- 20 Ağustos 2017
- 24.011
- 16.337
- 1.838
İnsanların Galatasaraylılığını sen mi ölçuyorsun hayırdır ?
Yok estagfurullah. Oyle anlasildiysa ozur dilerim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnsanların Galatasaraylılığını sen mi ölçuyorsun hayırdır ?
Yok estagfurullah. Oyle anlasildiysa ozur dilerim.
Ocakta yapacağı ilk 4 hamle.
1-belhanda satilmali
2-feghouli satılması
3-babel satilmalı
4-onyekuru satın alınmalı.
Bunlar olduktan sonra eldeki parayla güney amerikalı genç cigersi bir bek.(sağ sol farketmez)
Lemina o zamana kadar özel idmanlarla hazirlanmali.
Falcao gerekiyorsa dinlendirilmeli.
Ve bir adet sağ açık lazim bize. Birde oluyorsa boufal tarzı topu alip yardiran bir oyuncu.
Pione sisto gibi fırsat transferlerine hayır demem
Hemen bir portekizli hoca
Terimi sevmek onu eleştirmemek anlamına gelmiyor.Bak istersen benim yazılarıma neler yazdım.Şunu bilmek lazım madem terim bu kadar kötu top oynatıyor yine işin içinden çıkması gereken de o.Çıkamazsa istifa etsin gitsin zaten.
Hoca zaman kazanmaya çalışıyor Ocak demesi buna işaret. Kovulursa mağduru oynayacak ben düzeltecektim kovdular. Oyuncular yönetim beni yediye gelecek iş. Yönetimin de Ünal'ın başına gelenleri görüp hocayı kovması olanaksız. Maalesef çok zor bir sürece girdik.
Birde sürekli oyuncular üzerinden dönüyor açıklamalar neden teknik ekibimde değişiklikler yapacağım demiyor. Hamza hoca mesela ışık yakmıştı bu konuda neden umursanmadı? Hadi onu da geçtim şu takıma hücum seti çizebilecek bir yardımcı alınamaz mı?