Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim ne derse desin hocamızın yanındayım yönetimin transfer beceriksizliğinin hocaya yüklemeyin hocaya istifa demek yerine yönetime istifa diyin adam gibi yönetim gelsin iyi transferler yapılsın hocam takır takır futbol oynatır takıma

bundan sonra emekli olacağı için kötü bir final yapmak istemiyor ama şu an gidişat çok kötü.

düzeltebileceğini düşünüyor ama düzelteyim derken iyice berbat etme ihtimali hiç de az değil.

belki de keşke 2019'da emekli olsaydım diyordur şimdi

Etti zaten yahu. Dediğin gibi şuana kadar düzelteceğim diye yaptığı tüm hamleler bir takım komplikasyonlara yol açtı işler şimdi saçma sapan bir nokta da hasta ölmek üzere ve Ocak'ta tekrar ameliyat dan bahsediliyor.

Fatih Terim: "İki yıl üst üste şampiyon olunca biraz eskidik herhalde. Ocak ayında büyük bir değişim yapacağız."

bu nasil bir aciklama? Birinci o büyük degisimi neyle yapacaksin? Kimi satacaksin? He kesin ise yarar birin satarlar. Ikincisi üst üste sampyon olunca biraz eskidik nedir? Takimin yas ortalamasini iyice yükseltirkene akliniz nerdeydi? Sampiyon olmusun ama oyuncunu pazarliyamiyorsaniz kötü giderkene mi yapacaksiniz bunu?

2 yıl şampiyonluk dediğine göre Mariano-Nagatomo-Feghouliyi kast ediyor. Küfürbaz arap artığını saymamıştır

Apoyu bile konuşturdun şekil yaptırdın hoca yazıklar olsun. Senin yerinde olsam bu gece tüm takımı floryay toplar sabaha kadar antreman yaptırırım sinirim ancak öyle geçerdi

Hocadan geçmiş artık anlaşıldı. Burada yazmaktan usandık deplasmana 352 çıkılmalı diye sen 442 de pozisyona giremiyorsun oyuncu profilin 442 ye müsait değil. 442 için sağ sol kanatlar dinamo gibi olacak ve 10 numaran bir zahmet iki metre öne pas atabilecek. Bunlar sende yokken birde 442 yi Nagatomo, Mariano, Babel, Belhanda ile 10.kez deniyorsun. Farklı nr olmasını bekşiyorsun?

Madem 442 oynayacaksın bu oyuncuları Taşdemir, Şener, Ömer ve Seri ile değiştirerek oynayacaksın ve bu formasyonu zor deplasmanlarda oy-na-ma-ya-cak-sın.

Yeter hoca artık yeter. Aynı kadro aynı diziliş farklı bir sonuç beklemek. Ali Koç sabotaj için 100 milyon dolar teşvik verse anca bu yaptığın yapılır hoca.

Her şey bir yana da bazıları öyle argümanlar sunuyor öyle her şeye bok atıyorki insanın hocayı destekleyecesi geliyor çünkü müstehak bu zihniyete.

Neyse, bu duruma getiren kimse o düzeltecek, başka çaresi yok bu takımın.

Kuşların hepsi hocam takımın başından gitse zil takıp oynayacak sizde sosyal medyanın ve onların yarattığı algının havasına kapılıp hoca gitsin diyorsunuz hoca gitsin bugünleri ararız çok ağlarız.

Kim ne derse desin hocamızın yanındayım yönetimin transfer beceriksizliğinin hocaya yüklemeyin hocaya istifa demek yerine yönetime istifa diyin adam gibi yönetim gelsin iyi transferler yapılsın hocam takır takır futbol oynatır takıma
sıktı terim terim bu klüp terimden öncede vardı terimden sonrada olcak biz Galatasaray aşıgıyız terimin degil

fatih terim'in futbol anlayışı

1572209882902.webp

günümüz futbolu

1572209953262.webp

Bu adam bugune kadar hic istifa etmedi, hep gorevden alindi. .. Sanirim bunu bekliyor. Yeni sozlesme uzatilmisti ve Tazminat bal kaymak tabii..

Düzelecek diye boşa beklemeyin.
Maçtan sonra övdüğü iki isim Belhanda ve Babel.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hiç uzatma öğrencin Hamzaoğlunu çağır ben yapamıyorum de devret görevi.

seni akla izana davet ediyorum

Fenerli arkadaslarin alay konusu olduk bu FT yuzunden..

Galatasaray tarihinin en pahali kadrosunu kurdu, eline verdi yonetim, hala Ocak ayini soyluyor.

Beyzademiz Lafontainden masallar anlatiyor.

M. Cengiz baskanim kulubun gelecegini dusunuyorsan bu isi daha fazla uzatma..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt