Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaten halihazırda dünya genelinde hocaların 3.sezon sendromu diye bişey var,fatih terimde bu çok daha şiddetli oluyor. öyle bi gevşemiş ki bu 2 sezonun ardından, takım yerlerde sürünüyor her anlamda

Kadro çok iyi kimse kadroya laf atmasın kurulabilecek en iyi kadrolardan alternatifli de üstelik artık bir kaç kişi daha yazmış bu malzemeyle bu kadar kötü oynanması hocanın kabahatidir nokta..

sinirlerim tavan yapmış durum da herkes 6 kasım diyip maytap geçiyor bugün benimle yolda yürüyecek halim kalmadı keşke bugün eve kapansam dışarı hiç çıkmasaydım kahır mektubu gibi bir gün bize bu günleri yaşatan yönetim bırakıp gitsin adam gibi transfer yapabilen adamlar gelsin.
@Ozan Puki

sinirlerim tavan yapmış durum da herkes 6 kasım diyip maytap geçiyor bugün benimle yolda yürüyecek halim kalmadı keşke bugün eve kapansam dışarı hiç çıkmasaydım kahır mektubu gibi bir gün bize bu günleri yaşatan yönetim bırakıp gitsin adam gibi transfer yapabilen adamlar gelsin.
lol. herkes suclu terim sucsuz halen. harbiden belirli bi kitle aklima geldi. bende sezon basi terim de terim dedim ama bu kadar da fazla. boka bok, kötüye kötü denilmesi gerek. terim'de bu sezon facia oglu facia bu kadar basit . bunu demek kötü birsey degil

Twitterda biri çok güzel özetlemiş aslında. Hiçbir futbolcu rakibe pozisyon almayı bilmiyor, sahada ne yapacağını Nasıl hücum edeceği konusunda bilgi sahibi değiller. Önce bunu halledelim ruh sonraki iş demiş. Gerçekten de durum bu. Şu oyun sistemine 10 tane koşan topçu koysan ne olur? 6 yemezsin 4 yersin

Kadro kötü vs yazılar görüyorum. Eğer bunu Terim beye suç bulmamak için yapıyorsanız gerçekten ilginç.

1-Sezon başında şu kadronun hayal dahi edilemediği bir ortamda değil miydik? Yani kendi adıma yabancı futbolcuları yakından tanımıyorum ama futbol bilgisine güvendiğim forumun tamamı kadronun iyiliği konusunda hemfikir değil miydi? Falcao gelirse çeyrek final zorlamıyor muyduk? Hiç olmazsa 3.lüğü garantileyip Avrupa liginde final yazılmıyor muydu?

2-Yukarıdakilerin hepsine Terim yanlısı veya korumak için cevaplayabildik diyelim. O zaman karşımıza şu soru çıkıyor. Kadroyu taraftar, yönetici, kapıcı, temizlik görevlisi falan mı kurdu bu takımda? Fatih Terim'in hiç bilgisi yok muydu? Bu oyuncular "sistem" denilen şeye uygun değilse bunu biz mi belirleyecek veya söyleyecektik ki hala sistemimizin-oyun planımızın-hücum planımızın ne olduğunu bilmiyorum, bilen beri gelsin.

3-Extra olarak bu işler büyük kitleleri ilgilendiren işler. Albayrak'ın yalanlarını, Cengiz'in kıvırmalarını hiçbir zaman affetmedim yine affetmeyeceğim. Şampiyonluk gelmiş olsa da insanların umutlarıyla oynadılar, gözlerinin içine baka baka yalan söylediler. Terim'i bu işlerden ayrı tuttum hep. Fakat son 1 aydır farkları kalmadı gözümde. Sebebi ise net bir açıklama yapılmaması. Çıkıp ne yapmaya çalıştığını -eğer kendisi biliyorsa- açıklayamaması. Umut taciri gibi sürekli süre istemekle, transfer dönemini işaret etmekle, "hata benimdir" demekle olmuyor Sayın Terim. Özür dilemek bir erdemse, sürekli özür dileyecek duruma gelmemek de bir erdemdir. Taraftarın büyüklüğünden, desteğin öneminden kendin sözedersin hep. Desteği kaybetmemek istiyorsan açık açık çıkıp konuşacaksın. İkinci şahıslardan "yalnız savaşıyormuş", "bütün yük omzundaymış" gibi haberler duymak anca seni küçültür. Kitleler seni haksızlığa uğradığını düşündüğü için, olman gereken yerde olamadığın için destekledi. Olman gereken yere geldin de olması gerektiği gibi davranmıyorsun. Taraftara haksızlık yapıyorsun. Bu insanların içini rahatlatacak şey umut tacirliği değil çünkü.

hocanın emekleri, bize yaşattıklarını unutmak, bunları bir sezonda silmek mümkün değil, hala başımızın tacı, Galatasaray'ın sembollerinden birisidir. en büyük başarıları hep kendisiyle tattık, hep güzel kelimelerle anacağız onu. fakat bir realite varki kabul etmemek olmaz. hocamız eski bildiğimiz Fatih hoca değil, o eski heyecanı kalmamış, disiplin konusunda taviz vermeyen yapısından eser yok. hocamız artık emekliye ayrılmalı. bu hem kendisi hemde takımımız için en makul seçenek gözüküyor. sezonu kendisiyle bitirip yeni sezona genç, başarıya aç, disiplinli bir hocayla devam etmeliyiz. tabiki aidiyet duygusu olan, klübünü seven benimseyen bir futbolcu topluluğu yaratmakta çok önemli bu noktada. altyapıyı mümkün mertebe değerlendirmeli ve bundan sonra oyuncu alırken 30 yaş üstü oyunculardan zorda kalmadıkça uzak durmalıyız.

Halen hocada suç yok kadro kötü oyuncular oynamıyor vs diyenler var. Bu kadro en azından ligde bu kadar kötü oynamaz avrupada 6 yemezdi eğer başımızda iyi bir hoca olsaydı. Ne yapalım gönderelim mi hepsini ? Kİmi alalım yerlerine ? Hangi parayla ? Hadi Babel , Belhanda vs kötü niyetli de takımın hepsi mi kötü niyetli, hepsi mi hocaya garezi olan insanlar ? Teknik direktör elindeki kadrodan max verim alması gereken insandır. Bu kadro tekrar ediyorum uyumlu falan olmayabilir ama kesinlikle iyi bir kadro. Bunları oynatacak birisi eksik sadece.

Dediğin çok mantıklı ama işte olmaz, hoca sezon sonunu getirirse mutlaka yeni sezona da başlamak ister. Kimse farkında değil ama hoca maddi açıdan çok ciddi yük altına sokmaya meyilli, hatta sokuyor da.

Şampiyonluk çok kritik vs diyoruz (ki öyle) maddi açıdan lakin gelen paraları itinayla Babel gibilere uzun vadeli gömüyoruz, şimdi yine ocak muhabbeti çıktı yine abuk sabuk paralara abuk sabuk tipler transfer edilecek benim üzüldüğüm nokta tam olarak da bu. Bir sonraki hocanın elini kolunu maddi açıdan bağlayıp öyle gidecek sonra yine 2-3 sene toparlanamayacağız, hal böyleyken ağır toplar elini taşın altına sokup yönetim kurmaya yanaşmayacak vs vs. Bildiğimiz Terim sonrası kısır döngüler işte detay vermeye gerek yok.

Bazı arkadaşlar istikrardan, sistemden falan bahsediyor ki dediklerine teorik olarak %100 katılıyorum ama işte hoca ile ne istikrar kurulacak Allah aşkına, uzun vadeli planlar falan yaptığı yok ki günü kurtarmaya yönelik ve tutmaması halinde kulübün belini ciddi derecede bükecek işler yapıyor, yaptığı işlere bakınca ya benle ya da hiç gibi bir tablo çıkıyor, neyse ya bu sezon zaten her türlü piç oldu anlaşılan önümüzdeki sezonda piç olacak bu kafa yapısıyla. Girdik bir cendereye çekeceğiz başka çaresi yok, uzun vadeli hayırlı olacak ama eminim, bir yerde bitmesi lazım artık bu kısır döngünün, kısır döngülerde acı çekmeden bitmez.
Hoca transferde bildin dipsiz kuyu, belki luyindama sattirir oyuncu alabilmek icin, o paralari da yanlis transfere gömer ve sampiyonluk gelmese bir dahaki sezon icin oyuncu alamayiz zaten ozaman bu kadro ike calismak istmedi icin belki istifa eder.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

iyi teklif gelmediği için yerini doldurabilecek rakamlar gelseydi sattırırdı ayrıca geçen sezon feghouli takımı son 10 haftadaki performansıyla şampiyon yaptı diyebiliriz bu tip adamları ogün için elinizden çıkarmak için iyi tekliflerin olması gerek onuda yönetim halledecek.
Ama biryerde bazen zararin neresinden dönersen kardir. Senin beklentin 10 ise ama sirf 5 geliyorsa bazen o besi almak daha karli olyuyor cünkü elde kalinca birak besi bir milyonluk futbol oynamiyorlar

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neyi doğru be arkadaş neyin yükünü sırtlamış çıksın söylesin altı üstü bir takıma top oynatacak yahu sanki marsa gidecek gemimi inşa ediyor anasını satıyım.Şenol güneş var gözümüzün önünde 20 lik çocuklarla fransaya diz çöktürdü iki maçta nefes aldırmadı o adamın bahanesi yok mu sorumluluğu yok mu

Gözünü açsın insanlar galatasarayı yüzyılın en rezil takımı haline nasıl getirdi çıksın açıklasın ocak şubat mart nisan mayıs diye geveleyip durmasın donk babel mariano feguli belhanda kendisine tecavüz mü ediyor ne sorumluluğu varmış beyimizin

Yılda 3 milyon euro kim kime veriyor bu hayatta memleketin insanı para için hayatından feragat ediyor bu demagojiyi bıraksın insanlar sürekli yanlış algı yönetimi yapıla yapıla bu hallere geldik

F.terim galatasarayı çiftliği haline getirmiştir futbolcuya bu kadar imtiyaz verirsen maçta koşmaz mücadele etmez tabi taraftarın anasına küfredeni savunursan senin de anana çıkar taraftar küfreder

Acıtasyon yapacak durum da değil f.terim aldığı parayı haketmiyorsa defolup gider iki iki daha dört

Şenol Güneş örneği cok doğru. Milli takımın başına geçtiği zaman t.sak geciliyordu. Geldiğimiz nokta ortada

Twitterda biri çok güzel özetlemiş aslında. Hiçbir futbolcu rakibe pozisyon almayı bilmiyor, sahada ne yapacağını Nasıl hücum edeceği konusunda bilgi sahibi değiller. Önce bunu halledelim ruh sonraki iş demiş. Gerçekten de durum bu. Şu oyun sistemine 10 tane koşan topçu koysan ne olur? 6 yemezsin 4 yersin
cidden sahaya bakınca terim bilerek yapıyor gitmek için gibi geliyor bana. istesen bukadar rezil oynayamazsın

hoca samattayı banegayı istedi almadılar falcaoyuda abdurrahim kendisini kurtarmak için aldı.
Samattayla banegayi istiyorsa maasindan 2milyon euro kesip takıma gelir r kalemi olarak ekletseydi. Belhandayi sattirmayan kendisi banegayi istemiş. Yönetime belhandayi satın gelen parayla samatta ve banegayi alinndeseydi o halde.
Yönetim suçlu, oyuncular suclu , 30 maçta bir duran top kullanmasını öğretmeye hoca ve ekibi sorunsuz.

##Hemen bir portekizli hoca##

Demans hastalığı (bunama), zihinsel becerilerin hastalık nedeniyle zayıflaması durumudur. Demansın en sık görülen nedeni, tüm demans hastaların en an yarısının muzdarip olduğu Alzheimer hastalığıdır. Bununla birlikte, beyni zayıflattığı için demans hastalığına yol açan 200 farklı hastalık vardır.

Onu istemedi bunu su aldı diyorsunuz ya istemediği adamı yildiz olsa da oynatmaz bu herif tanimamissiniz takti mi takar oynatmaz.oynamadığı oyunculara bakalım.
Taylan son dk transferi
Emre bedava diye takıma gelen oyuncu. Geri kalanının alayı kendi onayıyla alınmıştır. Muriqiyi almadı o yüzden boyleyiz diyen sizolara itimat etmeyiniz muhtemelen bugün muriqi denen herifi yönetim aldı geldi hoca aslında başkasını istiyordu diyorlardi. Ulan dünyada tek oyuncu sanki. Gecen sene devre arasında tetteh diye birini istemistik bu mentaliteye gore diagn yerine onu istemişti muhtemelen noldu bu herife yahu

##Hemen bir portekizli hoca##

bc6534cba1465717347321c8e5230c10_400x400.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt