Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam takımı toparlamış bu dün saha da net olarak gözüktü böylesine travmatik maçlardan sonra hocanın gösterdiği reaksiyonu olumlu buldum hocaya destek olalım devre arası yapılacak takviyelerle karıköyde feneride yenip gazlarını kesip hepsini bağırtırız.

hocam takımı toparlamış bu dün saha da net olarak gözüktü böylesine travmatik maçlardan sonra hocanın gösterdiği reaksiyonu olumlu buldum hocaya destek olalım devre arası yapılacak takviyelerle karıköyde feneride yenip gazlarını kesip hepsini bağırtırız.

:red:

Allah Allah.

Biz farklı maç mı izliyoruz.

sent via GSC

hoca karşıtı ve tudorcular kazandığımızda üzülüyorlar sanırım.
Yalnızlığın ne kadar zor olduğunu iyi bilirim, buralar tehlikelidir. Harcarlar adamı, yanında duranı bir bakmışsın başka konuda aksi fikir belirtirken görürsün. Günlük 10 like, 5 love'a koruyabilirim seni.

hocamın 4. hakeme yav he he diyişi efsane, Ceza hak etmiş olabilir ama aynı kart işlemi bu sezon kaç kez uygulanmış merak ediyorum.

trabzon şampiyon yazanlara itibar etmeyin trabzon kim beyler kasaba takımı alanya şampiyon olur trabzon yine olamaz bu sene şampiyon yine biziz hocaya sallayanlar da ağır madara olacaklar yine.

10 yiyelim ana bi tane atalim. Negatif rekor kiracagiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt