Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim: herşeyin farkındayız. Gerek taktik gerek oyuncu tercihlerinin farkındayız. Birşeyleri değiştirmeye çalışıyoruz. Ama bazı şeyler olmuyor

Fatih Terim: "Her şeyin farkındayız. Bireysel ve takım halinde."

:ROFLMAO:

Terim: herşeyin farkındayız. Gerek taktik gerek oyuncu tercihlerinin farkındayız. Birşeyleri değiştirmeye çalışıyoruz. Ama bazı şeyler olmuyor
Ruh hastası herhalde neyi değiştirmiş? Her maç aynı kötü oyunu oynayan adamlar sahada. Ulan bir tane muhabir yok mu ya hocam hangi oyuncuyu veya oyun planını değiştirdiniz somut olarak anlatır mısınız biz anlamadık desin sadece

Ya saka maka koskoca klup Fatih terimden baska hocayla olmayacak mi,olmayacaksa bu ayip ta bize yeter
Benim anlamadığım nokta da bu. Tamam Terim kalsın kabul, sabredelim ama kaç sene daha kalacak; 66 yaşında bu adam. Yardımcıları bomboş adamlar hocalık konusunda. Kimseyi de yetiştirmiyor.

Maalesef olmayacak. 2.5 senedir kötü futbol ama bireysel oyuncuların özverisiyle şampiyonluklar geldi. Başakşehir müthiş bir düşüş yaşamasaydı zaten o şampiyonluklar bile gelmeyecekti.

O süreçte kötü futbola kızmadım çünkü bir çok oyuncu kendi aldığı isimler değildi. Artık bu geçerli değil.

Şu noktada artık Ocak Haziran söylemlerini kimse yemiyor. Tek umudum, rakiplerin kadrolarının çok kötü olması. Şampiyonluk yine gelebilir bu nedenle ama Fatih Terim’den 96-00 dönemini artık beklemiyorum. O dönem hiç bir zaman geri gelmeyecek. Taktik olarak da çok zayıf bir hoca olduğunu 96-00 sürecinden sonra maalesef genelde hep gösterdi. Bu kadar kötü bir Galatasaray’ı hayatım boyunca hiç görmedim...

Terim: GS gibi oynamaya çalışıyoruz. İlk yarı iyiydik 2.yarı hiçbir şey yokken pozisyon yokken gol yiyoruz. GS gibi oynamak için GS gibi mğcadele etmek gerek. Çarş-pazar oynadığımız için bazı şeylere de engel olamıyoruz. Lig devam ediyor gerek cl gerek ligte böyle oynamaya devam etmeyeceğiz inş oynarasak daha büyük sıkıntılar olur.

Allahım delirecem olmuyormus olmaz tabi lan her hafta ayni kadroyla çıkıp babel ölene kadar sahada kalıyor olmaz tabi. Duran toptan adamı bulamıyoruz anlatsın ney nasıl olacak 2 senedir kornerde mal mal isler yapılıyor bunun için ne çalışıyor takim anlatsın.

Genç oyuncular her hafta ayni hatayı yapıyor niye bu hatalar düzeltilmesi için ugrasilmiyor

Hemen bir portekizli hoca

Aynı topculari oynat, taktik teknik zaten yok. Neyi değiştirmeye çalışıyor acaba. Hoca kendini değiştirmeyi bı denesen bir de ...

çarşamba-pazar oynayamıyormuşuz!! birader karşındaki takımdan 2 gün fazla dinlendin neyi bahanesini arıyorsun daha!

Neyi değiştirmeye çalışmış acaba? Aynı kadroyu çıkarıyor da sürekli. Bir de sürekli ileriye şişiriyoruz, başka bir planımız yok.

Terim: değişmesi gereken şeyleri değiştireceğiz bunun içine herşey giriyor. Üzgünüm biri bedel ödüyorsa ben ödüyorum o bedeli. Ocağa kadar idare edeceğiz

degistirmeye calistigimiz cok belli oluyor her mac ayni oyuncular ve dizilis

Bunadı bunadı.

Değiştirmeye çalışıyormuş.

Hoca resmen taştaş geçiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burada 50 kere yazdık.Belhanda,Mariano,Nagatomo,Feghouli,Babel kötü oynuyor.Yerlerine Ömer,Emre Taşdemir,Jimmy,Emre Mor,Adem,Şener,Seri gibi adamları oynat diye defalarca yazdık.Ki Sivas maçında yaptığı rotasyonda 3 gol bulduk.Ama gel gör ki hâlâ aynı şeyleri deneyip farklı sonuç bekliyor.Olmuyor işte ne zorluyorsun?

maç sonu neler diyecek acaba 30 milyon Galatasaray'lıyı aptal yerine koyuyorlar iyice. Utanç verici kısım da kimseden çıt yok Galatasaray'ın tepkime mekanizmasıyla kim oynadı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt