Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala başkalarının sırtından kazandığı kupaları sayıyorlar la. Yav hocam bjk'yi dağıttı geldi desenize. Fb'yi dağıttı gönderdi desenize. Diyemezsiniz, çünkü yapamıyor. Yapamayacak. Çünkü futboldan anlamıyor. İki lafı bir araya getirip mantıklı cümle kurmaktan aciz bir adam. Milyonları trollüyor. Ne kadar cahil bir toplumumuz var ya?

Ya erdoğan'a taparlar, ya Terim'e, ya Ali'ye. Bu cahil halkı kandırmak için popülist iki cümle kursan yetiyor. "Bir hayalim var" diyor. Hemen oltaya geliyorsunuz. Bırakın kupa saymayı da biraz cahilliğinize yanın.

90 yasina kadar hocam bizleee

Pardon bu arada yeryuzunde baska hoca yok di mi???

Yok estagfurullah. Oyle anlasildiysa ozur dilerim.

Terimi sevmek onu eleştirmemek anlamına gelmiyor.Bak istersen benim yazılarıma neler yazdım.Şunu bilmek lazım madem terim bu kadar kötu top oynatıyor yine işin içinden çıkması gereken de o.Çıkamazsa istifa etsin gitsin zaten.

Ocakta yapacağı ilk 4 hamle.
1-belhanda satilmali
2-feghouli satılması
3-babel satilmalı
4-onyekuru satın alınmalı.

Bunlar olduktan sonra eldeki parayla güney amerikalı genç cigersi bir bek.(sağ sol farketmez)
Lemina o zamana kadar özel idmanlarla hazirlanmali.
Falcao gerekiyorsa dinlendirilmeli.
Ve bir adet sağ açık lazim bize. Birde oluyorsa boufal tarzı topu alip yardiran bir oyuncu.
Pione sisto gibi fırsat transferlerine hayır demem

Hemen bir portekizli hoca

Ocakta yapacağı ilk 4 hamle.
1-belhanda satilmali
2-feghouli satılması
3-babel satilmalı
4-onyekuru satın alınmalı.

Bunlar olduktan sonra eldeki parayla güney amerikalı genç cigersi bir bek.(sağ sol farketmez)
Lemina o zamana kadar özel idmanlarla hazirlanmali.
Falcao gerekiyorsa dinlendirilmeli.
Ve bir adet sağ açık lazim bize. Birde oluyorsa boufal tarzı topu alip yardiran bir oyuncu.
Pione sisto gibi fırsat transferlerine hayır demem

Hemen bir portekizli hoca

portekizli denince akla hemen o geliyor

images

Fatih Terim: "İki yıl üst üste şampiyon olunca biraz eskidik herhalde. Ocak ayında büyük bir değişim yapacağız."

bu nasil bir aciklama? Birinci o büyük degisimi neyle yapacaksin? Kimi satacaksin? He kesin ise yarar birin satarlar. Ikincisi üst üste sampyon olunca biraz eskidik nedir? Takimin yas ortalamasini iyice yükseltirkene akliniz nerdeydi? Sampiyon olmusun ama oyuncunu pazarliyamiyorsaniz kötü giderkene mi yapacaksiniz bunu?

Terimi sevmek onu eleştirmemek anlamına gelmiyor.Bak istersen benim yazılarıma neler yazdım.Şunu bilmek lazım madem terim bu kadar kötu top oynatıyor yine işin içinden çıkması gereken de o.Çıkamazsa istifa etsin gitsin zaten.

Onu soyluyorum iki senedir. Ama bıktırdılar. Artik yalnizca onun degil onun gitmesini istemeyenlerin de gitmesini istiyorum. Gormek istemiyorlar. Körü körüne bir baglilik söz konusu.

Sener,jimmy,taylan,emre yaninda saksi gibi otursunlar diye mi alindi

Yahu zaten yeniliyoruz birde bunlari dene ici gecmis ruhsuzlari denemeyi birakkkkk

Hoca zaman kazanmaya çalışıyor Ocak demesi buna işaret. Kovulursa mağduru oynayacak ben düzeltecektim kovdular. Oyuncular yönetim beni yediye gelecek iş. Yönetimin de Ünal'ın başına gelenleri görüp hocayı kovması olanaksız. Maalesef çok zor bir sürece girdik.
Birde sürekli oyuncular üzerinden dönüyor açıklamalar neden teknik ekibimde değişiklikler yapacağım demiyor. Hamza hoca mesela ışık yakmıştı bu konuda neden umursanmadı? Hadi onu da geçtim şu takıma hücum seti çizebilecek bir yardımcı alınamaz mı?

Muslera
Şener-Luyi-Marcao-Luş
E.Mor-Nzonzi-Taylan-Jimmy(başka biri olabilir)
Andone-Adem

Bu veya buna benzer kadro ve 4-4-2 ile çıkmazsan yalancının önde gidenisin hoca.

Laf değil icraat zamanı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

‪Bir sene de başarılı olmasın, şampiyon olmasın. Canı sağolsun eleştirdiğimiz insan Fatih Terim bunun bilincinde olmak önemli.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Masal anlatmaktan bıkmadı

Israr eden benim, inat eden benim, oynatan benim dolayısıyla hatalıyım demiş. En azından bunun farkında.

Fatih Terim: "Bu takım FT'nin takımına hiç benzemiyor. Zaten sıkıntı da burada.
Fatih Terim: "Ocak ayına kadar bu sıkıntıyı çekeceğiz. Real ve PSG maçlarında da çekeceğiz. Kuralar çekildiğinden beri açıklamalarıma bakın. Hiç 'Bunu yeneriz, şunu yeneriz' demiyorum. Bu FT'nin tarzı mıdır? Herhalde bir şeyler görüyorum ki bir şey demiyorum."

alo hoca bu takimi biz mi kurduk? Bu nasil bir aciklama? Ne demek ocak ayina kadar bekliyecegiz? Kac mactir aynisni anlatiyor ama tuaf olan hep ayni oyuncular oynuyor? Göndermek istedin oyuncularla neden hala yoluna devam ediyorsun? Cünkü yedek kadron rezil de ondan. Peki bunun sorumlusu kim oda ben degilim ya

Hoca zaman kazanmaya çalışıyor Ocak demesi buna işaret. Kovulursa mağduru oynayacak ben düzeltecektim kovdular. Oyuncular yönetim beni yediye gelecek iş. Yönetimin de Ünal'ın başına gelenleri görüp hocayı kovması olanaksız. Maalesef çok zor bir sürece girdik.
Birde sürekli oyuncular üzerinden dönüyor açıklamalar neden teknik ekibimde değişiklikler yapacağım demiyor. Hamza hoca mesela ışık yakmıştı bu konuda neden umursanmadı? Hadi onu da geçtim şu takıma hücum seti çizebilecek bir yardımcı alınamaz mı?

bundan sonra emekli olacağı için kötü bir final yapmak istemiyor ama şu an gidişat çok kötü.

düzeltebileceğini düşünüyor ama düzelteyim derken iyice berbat etme ihtimali hiç de az değil.

belki de keşke 2019'da emekli olsaydım diyordur şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt