Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada yaz transfer döneminde falcao transferinden filan konuşurken takımın yaşlandığından ve bjk sendromuna düşme tehlikemizden bahsetmiştik bir kaç arkadaşla beraber

malesef aynen öyle oldu

binbir zahmetle 2 sene önce kurulan kadro gençleştirerek devam edileceğine çöp edildi
Bizim şansımız en azından forvette yaşlı kısmı harcadık. Stoper ikilisini gençleştirdik. Nagatomo ile marianonun son senesi olduğunu kendileri bile biliyor, linnes gibi elimizde bir koz var.

Belhanda-feghouli gibi satınca ikisinden en kötü 10 milyon euro kazanabileceğimiz ikilimiz var. Diğerleri zaten kiralık ki kiralık adam bulmak aslında dünyanın en kolay işi.
Ha dersinki 10 milyona kimi alabilirsin kardeşim bir tane bek bir tanede kiralık onyekuru alabilsek bile bizim için yeterli olur bence. Feghouli ve belhandanın yokluğunu hissedeceğimizi sanmıyorum en azından senelik 8 milyon euroyu çöpe atmayız. Kar kardır.

Bir tanede manyağımız var satılacak muhtemelen en kötü 10 milyon euro bekliyorum ondanda. 20 milyon euroya millet sıfırdan takım kuruyor işin özü.

bu arada yaz transfer döneminde falcao transferinden filan konuşurken takımın yaşlandığından ve bjk sendromuna düşme tehlikemizden bahsetmiştik bir kaç arkadaşla beraber

malesef aynen öyle oldu

binbir zahmetle 2 sene önce kurulan kadro gençleştirerek devam edileceğine çöp edildi
Bunu biz gördük de teknik heyet nasıl bile bile lades dedi anlamak çok zor zaten.

Taraftara söz verdi, sözünden dönmez.

Yönetim göndersin daha iyi bir alternatifleri varsa.

Samimi olarak cevap vermeni rica edecegim.

Bu yil performansini gordugumuz, tarihin en pahali kadrosunu elinde bulundurmasina ragmen gol pozisyonuna bile giremeyen takimin sorumlusu sen misin, ben miyim ? Sorumlu FT diyorsan, hoca geregini yapmali. Yapmiyorsa da yonetim takimin gelecegini dusunmeli..

Ben UEFA yi aldigimiz yil ki FT yi Folryaya kadar omuzumda tasirim.. Bu FT ye bir dakika daha daysnamam..

Buna ragmen yonetim FT nin alternatifini bulamiyorsa dukkani kapatalim. Batsin bu dunya modundayim.

vay vay laflara bak koca bjk haa
"koca bjkye yenildik şuanda da öndeyiz puan olarakta"
bizimle ts ile başakla alanyayla falan maçını yapmış ifbnin de 4 puan gerisindeyiz o ne olacak

Samimi olarak cevap vermeni rica edecegim.

Bu yil performansini gordugumuz, tarihin en pahali kadrosunu elinde bulundurmasina ragmen gol pozisyonuna bile giremeyen takimin sorumlusu sen misin, ben miyim ? Sorumlu FT diyorsan, hoca geregini yapmali. Yapmiyorsa da yonetim takimin gelecegini dusunmeli..

Ben UEFA yi aldigimiz yil ki FT yi Folryaya kadar omuzumda tasirim.. Bu FT ye bir dakika daha daysnamam..

Buna ragmen yonetim FT nin alternatifini bulamiyorsa dukkani kapatalim. Batsin bu dunya modundayim.
Terim giderse yönetim de gider, yönetim iyi değil öyle başarılı da değil o yüzden olası ayrılık nasıl olur bilmiyorum.

Sorumlu Terim, durumdan da hiç memnun değilim ama 10 haftada hoca gitsin diye üstelemem, bu duruma düşürdüğü gibi çıkaracak. Onun dışında giderse yerine iyi bir hoca alternatifi bulabileceğimizi de sanmıyorum Hamza falan gelir.

Taraftara söz verdi, sözünden dönmez.

Yönetim göndersin daha iyi bir alternatifleri varsa.
Daha kotu bir alternatifi olmadigi net. Teknik direktorsuz de sampiyon olabiliyor bu takim. Piyasadan herhangi bir teknik adami getirsinler. Daha kotu futbol oynatma ihtimali yok. Ben 35 yildir gormedim. Bu kadar kotu futbolu en son yine kendisi oynatmisti.

Fenerbahçe bile Ersun adında olmayan bir efsane yaratmaya çalışıyor kendine.
Keza Beşiktaş Şenol Güneş ile aynısını yapmaya çalıştı.
Bizim acımasızca eleştirdiğimiz isim Fatih Terim. İnanın şu futbol rezillik. Harcanan bütçenin hakkı değil ona da eyvallah ama yanılmıyorsam 9 sezonda 8 şampiyonluk yaşamış olan bir Yaşayan Galatasaray Efsanesine eleştiriyi aşan söylemleri hiç yakıştıramıyorum beyler. Fatih Terimden bahsediyoruz, hepiniz saygı duyuyorsunuz ama tercihlerine kızgınsınız buna inanmak istiyorum.

Daha kotu bir alternatifi olmadigi net. Teknik direktorsuz de sampiyon olabiliyor bu takim. Piyasadan herhangi bir teknik adami getirsinler. Daha kotu futbol oynatma ihtimali yok. Ben 35 yildir gormedim. Bu kadar kotu futbolu en son yine kendisi oynatmisti.
:)

Üzüntünü anlıyorum ama maalesef burası Türkiye, eğer değişeceksek 3 yılı gelişme süreci olarak görücez ve gidip oyuncu gelişimi açısından değerli birini getiricez.

Günü kurtarmak istiyorsak aklıma kimse gelmiyor.

Demiroren serefsizinin kucaginda kahvalti yaptigi gunden beri saygi filan duymuyorum kendisine. Galatasaray'in hocasi oldugundan agzimizdan kotu bir kelime cikmasin diye cok dikkat ediyoruz.

malesef aynen öyle oldu

Malesef.Yazanlar arasında bende vardım muhtemelen çoğu kişi de yazmıstı.Aslında yaştan ziyade takımda acayip bir doymuşluk hedefsizlik mevcut.Ama yine dursun ve cenk ergun acayip suçlu bu işte.Oyle paralar öyle kontratlar yapmısız ki adamlar asla gitmezler.

Bir sürü şey anlatıyor, futbolcu kadrosundan şikayet ediyor; başka tutarsızlıklar da var ama Belhanda' yı hala sahiplenmesi ve mazur göstermeye çalışması ile birlikte çok az olan haklılık payını da tümüyle yok ediyor...

Sezon başından beri birkaçı hariç bütün futbolcuların formsuz, takımın organizasyon yeteneğinin çok düşük olduğunu, gidişatın iyi olmadığını söyledim diye tepki gösterenler, kazandığı kupaların sayısını hatırlatıp Mayıs ayında yine aynı senaryonun gerçekleşeceğinden ne denli emin olduklarını sayıklıyorlardı burada, ''Terim' in bir bildiği vardır'' dı...

Oysa Hocanın vücut dili ve söylemlerinde çaresizliğin izlerini gördüğümüzü ta o zamandan söylüyorduk; şimdi Hoca da bunu ikrar ediyor açıklamalarıyla...''Terim' in bir bildiği vardır'' cıların önde gidenlerinden kimi Terim ve teknik ekip aleyhtarı olmuş, kendisini bizden çok eleştiriyor; kimi yine ortalıktan kaybolmuş!..

Terim giderse yönetim de gider, yönetim iyi değil öyle başarılı da değil o yüzden olası ayrılık nasıl olur bilmiyorum.

Sorumlu Terim, durumdan da hiç memnun değilim ama 10 haftada hoca gitsin diye üstelemem, bu duruma düşürdüğü gibi çıkaracak. Onun dışında giderse yerine iyi bir hoca alternatifi bulabileceğimizi de sanmıyorum Hamza falan gelir.

Terim giderse yonetim de gider diye yazmissin. Hem dogru, hem yanlis.. Dogru, cunku FT yi gozumuzde cok buyuttuk, "o yoksa Galatasaray yok" moduna getirdik.. Yanlis, cunku bugune kadar Turkiye de ve yurt disinda binlerce TD kovuldu, yonetimler gitmedi..

FT bu sene taninmayacak durumda.. Taraftarin isliklamasini elestiren, taraftara seyirci diyen , taraftara kufreden Belhandayi inatla bir sonraki macta oynatan FT, kendi kuyusunu kaziyor. Bir sonraki ic saha macinda FT isliklanirsa sasirmam.

