Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: "Hagi ve Sneijder ile Belhanda mukayese edilmeli mi? Ayrı bir özelliği var onun. Diğer isimler başka bir yetenek."

portekizli denince akla hemen o geliyor

images
En malını alıp gelmemek lazim

Hemen bir portekizli hoca

Fenerli arkadaslarin alay konusu olduk bu FT yuzunden..

Galatasaray tarihinin en pahali kadrosunu kurdu, eline verdi yonetim, hala Ocak ayini soyluyor.

Beyzademiz Lafontainden masallar anlatiyor.

M. Cengiz baskanim kulubun gelecegini dusunuyorsan bu isi daha fazla uzatma..

Avcı'nın koltuğunu sağlamlaştırdık resmen motivasyon konuşması filan yapmış. Hayat öpücüğü oldu kimyagere bu maç.

Fatih Terim dibi görüp, taraftar hocayı neredeyse bir ilah olarak görmeyi bırakmadığı müddetçe istikrar yakalamamız mümkün değil takımın başında değilken her hocanın başında demoklesin kılıcı gibi sallanıyor, artık bu günlük galibiyet hesaplarını şampiyon oluruz olmayızı bir kenara bırakıp adam gibi gerçek sorunlarla ilgilenmek gerek. Bugün Uğur İz bir yazı yazdı, çok beğendim kafada ampül yakan bir yazı idi.

Bugünlerde yaşanacakları 2.5 sene önce dillendiren kendi bıraktı ama ben yine de GSC şehidi diyeceğim @Ömer Tuğrul Yılmazer 'i de anmamazlık etmeyeyim, bugün bunların yaşanacağını 2.5 sene önce defalarca yazmıştı. Bazen hakikaten şampiyon olmak zorundayız kafasından çıkmamız gerekiyor, bu süreç bunu öğretti bana. 2-3 yılımız p.ç olacaksa olsun, 10-15 senedir isimler farklı aynı olayları yaşayıp yaşayıp duruyoruz, sanırsın koca asırlık çınarın başarısı tek bir isme endeksli.

Hocam laga lugayı bırakda Allah aşkına haftya Belhanda yı 11 de oynat. Seversin böyle şeyleri ders almazsın sen, lütfen inat et koy 11 e.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

başkan olsun kurtulalım falan diyordum ama başkanlıgı daha kötü olur gibi geliyor

aziz gibi olup ard arda fb sampiyonlukları gorebılırız
Bende dillendirdim o dediğini, son Belhanda olaylarından sonra o fikrin ne kadar dangalakça ve salakça olduğunu gördüm, titreyip kendime geldim.

Bende dillendirdim o dediğin, son Belhanda olaylarından sonra o fikrin ne kadar dangalakça ve salakça olduğunu gördüm, titreyip kendime geldim.
düsünsene reıs başkan td hoca ise herhangı bırı ama ard arda maglubiyet alıyor taraftarı takmıyor taraftara sövüyor.. ve terim baskan olarak bunları izliyor.. sırf hocası sevdıgı ıcın kovmuyor..

Arena’da yuhlanacaksın !
İhtima sifir

#GscGENELaf
#freeEmreSaykal
#freeSinanBilgin
#freeAhmedArifKesen
#freeModelciCemal
#free :red:
#free27EkimGazileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt