adam felan değildirKanka psg ve city adammıdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam felan değildirKanka psg ve city adammıdır
Şerefsizler totalde 1000 tl kazancımı yedi. Bütün kuponlar o kancıklardan ptladıadam felan değildir
bana yarın 100 tl ateşler misinŞerefsizler totalde 1000 tl kazancımı yedi. Bütün kuponlar o kancıklardan ptladı
Akhisar bld spor kalibresinde takımlara karşı da aynı berbat oyunu oynuyoruz o ne olacakMariano ve nagatomo ile mi yeneceksin real i kadronun neresi yeterli 33lük eleği asmış babel le mi yeneceksin yoksa. Sen çok fm oynuyorsun galiba karşında real var deplasmanda real... Akhisar bld sporla karıştırdın galiba
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bugün son kurşunu attım kanka keşke kazansaydım da 200 vereydim kurudumbana yarın 100 tl ateşler misin
bi hanımla tanıştım sarışın aradığım özelliklerin %73ü ne sahip
bira ısmarlayım ona
olmayan şeyi satmayı iyi biliyonBugün son kurşunu attım kanka keşke kazansaydım da 200 vereydim kurudum
Kadromuz bu Real'i yenmek için gayet yeterli. Yeterli olmasa da bu duruma düşmemiz kabul edilemez. Ama yeterli yani fazlasıyla. Neden futbol anlatsana biraz?
Adam değil miyimolmayan şeyi satmayı iyi biliyon
seni de öğrendik!
Tamam ligde yine şampiyon olacağız zaten relax. Siz hayal görmeye devam etseniz de etmeseniz de Avrupa takımları ile aramızda uçurumlar var kadromuz onlarla mukayese edilecek seviyede değilAkhisar bld spor kalibresinde takımlara karşı da aynı berbat oyunu oynuyoruz o ne olacak![]()
Real de 30'luk formsuz adamlarla dolu. Küçük profilli takımlar büyük takımlardan puan alabiliyor iyi oyun planı ve mücadele ile. Takımda bu kadar temel problemler varken hala oyunculara suç atan futbol izlemesin. Kadroyu kuran da Terim ayrıca..
avrupa takımları ile aramızda ucurum varmıs. kimden ogreniyosunuz bunları.Tamam ligde yine şampiyon olacağız zaten relax. Siz hayal görmeye devam etseniz de etmeseniz de Avrupa takımları ile aramızda uçurumlar var kadromuz onlarla mukayese edilecek seviyede değil
Kadro kalite olarak iyi ama genel oyuncu yapısı açısından sıkıntılar var evet. Benim anlatmaya çalıştığım bu rezil oyunun çok üzerinde potansiyeli var kadronun. Çok çok iyi demiyorum zaten.kötü gidişin sorumlusu doğal olarak teknik ekip ve bedeli de görevi bırakmak fakat bu kadronun iyi olduğu fikri çok yanlış.
kadro iyi dersek gelecek olan hocayı da bitiririz. kadro iyi falan değil. emekli ve kariyeri düşüşe geçmiş oyunculardan kurulu bir takımız.
zaten şu anda hocayı göndermek için ana sebebimiz de neden böyle kötü bir kadro kurduğu olmalı bana göre. yoksa bu kadro iyi falan oynamayacak o gittiğinde dahi.
o yüzden beklentiyi sıfıra çekip bu seneyi böyle bitirmek lazım. sezonu bitirmek için geçici hoca gelirse daha iyi olur.
Adam değil miyim
bana yarın 100 tl ateşler misin
bi hanımla tanıştım sarışın aradığım özelliklerin %73ü ne sahip
bira ısmarlayım ona
Yok tabii liverpool ve juventus süper lige gelse göztepe ve ankaragücü ile yarışır haklısınavrupa takımları ile aramızda ucurum varmıs. kimden ogreniyosunuz bunları.
Dün Slavia Prag'ı izledin mi? 500 tane örnek bulunur dünya futbolunda kadro kalitesi olarak daha kötü olup da maçı başa baş götüren. Skor çok önemli değil sahada hiçbir şey yok bizde. Ve bu sadece bizden iyi takımlara karşı değil. Hayal gören sensin. Umarım yine ligde doğru düzgün şampiyonluk adayı olmaz da bi şekilde kazanırız ama imkansız bu sefer..Tamam ligde yine şampiyon olacağız zaten relax. Siz hayal görmeye devam etseniz de etmeseniz de Avrupa takımları ile aramızda uçurumlar var kadromuz onlarla mukayese edilecek seviyede değil