FT nin alternatifi Hamza veya onun gibileri degil.

Belki inanmiyacaksin ama bugunku FT performansindan daha iyi performans gosterecek yuzlerce isim sayabilirim. Yonetim geregini yapmali.

Terim giderse yonetim de gider diye yazmissin. Hem dogru, hem yanlis.. Dogru, cunku FT yi gozumuzde cok buyuttuk, "o yoksa Galatasaray yok" moduna getirdik.. Yanlis, cunku bugune kadar Turkiye de ve yurt disinda binlerce TD kovuldu, yonetimler gitmedi..

FT bu sene taninmayacak durumda.. Taraftarin isliklamasini elestiren, taraftara seyirci diyen , taraftara kufreden Belhandayi inatla bir sonraki macta oynatan FT, kendi kuyusunu kaziyor. Bir sonraki ic saha macinda FT isliklanirsa sasirmam.

FT nin alternatifi Hamza veya onun gibileri degil.

Belki inanmiyacaksin ama bugunku FT performansindan daha iyi performans gosterecek yuzlerce isim sayabilirim. Yonetim geregini yapmali.
Teoride sayabiliriz ama pratikte FFP varken işimiz bayağı zor. Açıkçası ben FTnin gidişini değil sonrasını düşünüyorum yaklaşık 1 yıl önce bunu çokça yazmıştım bu süreçleri iyi atlatamazsak ciddi şekilde çöküşe girme ihtimalimiz var çünkü elde pek satılık adam kalmadı. FT genelde enkaz bırakır şu anda da giderse enkaz bırakıp gidecek o yüzden kendi toplamalı takımı.

Kısa vadede başarı getirecek hoca bulmak ise imkansız.

Nankörlüğü bırakın. Kredisi sonsuzdur.Eleştireceğiz ama eleştirinin dozunu bileceğiz.Hoca bize bi kültür yerleştirdi 96 senesinden beri.

Kötü gidişe isyan ediyoruz hemen doğal olarak.Bu aslında güzel bişey ama bel altı yakışmıyor.

Teoride sayabiliriz ama pratikte FFP varken işimiz bayağı zor. Açıkçası ben FTnin gidişini değil sonrasını düşünüyorum yaklaşık 1 yıl önce bunu çokça yazmıştım bu süreçleri iyi atlatamazsak ciddi şekilde çöküşe girme ihtimalimiz var çünkü elde pek satılık adam kalmadı. FT genelde enkaz bırakır şu anda da giderse enkaz bırakıp gidecek o yüzden kendi toplamalı takımı.

Kısa vadede başarı getirecek hoca bulmak ise imkansız.

Evet katiliyorum, elde satilik pek adam kalmadi .. Bu da transfer stratejimizin yanlisligini gosterir.. Hep kisa vadeli basari pesinde kostuk. Yasli adamlardan medet umduk.. Bunun da sorumlusu basta FT ve yonetim..

Tum bu olanlara ragmen , elimizin altinda Turkiye Liglerinin rekor seviyede pahali kadrosu varken bu puan tablosunu, bu mac performansini asla kabullenemiyorum. Dunyanin her yerinde, Katalonyada, Zimbabawede bile bu neticeyi alan TD yollanir. Ismi ne olursa olsun.

Evet katiliyorum, elde satilik pek adam kalmadi .. Bu da transfer stratejimizin yanlisligini gosterir.. Hep kisa vadeli basari pesinde kostuk. Yasli adamlardan medet umduk.. Bunun da sorumlusu basta FT ve yonetim..

Tum bu olanlara ragmen , elimizin altinda Turkiye Liglerinin rekor seviyede pahali kadrosu varken bu puan tablosunu, bu mac performansini asla kabullenemiyorum. Dunyanin her yerinde, Katalonyada, Zimbabawede bile bu neticeyi alan TD yollanir. Ismi ne olursa olsun.
Bilmiyorum ne olur ben bu sezondan ümidi kestim.

Bazen ne düşünüyorum biliyor musunuz?
Hoca ve yönetim takımı bilerek geri çekiyor. İstemiyorlar kazanmak ve şampiyon olmak gibime geliyor.
Sanki bir yerlerden baskı var bize bu sene şampiyon olmayın yoksa arayı açarsınız diyorlar gibime geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt