Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasarayın 2000 kadrosu isim olarak şu kadro kadar iyi bir kadro değildi.96 Yılında ki kadroya hiç değinmiyorum.Anadolundan ve altyapıdan gelmiş onlarca topçu vardı.

2000 kadrosu hem isim olarak hem performans olarak su ankinden kat kat iyi.Falcao,Nzonzi disinda kim isimli ki bizde?

2000 kadrosu hem isim olarak hem performans olarak su ankinden kat kat iyi.Falcao,Nzonzi disinda kim isimli ki bizde?

Abi anlatmak istediğim o kadro hemen öyle olmadı.Gayet anadolu takımları ve altyapıdan gelen adamlar ile geliştikçe gelişti.Okan suat emre mi daha kariyerli nzonzi lemina mı ? Falcao var Babel var.

Galatasarayın 2000 kadrosu isim olarak şu kadro kadar iyi bir kadro değildi.96 Yılında ki kadroya hiç değinmiyorum.Anadolundan ve altyapıdan gelmiş onlarca topçu vardı.
Hagi-Emre-Sergen vardı o kadroda. Hagi zaten bir fenomen Emre ve Sergen de gelmiş geçmiş en yetenekli iki yerli topçudur sanırım. Sergen kalitesinde bir adam yok mesela şu an ya da Emre. Hagi'nin zaten muadili dünyada yok. Okan, Hasan, Ümit, Tugay, Suat... Orta sahaya bak...

Seri Lemina Belhanda Feg Babel?

Seri ilk CL macina bu sene bizle cikti.

Feg'in kariyerinde ne var?Valencia West Ham.O da ilk sampiyonlugunu bizle kazandi.

Belhanda'nin da Fransa sampiyonlugu disinda bir seyi yok.Ayrica bu herif dunyalari kazanip Real'de oynasa ne olacak.Son derece yeteneksiz dandik bir herif.

Babel'e OK

Lemina eh iste.

Abi anlatmak istediğim o kadro hemen öyle olmadı.Gayet anadolu takımları ve altyapıdan gelen adamlar ile geliştikçe gelişti.Okan suat emre mi daha kariyerli nzonzi lemina mı ? Falcao var Babel var.

Emre'nin kariyeri gayet ikisiyle yarisir duzeyde.

Hagi-Emre-Sergen vardı o kadroda. Hagi zaten bir fenomen Emre ve Sergen de gelmiş geçmiş en yetenekli iki yerli topçudur sanırım. Sergen kalitesinde bir adam yok mesela şu an ya da Emre. Hagi'nin zaten muadili dünyada yok. Okan, Hasan, Ümit, Tugay, Suat... Orta sahaya bak...

Performans olarak okey ama isim olarak o kadar da buyuk değillerdi diyorum Hagi hariç.

Kadro isim isim iyi de mühendisliği çok kötü yapıldı. Bunu hoca da kabul etti ve FFP'ye attı suçu. Tamam etkisi var da topu komple oraya atıp sıvışmaya çalışması gülünç oluyor biraz.

Sonuna kadar seninleyiz hocam her seye ragmen
EHzMw1UWkAI6Pq6.webp

Performans olarak okey ama isim olarak o kadar da buyuk değillerdi diyorum Hagi hariç.

Demek istediğini anladım Emre'nin falan bir kariyeri yok o dönemde. Hagi-Popescu-Taffarel var isim olarak.

Kadro isim isim iyi de mühendisliği çok kötü yapıldı. Bunu hoca da kabul etti ve FFP'ye attı suçu. Tamam etkisi var da topu komple oraya atıp sıvışmaya çalışması gülünç oluyor biraz.
Sezon başlamadan kadro mühendisliğinde yapılan yanlışları ve olası etkilerini herkes yazdı aşağı yukarı. Top kazanamayacağımız, pres-tempo yapamayacağımız barizdi bu adamlarla ama bu kadar kötü olunmasının başka bir sebebi olmalı. Takım gerçekten bir şey oynamıyor. Top ayağımızdayken iş yapsak diğer defolar özellikle ligde göze batmaz bu kadar. Tabii ne Lemina hazır ne de Falcao. Seri'de büyük bir mental sıkıntı var. Belhanda da ihanet eder gibi oynuyor. Sadece duran topları güzel kullansak şu an ligde liderdik oysa ki. Ben hala iyi top oynayacağımız bir dönem geçireceğimizi düşünüyorum ama çok geç olacak gibi. Neyse ki ligde silip süpüren hiçbir takım yok, herkes kötü.

Hagi'den sonra hagi kalitesinde oyuncu geldi mi?gelenlerin heralde en büyüğü sneijder.aa oda terimin zamaninda geldi ne tesadüf!
Hagi geliyor ama nasıl geliyor?

26:30

Senden bağımsız yazıyorum, bu adama parator diyenler var, yazık. Yazıktan ziyade mantıksız ve cahilce.

Bu kadro 2000 yılındaki kadronun yanına bile yaklaşamaz o kadroda emre okan suat vardı hagi popescu vardı sürekli rakibi ısıran adamlar vardı bir tek falcao var top star adam oda sakat zaten

Feghouli babel seri nzonzi bu adamların hiç biri top rakipteyken etkili adamlar değil 200 kadrosunda okan suat emre ümit davala hepsi top rakipteykende oyunda olan adamlardı kıyas kabul etmez yani

2000 kadrosu 100 yilda bir belki gelir .o kadronun comez topcusu emre 39 yasinda hala fenerde top oynayabiliyor.dusunun ne kadar iyi bir kadro.o kadroya aslinda sampiyonlar ligi yakisirmis...

2000 kadrosu bugün kurulmuş olsa her biri en az 50 milyon euroya gidecek oyunculara sahip olurdu. O kadro 4 senelik falan görünebilir ama belkide tohumları 10 sene önce 90ların başında atılmış bir kadroydu.
Ha gel gelelim aynı başarını tekrarı için aynı kaliteye ihtiyacımız yok mevcut kadroya ufak dokunuşlar yeterli olacaktır. Evlat falan dinlemeyip ocakta en az 5 kişiyle yollarımızı ayırıp hareketli adamlar almamız gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt