Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezondan çoktan umudumu kesmiştim.

Tam olarak, Fiorentina ile oynadığımız hazırlık maçından sonra. O maçta Emre Mor azıcık umut vermişti, onuda kesip attı hoca zaten.

Ezik, yaralı ve sakat Beşiktaş’ı yenemeyerek yine haftamızı rezil edecek. Salı günüde ayak tenisine devam.

Tebrikler hoca ne kadar kötü oynarsa oynasın, taraftarın anasına avradına söverse sövsün yine de oynat şu rezili. Tebrikler hoca tebrikler.

Belhanda kadar başına taş düşsün.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu kadroda, şu taktik de ısrar ettikten sonra bitik bjk'yi yensen ne olur yenmesen ne olur.

artık bunadı

ft yaşlı.webp

Adam hakkaten Lawrence çıktı!

Galatasaray’i sevdigine kimse inandiramaz beni. Galatasaray’i seven adam azcik calisir cabalar. Adaletli kadro kurar, iyi bir sistem icin ugrasir. Bunlarin hicbiri yok. Parasizliktan dem vurur, Galatasaray’liyim 1905TL hikayeleri anlatir ama 3 milyon euro maas alir. Kendisine hakettigi sekilde davranan tek baskan Unal Aysal’di.

Galatasaray’i sevdigine kimse inandiramaz beni. Galatasaray’i seven adam azcik calisir cabalar. Adaletli kadro kurar, iyi bir sistem icin ugrasir. Bunlarin hicbiri yok. Parasizliktan dem vurur, Galatasaray’liyim 1905TL hikayeleri anlatir ama 3 milyon euro maas alir. Kendisine hakettigi sekilde davranan tek baskan Unal Aysal’di.
Gelde bunu terimsporlulara anlat tapıyolar resmen

Alttan alta salladığın isimleri yine oynatıp farklı sonuçlar bekliyorsun hocam. Sene başından beri biz de bir şeylerin değişmesini umuyoruz ama en ufak gelişme dahi yok. Belli ki ısrarından vazgeçmeyeceksin, umuyorum bu maç kırılma maçı olur.

Maç sonu Terim: "Oynanan oyun beni de memnun etmedi. Evet kötüyüz ama bu oyuncular lig başladıktan sonra geldi arkadaşlar. Falcao da hala musait olmadı. Galatasaray'ın ağırlığını kaldıramayan oyuncularımız var. Demekki fazla güvenmek hataymış. Bunlarla ilgili gerekeni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Ocak ayına da az kaldı."

Ertesi hafta Belhanda, Mariano, Babel yine 11 de

Senin kadar inatci ,herseyi ben bilirim diyen baska bir insan gormedim

Sener le Emre ile Tasdemir ile basla yenil canin sagolsun futbolla isi bitmis adamlardan hala medet umma yeterrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt