- 3 Temmuz 2012
- 139.328
- 87.825
- 5.338
dogru mu renktaş acıklamaları okumadımDüzelecek diye boşa beklemeyin.
Maçtan sonra övdüğü iki isim Belhanda ve Babel.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dogru mu renktaş acıklamaları okumadımDüzelecek diye boşa beklemeyin.
Maçtan sonra övdüğü iki isim Belhanda ve Babel.
En malını alıp gelmemek lazimportekizli denince akla hemen o geliyor
![]()
Fatih Terim: "Hagi ve Sneijder ile Belhanda mukayese edilmeli mi? Ayrı bir özelliği var onun. Diğer isimler başka bir yetenek."
Fenerli arkadaslarin alay konusu olduk bu FT yuzunden..
Galatasaray tarihinin en pahali kadrosunu kurdu, eline verdi yonetim, hala Ocak ayini soyluyor.
Beyzademiz Lafontainden masallar anlatiyor.
M. Cengiz baskanim kulubun gelecegini dusunuyorsan bu isi daha fazla uzatma..
Odama asmalık bi söz abiFatih Terim: "Hagi ve Sneijder ile Belhanda mukayese edilmeli mi? Ayrı bir özelliği var onun. Diğer isimler başka bir yetenek."
Fatih Terim: "Hagi ve Sneijder ile Belhanda mukayese edilmeli mi? Ayrı bir özelliği var onun. Diğer isimler başka bir yetenek."
Bende dillendirdim o dediğini, son Belhanda olaylarından sonra o fikrin ne kadar dangalakça ve salakça olduğunu gördüm, titreyip kendime geldim.başkan olsun kurtulalım falan diyordum ama başkanlıgı daha kötü olur gibi geliyor
aziz gibi olup ard arda fb sampiyonlukları gorebılırız
Rakip oyuncuya pas atmakÖzelliği neymiş peki?
düsünsene reıs başkan td hoca ise herhangı bırı ama ard arda maglubiyet alıyor taraftarı takmıyor taraftara sövüyor.. ve terim baskan olarak bunları izliyor.. sırf hocası sevdıgı ıcın kovmuyor..Bende dillendirdim o dediğin, son Belhanda olaylarından sonra o fikrin ne kadar dangalakça ve salakça olduğunu gördüm, titreyip kendime geldim.
Aman rtaş dıkkat et saldırmasınlarArena’da yuhlanacaksın !
İhtima sifirArena’da yuhlanacaksın !