Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Terim: herşeyin farkındayız. Gerek taktik gerek oyuncu tercihlerinin farkındayız. Birşeyleri değiştirmeye çalışıyoruz. Ama bazı şeyler olmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ruh hastası herhalde neyi değiştirmiş? Her maç aynı kötü oyunu oynayan adamlar sahada. Ulan bir tane muhabir yok mu ya hocam hangi oyuncuyu veya oyun planını değiştirdiniz somut olarak anlatır mısınız biz anlamadık desin sadeceTerim: herşeyin farkındayız. Gerek taktik gerek oyuncu tercihlerinin farkındayız. Birşeyleri değiştirmeye çalışıyoruz. Ama bazı şeyler olmuyor
Benim anlamadığım nokta da bu. Tamam Terim kalsın kabul, sabredelim ama kaç sene daha kalacak; 66 yaşında bu adam. Yardımcıları bomboş adamlar hocalık konusunda. Kimseyi de yetiştirmiyor.Ya saka maka koskoca klup Fatih terimden baska hocayla olmayacak mi,olmayacaksa bu ayip ta bize yeter
Allahım delirecem olmuyormus olmaz tabi lan her hafta ayni kadroyla çıkıp babel ölene kadar sahada kalıyor olmaz tabi. Duran toptan adamı bulamıyoruz anlatsın ney nasıl olacak 2 senedir kornerde mal mal isler yapılıyor bunun için ne çalışıyor takim anlatsın.Terim: herşeyin farkındayız. Gerek taktik gerek oyuncu tercihlerinin farkındayız. Birşeyleri değiştirmeye çalışıyoruz. Ama bazı şeyler olmuyor
Terim: herşeyin farkındayız. Gerek taktik gerek oyuncu tercihlerinin farkındayız. Birşeyleri değiştirmeye çalışıyoruz. Ama bazı şeyler olmuyor
Yine aynı terane, ocak'ı bekleyecekmişiz. Böyle fm bile oynanmaz yemin ediyorum.