Dediğin çok mantıklı ama işte olmaz, hoca sezon sonunu getirirse mutlaka yeni sezona da başlamak ister. Kimse farkında değil ama hoca maddi açıdan çok ciddi yük altına sokmaya meyilli, hatta sokuyor da.
Şampiyonluk çok kritik vs diyoruz (ki öyle) maddi açıdan lakin gelen paraları itinayla Babel gibilere uzun vadeli gömüyoruz, şimdi yine ocak muhabbeti çıktı yine abuk sabuk paralara abuk sabuk tipler transfer edilecek benim üzüldüğüm nokta tam olarak da bu. Bir sonraki hocanın elini kolunu maddi açıdan bağlayıp öyle gidecek sonra yine 2-3 sene toparlanamayacağız, hal böyleyken ağır toplar elini taşın altına sokup yönetim kurmaya yanaşmayacak vs vs. Bildiğimiz Terim sonrası kısır döngüler işte detay vermeye gerek yok.
Bazı arkadaşlar istikrardan, sistemden falan bahsediyor ki dediklerine teorik olarak %100 katılıyorum ama işte hoca ile ne istikrar kurulacak Allah aşkına, uzun vadeli planlar falan yaptığı yok ki günü kurtarmaya yönelik ve tutmaması halinde kulübün belini ciddi derecede bükecek işler yapıyor, yaptığı işlere bakınca ya benle ya da hiç gibi bir tablo çıkıyor, neyse ya bu sezon zaten her türlü piç oldu anlaşılan önümüzdeki sezonda piç olacak bu kafa yapısıyla. Girdik bir cendereye çekeceğiz başka çaresi yok, uzun vadeli hayırlı olacak ama eminim, bir yerde bitmesi lazım artık bu kısır döngünün, kısır döngülerde acı çekmeden bitmez.