Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Umarım bu sefer dediğini yapar. Çünkü fatih hoca sevgimden bir şey demedim ama son 6 maçın 5'inde gol atamayan bir takımı kendisine yakıştıramıyorum. Azıcık cesaret lütfen hocam yoksa olmayacak bu iş.

Ocagi bekleyip nerede isi bitmis adam varsa kiralariz animallah. Mesela bence Jozif de souza kiralanmalidir. Butun Ocak boyunca mesea Ibrahimovic ile ugrasip almaliyiz. Bir 4 senelik kontrat yaptik mi 4 sene forvet sikintisi yasamayiz.

Galatasaray'a zarar verme artık yeter. Kulübün yaptığı yatırımın karşılığı bu değil. Taraftar artık maç izlemek istemiyor bizi bu hale sen soktun FFP, TFF, 3 kulvar, oyuncular, ocak ayı v.s geç bunları.

Terimin açıklamalarından anladığım kadarıyla takımda müthiş büyük sıkıntı var. Teknik taktik olarak değil, karaktersizlik olarak çok büyük sıkıntılar var. Caz cuz edenler var anladığım kadarıyla

bugün erman toroğl dün gece 2de terim falcaonun kesin ve kesin istemediğini öğrendim. Takımın içinde büyük hızursuzluk var dedi.
Takım takım olamadı karaktersizlşk paçalardan akıyo anldıpım kadarıyla

tabi canım takımda sıkıntı var yoksa fatih terim çok büyük hoca yersen!! o oyuncuların çoğunu kendisi transfer etti ama!

Hocam aslında iki kadro arasında 50 milyonluk piyasa değeri farkı da vardı bu kez niye yenemedik hatta berabere kalamadık ki acaba ya? He pardon rakibimiz haftada bir maç yaparken biz iki maç yaptık dimi tüh bak ya şimdi anladım harbiden niye böyle oldu sağ ol hocam büyük resmi gördük sayende

tabi canım takımda sıkıntı var yoksa fatih terim çok büyük hoca yersen!! o oyuncuların çoğunu kendisi transfer etti ama!
Buda pek doğru değil aslında. Piyasada ffp kuralına uygun kim az çok kaliteli belirgin oyuncu varsa topladık işte maalesef.

Planlı programlı bir transfer dönemi geçirdiğimiz savunulamaz pek.

Umarım bu sefer dediğini yapar. Çünkü fatih hoca sevgimden bir şey demedim ama son 6 maçın 5'inde gol atamayan bir takımı kendisine yakıştıramıyorum. Azıcık cesaret lütfen hocam yoksa olmayacak bu iş.

Bu son şansları kime vermiş çok merak ediyorum.

Buda pek doğru değil aslında. Piyasada ffp kuralına uygun kim az çok kaliteli belirgin oyuncu varsa topladık işte maalesef.

Planlı programlı bir transfer dönemi geçirdiğimiz savunulamaz pek.

Kendisi super zeka bi hamle yaptı 34 yasinda Babeli alıp, 26-27 yasinda beki kadro disi ve 34 yasinda bekler ile yolla devam.... 😂

Adamın işine,taraftara ya da herhangi bir şeye saygısı da kalmamış.Hala son şans verdik gibi komik bir açıklamayı yapabiliyor.İnanılır gibi değil.

971417918_Screenshot_20190302-110201_FM2019Mobile.jpg.827b3417902629035724aeb32db70b34.jpg

Bak son kez şans veriyim yenin PSG yi olmadimi bak yine son kez şans veriyim bak yenin reali olmadı mı yine bak şimdi son kez sans veriyim size bak bjk yi yenin bak son kez veriyim..
Bı git hoca Allah aşkına aynı adamlari aynı taktikle oynattiin gram ilerlemesi oyuncu performansı hala ne oynatmaya calisiyon kimse anlamiyo yazikk..Ali Koç la atistin bittin kafanı aldılar sahadan yazık yazık yazık gitme evine kur kampı floryaya orda yat kalk taktik danış çalış kurcala oynayana ver formayı isme değil..bı dotleri tutuşsun oynamasinlarda.Adam gibi kim oynuyorsa oynasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt