Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncesini de atalım
Öncesine gideceksek Tudor var Östersund'a elenen, Avrupa falan yok. Biraz daha gideceğim ama oralara gönlüm dayanmıyor, 4 yemelere doyamadığımız zamanlar, direkt 12-13'e atlayalım en iyisi. Mancini'li sezon Terim'in kadrosu, ş.l. ikinci tur. Önceki sezon Terim'le ş.l. de çeyrek final. Biraz daha geriye gidiyoruz yine bir şey bulamıyoruz. Seneler geçiyor 2008'e geliyoruz, oradalarda bir yerde Skibbe var. Uefa 4. tur. Ondan önceki sezon bir uefa 4. turumuz daha var Leverkusen'den 5 yiyerek sonlanan. Biraz daha gidiyoruz boş buralar Tromsö falan, sene 2000'lere geldik. Lucescu'yla önce çeyrek finalimiz var(yine Terim'in takımı) sonra da ş.l. de ikinci tur-bu sefer kendi takımı. Az daha gidiyoruz Uefa+Super kupaya geldik.

Başarılarla dolu yıllarımızı çaldı Terim gördüğünüz üzere xD

Öncesini de atalım
Gecmiste mi yasiyoruz? Eger oyleyse Selcuk her mac ilk 11'de oynasin.

Yaptigi hatalardan ders cikarmiyor, bir de ustune hatalari baskalarinda ariyor. Benim tanidigim Fatih hoca bu degil, zamaninda Burak Yilmaz'i kendisini dinlemedigi icin bir kac mac kadroya almayan Fatih hoca nasil oluyor da simdi her mac bok gibi oynayan oyunculari oynatmaya devam ediyor?

falcaonun yarı parasını memleketlisi muslera odesın dıger yarısını ft abdurrahım bolussun az kalan bı meblayı ısmaıl enver odesın

Taraftarın mallığı. (kendimi ayırmıyorum, bende malım) Başka adam yokmuş gibi bilmem kaç ay adamın peşinden koşanlarda ayrı mal.

Yönetim , Falcao sakat dese inanmıyacaktık kendilerini bu hale düşürüp bizi de alet ettiler Falcao ile uğraşır gibi yapıp arka planda farklı birini alıp Falcao sakat ondan alamıyoruz x ismi aldık diyebilirlerdi ama kafaları yok malesef bu kadar.

Görunen o ki tudorcular kendi aralarında franksiyonlara ayrılmış.Muslera severler ve antiler olarak. :crushed:

Falcao müzmin sakat değilse sorun değil okadar. Yakında iyileşip oynar. Ama müzmin sakatlığı mevcut ise ve bu bilinip yinede alındıysa rezalet bir durumdur. Çıkıp anlatırdın adamın bu tür sakatlığı var diye ve vaz geçmek zorunda olduğumuzu. İnanmayanlar olurdu İlk başlarda becereksizler alamadılar diye ama monacoda bu durumdan dolayı oynayamadığını görünce doğru iş yapmışlar derdi o kesimde.

İnşallah geçişi normal sakatlığı vardır

Görunen o ki tudorcular kendi aralarında franksiyonlara ayrılmış.Muslera severler ve antiler olarak. :crushed:
Evet biz tudorcularda karsıt fikirler var ayrı fikirler var. Bunlara karşı degiliz terimciler gibi..

herseye biat etmıyoruz!!!

Madrid de buna iğne basanlar 3 hafta idmana çıkma demişler kaynak a spor.

Hocanin hayalini gerceklestirdim. Kendisinin ugrasmasina gerek kalmadi. Emekleri icin tesekkur edelim ve Miami'ye ugurlayalim.
Screenshot_20191023-231002_SM19.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt