- 4 Ağustos 2009
- 90.763
- 71.963
- 5.188
Ligin acik ara en iyi hocasi olan Okan Buruk hocami sever misin?Bize bi kan degisikligi lazim hocam, bu kan yine o-kandir![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligin acik ara en iyi hocasi olan Okan Buruk hocami sever misin?Bize bi kan degisikligi lazim hocam, bu kan yine o-kandir![]()
Rizemi de calistirmisti, severim. Illa gs okulundan adam olacaksa okan olsun. Ancak ben okanin nasıl bi td oldugunu anlamadim daha cok izleyemiyorum mac görevimden dolayi. Biraz daha kendini kanitlamali sanki... Rize gibi takimda iyiydi simdi basaksehirde belli bi sistem var zaten onu sürdürüyor, seneye yoklanabilirLigin acik ara en iyi hocasi olan Okan Buruk hocami sever misin?
olumsuz.@Murat Saylak
hoca hakkinda yorumlarini alabilirmiyim ustazide
Ligin acik ara en iyi hocasi olan Okan Buruk hocami sever misin?
FT yi düşündüklerinden dolayı baska şeyleri düşünmeye zaman kalmıyor renktaş.Ftciler takımımızın iyiligini düsünmüyor
savunmak ıcın ne yapacaklarını sasırdılar renktaşFT yi düşündüklerinden dolayı baska şeyleri düşünmeye zaman kalmıyor renktaş.
sent via GSC
Ftciler takımımızın iyiligini düsünmüyor
sorunun tam tersi oldugunu dusunuyorum. terim degismemis. degismesi gerek. donemin sartlarına ayak uydurmalı. futbol bilgisinden bahsetmiyorum. terim hicbir zaman taktik dehası olmadı. onu terim yapan insan yonetimi, iletisim, motivasyon, disiplin gibi soft skillleriydi. ama 20 yıl oncesinin yontemleri artık ise yaramıyor. jenerasyon degisti. terimin kullandıgı dil 2000 dogumlu bir cocukta zerrece karsılık bulmaz. bulmuyor da.f.terim değişmiş değiştikçe f.terim olmaktan uzaklaşmış ben bunda en büyük etkeni yardımcıları ve başarıya doymuşluk olarak görüyorum
F.terim bunun altından kalkabilir o yapıda bir adam fakat işi gerçekten zor haddinden fazla ele ayağa düşürdü kendisini de takımı da