Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mancini prandelli 40 tane oyuncu aldırdı denmiş hayretle okuyorum bu tür mesajları. Ha birde devre arası 40 milyon euro harcatmıştı onu unutmayın efsane arada kaybolmasın.

2019-2020 YAZ TRANSFER DÖNEMİNDE 13 ADET OYUNCU ALDIK HATIRLATAYIM.
2018-2019 TOPLAM TRANSFER DÖNEMİNDE İSE 11 OYUNCU ALDIK.
Fatih Terim : seneye yeni bir takım kuracağız 10 oyuncu gidecek.

Ortamlarda ffp dersin Bir tane akıllı oyuncu transferi yapıp parlatayım satayım elimde değerli adamlar var para eder onlarıda satayım bir kere kadro kurayım demek yok her sene yeni oyuncu gelsin sevdi bu işi söyleyeceklerim bu kadar.

para edenlerin hepsi gitti ndiaye, fernando, gomis, garry filan

maicon, serdar, tolgayı yok pahasına attı kenara ki yerlerine bize çaktıkları da belli işte

bütün bunlar yerine kimine göre 10 kimine göre 13 kimine 14.8 milyona diagne, kostas ve bilimum 30 yaş adamı 3er yıllıktan çaktı

sağolsun luyindamayı aldı da gelecek yaz herhalde 10-15 kazanıp 2-3 genç eleman alırız

emre akbabaya verilen parayı, selçukla uzanan söleşmeyi filan saymıyorum daha
Garry kendisi terim'in onun kalmasını istediğini ama maaş için gittiğini söyledi onu çıkaralım.

Ndiaye satıldı yerine de kimse alınmadı. Onun gitmesini istemediğini de rahatlıkla söyleyebiliriz kadro dışı Donk'la yerini doldurmak zorunda kaldığı için.

Gomis'le araları kötü vs deniyordu ancak sonraki süreçte öyle bir şey olmadığı belli oldu adam hala twit atıyor hocayla ilgili. He gitmek istediyse yol vermiştir ona bir sey diyemem. Zaten yerine 2 forvet sözü verilmişti ikisi de alınmadı.

Fernando da kendisi gitmek istedi. Bir önceki sezon da 15 tane falan maç kaçırmış ve son dönem hariç vasat performans vermişti. Zaten fernando da açıkladı ayrılmayı istediğini.

Luyindama+Marcao'nun toplam maaşı Maicon'un aldığı paradan az. Maicon da 8 milyona alındı luyindama da. Marcao da 4 milyona. Şimdi sen bu ticaretten maicon-serdarı tercih edip diğerlerine kazık diyorsan yorum yapamam. Oyna devam diyelim bu kısma.

Serdar ne yapıyor fbde ki arkasından üzülelim. Tolga cigerci vs? 2 milyondan fazla para alıyordu bu adamlar senelik.

Emre akbaba eleştirisi bence etik değil adam kötü oynamadı ki. Oynayamadı. Messi'yi de alsan iki kere bacağı kırılırsa verim alamazsın. 10 gol 14 asist yapmış adamı aldın bir önceki sezon. He para çoktur vs onlar ayrı konu. Selçuk'a verilen para 500.000 euro bence de saçma ama bizim genel maaşların bonusu ya eder ya etmez, buraya sokmaya gerek bile yok.

Babel, falcao, çatne, mitro konularında haklısın. Zaten mariano-feghouli-belhanda da aşırı yüksek maaşlara ve sürelere imza atmışlardı. Genel olarak mal bir stratejimiz var bu konuda. Ama transferde yapılan doğruların yarısı diagne transferiyle gitti net olarak. O baya büyük hata oldu bizim çapımızda bir kulüp için.

Garry kendisi terim'in onun kalmasını istediğini ama maaş için gittiğini söyledi onu çıkaralım.

Ndiaye satıldı yerine de kimse alınmadı. Onun gitmesini istemediğini de rahatlıkla söyleyebiliriz kadro dışı Donk'la yerini doldurmak zorunda kaldığı için.

Gomis'le araları kötü vs deniyordu ancak sonraki süreçte öyle bir şey olmadığı belli oldu adam hala twit atıyor hocayla ilgili. He gitmek istediyse yol vermiştir ona bir sey diyemem. Zaten yerine 2 forvet sözü verilmişti ikisi de alınmadı.

Fernando da kendisi gitmek istedi. Bir önceki sezon da 15 tane falan maç kaçırmış ve son dönem hariç vasat performans vermişti. Zaten fernando da açıkladı ayrılmayı istediğini.

Luyindama+Marcao'nun toplam maaşı Maicon'un aldığı paradan az. Maicon da 8 milyona alındı luyindama da. Marcao da 4 milyona. Şimdi sen bu ticaretten maicon-serdarı tercih edip diğerlerine kazık diyorsan yorum yapamam. Oyna devam diyelim bu kısma.

Serdar ne yapıyor fbde ki arkasından üzülelim. Tolga cigerci vs? 2 milyondan fazla para alıyordu bu adamlar senelik.

Emre akbaba eleştirisi bence etik değil adam kötü oynamadı ki. Oynayamadı. Messi'yi de alsan iki kere bacağı kırılırsa verim alamazsın. 10 gol 14 asist yapmış adamı aldın bir önceki sezon. He para çoktur vs onlar ayrı konu. Selçuk'a verilen para 500.000 euro bence de saçma ama bizim genel maaşların bonusu ya eder ya etmez, buraya sokmaya gerek bile yok.

Babel, falcao, çatne, mitro konularında haklısın. Zaten mariano-feghouli-belhanda da aşırı yüksek maaşlara ve sürelere imza atmışlardı. Genel olarak mal bir stratejimiz var bu konuda. Ama transferde yapılan doğruların yarısı diagne transferiyle gitti net olarak. O baya büyük hata oldu bizim çapımızda bir kulüp için.
Hocam 96 yilindaki gibi esigi atlayip sampiyon yapar mi bizi ?

.
20191028_224212.webp

Hoca bazı isimleri satacak sırf o yüzden oynatıyor ama unuttuğu birşey var biz o güne kadar yarıştan kopacağız.. Zaten belhanda - mariano falan satılmazsa devre arası net olarak hocanın art niyetli davrandığını düşünürüm.. Hatta ben sürpriz bir babel satışı bekliyorum herif resmen dokunulmaz gibi birşey bu kadar neden ısrarcı olsun

ulan dün şimdi tekrar yazmaya çalışacağım şeyleri yazdım baya bi cevaplaya tıkladım sonra cezalısınız dedi yazdıklarım yalan oldu. inş toparlayabilirim

hoca oldukca kendisini kaybetmiş bi vaziyette. gençlerbirliği maçı sonrası yaptığı açıklamalar dünkü maç sonrası yaptıklarıyla neredeyse aynıydı.
sivas maçında olumlu bişeyler olacak heralde derken cl sonrası döndü yine aynı noktaya.
pas futbolu oynamaya çalısıyorsun serinin belkide en önemli özelliği bu adam bi var bi yok. takım kağnı gibi mariano ve feguli sur düdüğü çalsın diye bekliyor ama ısrarla oynuyorlar şener çok üst düzey demiyorum fakat şu haldeki marianodan daha dinç olsa gerek ne zaman oynayacak ne zaman maç temposu yakalayacak o da muamma. emre gerçek anlamda dikine giden takımda tek adam ama yok. en büyük problemlerden biride bu takım dikine gidemediği için pozisyon bulamıyor ama emre ısrarla yok. oynasın diye kanatlarda babel ve fegulinin son nefeslerini vermesini bekliyoruz. (ek olarak bir belhanda konusu varki zaten evlere şenlik. büyük çoğunluğu her koşulda seni destekleyen insanlara küfretti sende şimdiye kadar ondan yana tavır koydun. benzer şeyi geçen senede sinan ile yaptın.ligde herseyi normale çevirmen olası fakat bu durumdan nasıl sıyrılıcan insanların gönlünü nasıl alacan görecez hocam.)

birde anlamadığım tamam orada da çok pozisyon bulamıyoruz fakat cl deki diziliş umut vaadediyor ama ısrarla ligde neden öyle oynamıyoruz. kendi ayağına sıkıyor. tamam ligde o şekilde oynamasın ama bari ne yapıp edip lig için kadroya emre lemina seri gibi adamları eklemeli. falcao dönünce forveti çift oynatmak zorunda. yoksa olmuyor işte.olmayacakta. sahada birbirine yardımcı olan bi oyuncu grubu göreceksek 11i doğru düzgün bi belirlemeliyiz can damarı olacak adamların bi kısmı kiralık aidiyet duygusu gösterebilecekler mi muamma fakat bi maç oynat bi maç oynatma oynatmadığın maçta kurtarcı olarak al yani kim olsa der sonunda heralde alemin kerizi ben miyim diye.

birde son olarak hoca kadar imkanlara sahip dünyada çok az td vardır. yakın bi zamana kadar antrenörler konusunda yapılan yaygara abartılıyor diyorudum ama yanılmışım. yav kim lazım nasıl bi tip ant. lazım iste yarın ayağına gelir. getiremeyeceği ant. yok şu dünyada absürd örnekler dışında. hasanla leventle ümitle çalışlmak istiyorsan çalış yine dursunlar kenarda fakat şu konuya el atma zamanı geldi geçiyor.
aynı şekilde transferlerin gecikmesinde veryansın etti yahu şükrü ve apo zaten senin adamın hoca neye kızıyorsun. iste bu işi layıkıyla yapan en iyisini getirsinler kim sana karşı çıkacak şuan şu külüpte. elindeki imkanlarla herşeyi yapmak kendi elinde ama inatla zoru seçiyor. bu sezon şimdiye kadarki en büyük rakibimizde bu oldu zaten hocanın inadı.

An itibariyla liderin 5 puan gerisinde , 7. siradayiz.

Ve geride zorlu bir fikstur + CL maclari var..

Daha da kotu bir siralama olursa hic sasmam..

Bu kadro ile bu durumdayiz yaa, inanamiyorum.

Mustafa Cengiz Baskan lutfen cesur ol ve geregini yap.

Ulan şaka gibi ya gelen hiç bi oyuncudan verim alamadı herif, onca oyuncu alındı dünya maaş veriliyor varlıkları yoklukları belli değil. Her ne kadar yanlış bi kadro kurulsa da en başta, bu oyuncularla bile hala bi sistem kuramamak da ne bilim.

Bahane yav. Avcı bundan yaşlı ve çok daha düşük kaliteli kadro ile yıllarca şampiyonluğa oynadı. Bilmiyor işte nasıl oynatacağını. 70 yaşına gelmiş, hala Galatasaray üzerinden deneme yanılma yaparak öğrenecek beyefendi. Sanki stajyer TD kulübüyüz, Terim de stajyer TD.

Hoca takım bi kaç hafta sonra yarıştan koptuğunda sezon sonunu nasıl getireceksin merak ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

para edenlerin hepsi gitti ndiaye, fernando, gomis, garry filan

maicon, serdar, tolgayı yok pahasına attı kenara ki yerlerine bize çaktıkları da belli işte

bütün bunlar yerine kimine göre 10 kimine göre 13 kimine 14.8 milyona diagne, kostas ve bilimum 30 yaş adamı 3er yıllıktan çaktı

sağolsun luyindamayı aldı da gelecek yaz herhalde 10-15 kazanıp 2-3 genç eleman alırız

emre akbabaya verilen parayı, selçukla uzanan söleşmeyi filan saymıyorum daha
maicon halen bizim değil mi

Hoca takım bi kaç hafta sonra yarıştan koptuğunda sezon sonunu nasıl getireceksin merak ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocanin mazeret ve magdurlyetleri bitmez.

Kabul edelim, agzi iyi laf ediyor ve bu forumdaki bircok saf ve Terimsporlu arkadasi kandiriyor. Ogunun sartlarinda yine benzer masallar anlatir. inanana..

Hocam sana olan sinirim yine geçti sırf şu şark kurnazı kılıklı emre bol turgay demir gibi adamları sevindirmemek için artık kendine gel. Rize maçında artık gerçek GSyi görelim. O maçta da yine rezil bir oyun olursa daha maç izleyebileceğimi sanmıyorum lütfen bizi daha fazla küstürme eleştirilere kulak as

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt