Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin acik ara en iyi hocasi olan Okan Buruk hocami sever misin?
Rizemi de calistirmisti, severim. Illa gs okulundan adam olacaksa okan olsun. Ancak ben okanin nasıl bi td oldugunu anlamadim daha cok izleyemiyorum mac görevimden dolayi. Biraz daha kendini kanitlamali sanki... Rize gibi takimda iyiydi simdi basaksehirde belli bi sistem var zaten onu sürdürüyor, seneye yoklanabilir

images

seri-lemina-nzonzi-falcao-andone-jimmy durmaz-emre mor-taylan-babel-şener-adem büyük ve kaleci okan

13 tane transfer yapılmış hadi bunlardan 5 tanesini hoca istemiyordu diyelim ulan istemese bile transferine onay veren kendisi neyse

Hamza hamzaoğlu diye bir adam vardı transfersiz de hallederiz içimizden derdi ve bu yüzden taraftardan şamar yer dururdu fakat hamza o halde bile takımını bu kadar ele ayağa düşürmedi varın düşünün f.terimin şuana kadar ki beceriksizliğini

Bende f.terimi severim hatta çok severim ama armudun sapıyla üzümün çöpünü ayırt edemeyen kişilikler var

Birini eleştirmek ona düşman olmak değil önce onu bir öğrensin bazıları

f.terim değişmiş değiştikçe f.terim olmaktan uzaklaşmış ben bunda en büyük etkeni yardımcıları ve başarıya doymuşluk olarak görüyorum

F.terim bunun altından kalkabilir o yapıda bir adam fakat işi gerçekten zor haddinden fazla ele ayağa düşürdü kendisini de takımı da

eğer hocam hiç olmasaydı şu anda sıradan bir takımdık tarihimizden çıkarın uefa kupasını 8 şampiyonluğu geriye ne kalıyor görelim.

eleştireye varım ama hocaya hakaret bana biraz hainlik şükürsüzlük gibi geliyor.

Burada ağır taraftar bölücülüğü ve terbiyesizlik mevcut.

Biraz uzaklaşmanın zamanı gelmiştir bu tür ortamdan galiba.

f.terim değişmiş değiştikçe f.terim olmaktan uzaklaşmış ben bunda en büyük etkeni yardımcıları ve başarıya doymuşluk olarak görüyorum

F.terim bunun altından kalkabilir o yapıda bir adam fakat işi gerçekten zor haddinden fazla ele ayağa düşürdü kendisini de takımı da
sorunun tam tersi oldugunu dusunuyorum. terim degismemis. degismesi gerek. donemin sartlarına ayak uydurmalı. futbol bilgisinden bahsetmiyorum. terim hicbir zaman taktik dehası olmadı. onu terim yapan insan yonetimi, iletisim, motivasyon, disiplin gibi soft skillleriydi. ama 20 yıl oncesinin yontemleri artık ise yaramıyor. jenerasyon degisti. terimin kullandıgı dil 2000 dogumlu bir cocukta zerrece karsılık bulmaz. bulmuyor da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt