyon oldu

kadronun mali olarak da ekmeğini yedi ama yerlerine onlar gibi satılabilecek sadece luyindamayı koydu

emre, diagne, nagatomonun bonservisi, falcaonun babelin ücretleri derken durum ortada....

dediğim ikili enkaz bu
Valla enkaz görmemişsin Allah da göstermesin ne diyeyim :)

Görürsün bak 5 sene sözleşme imzaladı bir yere gitmez geçen sene söylediği sözler ne olursa olsun gitmeyecem vs. o sebeple sportif direktörlük daha yakın olarak gözümde. En kötü hoca ne oluyor diye müdahale edebilecek tecrübede olduğundan ve çalışabileceği adamlardan biri olduğundan o gelecek. Boşta durmasının sebebi bile bu beklenti emin olun. Boşa görüşmüş olamazlar yardımcı olarak almak istese 2 ay önce bu iş bir gecede gerçekleşmiş olurdu. Hamzanın hocaya saygısı tam, yavaştan bu fikre alışalım derim. Yabancı yemeye çalışıp vasıfsız yerlilerin götünü kaldırmadığı sürece gelsin deneyelim.
Gerçi benim aklımda hep bir ofans oynatma seven portekizli hoca isteği var ama bizim kulübün dinamikleri farklı

O unlu sozlerin anlam buldugu gundeyiz Hocam

Unutma iyi gunde "olene kadar" yaninda olanlari ve kotu gunde sana sovenleri

Seyirci dediklerinin yuzune bak ve zamani gelince hatirla

Herkes gider biz kaliriz
Biz GALATASARAYLIYIZ!

Portekizli hoca istemiyorum türkiyeye uymaz hoca kalmalı uzun vadede kimi istersin derseniz marco rose tam türkiyeye uyacak teknik direktör portekizli ispanyol vesaire hikaye olur burada.

terim-75547.jpg

Yav zaten bugün Belhanda'ya, Babel'e, Falcao'ya söven adamlar yarın hoca gidip elin gavuru gelse 2 haftada topçuları unutup gavuru topun ağzına koyarlar. Galatasaray'da Fatih Terim dışında kimsenin sonsuz kredisi yoktur, hoca da yarım o sayede, yarım teknik direktörlük becerisiyle istikrarlı şekilde Türk futbolunu domine eder. En kötü istikrar bile en iyi istikrarsızlaktan iyidir. Bizim ülke futbolunun profili değişene kadar Fatih Terim Galatasaray'ın başında kalmalı. Geçen sene Fener değişik bir şey yapmaya çalışınca elin gavurunun 12 haftada çektiği kabir azabı hala aklımızda.

Şenol ve Terim gibi hocalar pragmatist adamlar, evet başarı yakalayama oranları iyi ama kendinden sonra gelecek teknik adamın işi zor oluyor baya. Mesela bence şu an Terimin başına gelen şey çok iyi bir örnek çünkü Terimin ve Şenolun başka teknik adamlara yaptığını Tudor, Terim'e yaptı. Günlük kadro kurarsan böyle oluyor 2.,3. senelerde düşüşe geçer, Terim geçen geldiğinde de böyle oldu. He biz başarılı olalım yeter diyorsanız o da bir kafa yapısı ama aldığın belirli bir yaştaki adamları yok pahasına gönderip baştan kadro kuruyorsun sürekli, senelerce hep bu şekilde eksiye girdik dağ gibi borç birikti. Başarılı olsan bile hep eksidesin. Üstün taktik bilgili imparatorumuz da araba gelen 10 milyonu reddediyor, zaten kulübü gram düşünse Belhanda'yı sırtında götürür o fiyata.

Görürsün bak 5 sene sözleşme imzaladı bir yere gitmez geçen sene söylediği sözler ne olursa olsun gitmeyecem vs. o sebeple sportif direktörlük daha yakın olarak gözümde. En kötü hoca ne oluyor diye müdahale edebilecek tecrübede olduğundan ve çalışabileceği adamlardan biri olduğundan o gelecek. Boşta durmasının sebebi bile bu beklenti emin olun. Boşa görüşmüş olamazlar yardımcı olarak almak istese 2 ay önce bu iş bir gecede gerçekleşmiş olurdu. Hamzanın hocaya saygısı tam, yavaştan bu fikre alışalım derim. Yabancı yemeye çalışıp vasıfsız yerlilerin götünü kaldırmadığı sürece gelsin deneyelim.
Gerçi benim aklımda hep bir ofans oynatma seven portekizli hoca isteği var ama bizim kulübün dinamikleri farklı

Umut Bulut ta gelsin tam olsun.

Hocayı istediğiniz kadar eleştirin ama Emre Bol gibi ciğeri 5 para etmez adamların uygun ortamı bulup ettikleri laflara destek çıkmak kabul edilemez.

Adam dogrulari soyluyor

katilirsin katilmazsin orasi herkesin kendine ben katiliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt