Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
84 yaşındaki Dickie Borthwick kulüp aradığını açıkladı.

Borthwick: “90 dakikayı kaldırabilecek durumdayım.”

1572619949273.png
Tam tonton bir Dede.

Kalbim evet diyor.

Yönetimle aralarında şöyle bir diyalog geçiyor muhtemelen her maçtan sonra

Ft: kovir misin?
Mc: kovmirim ula kovmirim...

Bana Fatih Terimci deseler yanlış söylemiş olmazlar. Fakat bizim köyde g.te g.t derler.

Adaletsizlik yapmaktadır ve disiplinsizliğe müsamaha göstermeye devam etmektedir.

Selçuktan medet umup Taylanı kadroya almamak korkaklık mı beceriksizlik mi bilemedim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih hocada bi isteksizlik var. Saha kenarında o eski hoca yok buda sahaya yansıyor. Sanki takım içinde ayrışma var

Uzun yıllardır bu forumdayım ve Fatih hocayı ne kadar sevdiğimi çoğu kişi bilir. Yalnız maça başlamadan söylüyorum. Şu maçı kazansak bile, sezon başından bu yana takındığı tavır ve uygulamaları/uygulayamadıkları inanılmaz rahatsız edici. Bu maç özelinde bir şey değişeceğini düşünmüyorum. Bu kadro tek tek kağıt üstünde çok iyi ama, yanlış planlamadan kurulu uyumsuz bir kadro. Planlama ve organizasyon 0. Hayırlısı olsun.

Yine şapkadan tavşan çıkarma derdindesin hoca nasılsa iş kaygın yok( başkan kovamaz) puan kaygın yok (9 senede 8 şamp aldım her sene mi biz şamp olacaz) kulübün ekonomik kriz derdin yok (nasılsa 3 milyon avro yılda götürüyorsun) bu şartlarda saçmalamanın üst sınırını test edip kendi kendini tatmin ediyorsun. Bakın hoca şu an maçı değil maçtan sonra ki konuşmayı düşünüyor 2 özlü söz ezberledi onları mutlaka söylemeli kime nasıl ince veya kalın laf sokacağını ezber ediyor şu an.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca kovulmak istiyor

Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk

Bence bilerek takimi sabote ediyor. Kim bilir ali koc buna bir harclik vermistir. Yaptiklari affedilecek cinsten degil!
Genc dedikleri selcuk falan, yaziklar olsun. Bukadarmi yalanci olur bir insan? 16,18 yasindaki cocuklar nerde? Gunu kurtarim sonra yine belhandalarla devam ederim kafasinda galiba? Yada 5 yillik bkr tazminat alip gidecek. Adamsan istifa et ve 1 kurus alma. Bir kurusunu bile birakmaz, takimi iyice cukura koydun, simdi bi 3,5 yil bu coplerin gitmesini bekleyecegiz

Iyi bir psikoloji uzmanıdır, iyi bir gaz vericidir ama iyi bir hoca asla olamamıştır. Artık türk futbolundan uzaklaşması sadece bizim için değil, kendisi için de faydalı olacaktır.

İstifa diyeyim belki yeneriz

ayik kafayla kurmamis sanki hocam dun gece kadikoydeki mezecilerde takilmis belli ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt