Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nagatomo_Belhanda_Feghouli_Mariano

Sayin hocam birazcik futboldan anliyorsan ki evet lutfen bunlara artik forma verme yeterrrrr

Babel kesilmemeli yanlis yerde oynatiliyor hepsi bu Babel'in yeri cift forvetten biri olmak,kaleye yakin olmali;sol kanat ona göre degil
Bence depte yedekten gelip daha fazla katkı verebilir Babel. İç sahada zaten her türlü çift forvet çıkmalıyız. Dediğin gibi çift forvetten biri babel olmalı. Kanatsız sistemde çift forvet denemeliyiz kesin

Cuma günü kızağa çekilmesi gereken adamları kızağa çeksin, takım tipik iç saha Terim takımı gibi kuduz köpekler gibi saldırsın futbola aç olan taraftar kendinden geçsin, takım iyi oynadıkça taraftar coşsun, taraftar coştukça takım hırslansın yemin ediyorum sezonu yeniden açmış gibi oluruz bütün her şey unutulur. Tuhaf, saçma ve biraz da dangalakça ama hakikaten kaos olmadan, bir şekilde ''comeback'' durumu olmadan şampiyon olamıyoruz biz.

Üstte yazdığım gerçekleşsin, her şey unutulur gider yeter ki yapsın şu hamleleri ve kendine reset atsın hoca. Ocak'a kadar sıkıntı çekeceğiz vs söylemleri hiç yakışmadı kendisine, bir insan kendi mirasına bu denli ihanet edemez.

Bu hafta ak g.t kara g.t belli olur büyük ihtimalle.

taraftarın içinde fatih hocanın istifa etmesini isteyen, kendilerince haklı ve az sayıda olmayan bir kesim var da, ee takımın yarısı kiralık, bu ffp denilen nane birkaç yıl daha sürecek. yani nasıl bir hoca gelecekte; hem top oynatacak, hem gençlerden oyuncu kazanacak ve transfer yapamayacak kulüple şampiyonluk kovalayacak. hoca kendi bırakana kadar kararlarına, eylemlerine göz yummak zorundayız.

hocanın da biraz artık futbolla ilgilenmesinin vakti geldi. en azından bir tane bile olsa teknik adamlık kabiliyeti olan bir yardımcı hocayla çalışmalı.

Trabzonspor'un yaptığını yapmalıyız.
Yani öze dönüş.
Sürekli 2000 kuşağı denilen bir kuşak var. Herkes övüp övüp duruyordu. Böyle bir kuşak varsa riske edilip oynatılmalı. Bunlardan kötü oynayamazlar.

Muslera
Şener - Ly - Marcao - Luş
E.Mor - Nzonzi - Taylan - Ömer Bayram
Andone - Falcao

Ah emre akbaba olacak nasıl oynarız ama işte..​

Cuma günü kızağa çekilmesi gereken adamları kızağa çeksin, takım tipik iç saha Terim takımı gibi kuduz köpekler gibi saldırsın futbola aç olan taraftar kendinden geçsin, takım iyi oynadıkça taraftar coşsun, taraftar coştukça takım hırslansın yemin ediyorum sezonu yeniden açmış gibi oluruz bütün her şey unutulur. Tuhaf, saçma ve biraz da dangalakça ama hakikaten kaos olmadan, bir şekilde ''comeback'' durumu olmadan şampiyon olamıyoruz biz.

Üstte yazdığım gerçekleşsin, her şey unutulur gider yeter ki yapsın şu hamleleri ve kendine reset atsın hoca. Ocak'a kadar sıkıntı çekeceğiz vs söylemleri hiç yakışmadı kendisine, bir insan kendi mirasına bu denli ihanet edemez.

Bu hafta ak g.t kara g.t belli olur büyük ihtimalle.
Abi bu sey degil mi ostersundsa elendikten sonra tudorlu biz

F. Terim: "Bu takım, bu Galatasaray.. FT’nin takımına benzemiyor."

F.Terim: "Babel & Belhanda'yı beğendim."

source.gif

yanlış plandan dolayı en fazla şampiyonluktan olursun. geçen seneki bjk gibi mesela. ama adamlar tüm bunlara rağmen son4- 5 haftaya kadar şanslarını sürdürdüler.

bizde de mücadele olsa, top oynasak, goller atsak maç kazansak, maç kaybetsek ve tüm bu çaba sonucunda başarısız olsak deriz ki sistemi yanlış kurduk olmadı. bu harcanan paraya daha iyi takım kurardık, başarısız olduk deriz.

yani bizim takım öyle bir takım ki futbola dair hiç bir şey doğru değil. korner yok, duran top yok, rakip kaleye gidilemiyor, rakip kaleye hiç şut çekemiyoruz. ilk şutumuz 70. dakikada geliyor kaleye. aslında bu olay 2-3 senedir var. ama bu seneki olay anormal yav. ben böyke takım görmedim. takım iyi yapılanmamış olabilir de son 6 maçın 5inde gol atamadık hiç. lige bakıyorsun gençlerbirliği, gazişehir, rize hepsi gol atabiliyor, hepsi rakip kaleye gümbür gümbür gidiyor. kornerler duran toplar sıradan bi takımınki gibi tehlikeli. hani fifada pes de rakip defansta hata yapmaz ya hiç topla çıkarken. aynı robot gibi işte, peste bilgisayara karşı oynarken robot gibiler hiç pas hatası yapmıyolar.işte rakiplerimizin hepsi öyle. hiç kimse aptalca bi hata yapmıyor hem de maç boyu.

ben bir de bize bakıyorum. her atağımızda ödüm patlıyor acaba kim göz göre göre rakibe çok komik pas atıp kaptıracak diye. her 2 ataktan birinde aşırı derecede komik hatalarla top kaptırıyoruz. yani takımın hiç bir şeyi doğru değil. bunun takımı yanlış kurmakla alakası falan yok. rize, gençlerbirliği kadar da mı gücü yok bu takımın? yanlış kadro kurduğunda en fazla şampiyon değil 2. belki 3. olursun. bu kadar rezil bi durumda olmanın başka gerekçeleri olmalı.

Aynen öyle.

Top oynasak ve kaybetsek bak yemin ederim hocaya gram laf etmem.

Oynadık, attık, yedik olmadı derim.

Ancak hocaya olan tepkilerin odak noktası sahada hiçbirşey görememek. Buna bende dahilim. Bununla birlikte hocanın her maç sonrası bahaneler sunması tepkilerimizi daha da arttırıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rize macinda mutlaka ciddi degisim lazim mutlaka....

Mariano belhanda babel feguli nagatomo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt