Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocamın dünkü açıklamalarının final kısımlarını dikkatlice dinledim. Analitik şekilde bir değerlendirme yaptım sonuç olarak ulaştığım şey şuydu;

"Fatih Terim kovulmak istiyor."

Ve şunu da eklemem lazım ki hocam sakın oyunculara söylemen gerekenleri taraftar ve basına söyleme. 35 senelik antrenör geçmişinle hepimizden iyi biliyorsun bunları, Sorun içeride çözülecek basın veya taraftar çözmeyecek bunu. Çözemiyorsanız da açıklayın kadro dışıları biz arkandayız. Ama sizin amacınız ne ben gerçekten anlamıyorum.

Hiç boş yapmaya gerek yok son 20 senede 8 şampiyonluk var. Terim 20 sezonun 6sında varken 5 şampiyonluğu var. Geri kalan 14 senede sadece 3 kez şampiyon olmuşuz. Bu adam olmayınca sapıtıyoruz işte sizin gibi yamyamlar terime 3 ay dayandıysa morinhoya 2 ay bile sabretmez. Tekrar aynı döngüleri yaşamaktan sıkılmadınız mı? Adam yanlışlarını söylüyor kabul ediyor eminim görüyordur da zaten kimse eleştirmesin biat ediyoruz filan demiyor istifa sonrası olacakları biliyoruz.

Hiç boş yapmaya gerek yok son 20 senede 8 şampiyonluk var. Terim 20 sezonun 6sında varken 5 şampiyonluğu var. Geri kalan 14 senede sadece 3 kez şampiyon olmuşuz. Bu adam olmayınca sapıtıyoruz işte sizin gibi yamyamlar terime 3 ay dayandıysa morinhoya 2 ay bile sabretmez. Tekrar aynı döngüleri yaşamaktan sıkılmadınız mı? Adam yanlışlarını söylüyor kabul ediyor eminim görüyordur da zaten kimse eleştirmesin biat ediyoruz filan demiyor istifa sonrası olacakları biliyoruz.

Tamam da açıklamalarının mantıklı tarafı nedir? Şunlara cevap verebilir misin mesela?

- Ocak ayını niye bekliyoruz bu takımı yazın kendi kurmadı mı zaten?

- Bek ve elinde hızlı kanat yoksa niye Babel falan alındı?

- Bu takımın neden taktiği ve pozisyon bilgisi yok? Neden kimse maç sırasında nerede duracağını bilmiyor? Yeni takım değil artık kaç maç geçti halen değişme yok.

- Bu takım neden CL’nin en az koşan takımı ve bu takım antrenmanlarda ne yapıyor?

Evet bunlara tek tek cevap verir misin?

Tamam da açıklamalarının mantıklı tarafı nedir? Şunlara cevap verebilir misin mesela?

- Ocak ayını niye bekliyoruz bu takımı yazın kendi kurmadı mı zaten?

- Bek ve elinde hızlı kanat yoksa niye Babel falan alındı?

- Bu takımın neden taktiği ve pozisyon bilgisi yok? Neden kimse maç sırasında nerede duracağını bilmiyor? Yeni takım değil artık kaç maç geçti halen değişme yok.

- Bu takım neden CL’nin en az koşan takımı ve bu takım antrenmanlarda ne yapıyor?

Evet bunlara tek tek cevap verir misin?

Takımı kurdu çoğu oyuncu beklediğinin altında performans veriyor. Ffp var al sata uymak için cagne bile kiralık yollandı bekleri değiştirmeye para yoktu bedava kimsenin istemediği adamları almak zorunda kaldık. Tudora verilen 40m euroyu harcamadı yani adam. Bonservisin nerdeyse hepsi luyindamaya gitti.
Babeli geçen sene fulhamda çok takip ettim gayet iyi oynadı eplde. Uymadı bize ama kötü topçu değil.
takımda oynayan kimse doğru dürüst kamp yemedi sürekli milli takım araları var takım düzgün çalışmadığını ben de söylüyorum zaten.fizik sorunu halledilse sorunlarin yarisi kapanir. Ayrica beklerin bu halini gorememesi de terimin sucu.
Kisacasi ben biat edelim ses cikarmayalim demiyorum. Elestirelim hoca elestirilmedikce basarisiz olma potansiyeli yuksek bi yapida. Ama onsuz gecen seneleri de hatirlatiyorum neler geldi basimiza bjk terimden once kendini allah zannediyordu. Prandellileri mancinileri riekerinkleri hatirlatiyorum.

Herkes suçlu, taraftar suçlu, futbolcular suçlu, yönetim suçlu, rakip takım yöneticileri,taraftarları,gazete de köşe yazarları suçlu ama bir ekibi ve kendisi "SUÇSUZ" tabii yiyorsanız. Beni bilirsiniz. Fatih TERİM hocamı sever sayarım. Lakin efsanemiz diye kulüpten kendini büyük görme egosuna kapılması bu sevgiyi azaltıyor. Yapma hocam, bırak artık severek ayrılalım.

Dayanmak için dayandirici argümanlar üretmesi gerekir. Misal bir maçta birkaç boyuncuyu boklayip bir daha aramızda olmayacaklar bazı şeyler değişecek demesinin ardından 3 haftadır ayni kadro oynuyor.

Değişim isteyen, fırsat verilmesini isteyen adam gider gençleri oynatır eldeki yabancılar bu gençlerin malzemesi de bu der sonra ocak, temmuz der.

İyi oynayan adamı ilk maçta tribüne yolla, üst üste iki maçta oynatma. Ağzının yarısını kaybetmiş pipetle beslenen adamı israrla kötü oyununa rağmen oynat. Duran toplarda kornerlerde bir tane basarili girisimimiz yok.
Gecen sene kondusyoner ne yaptı dedik israrla gitti kondusyoneri korudu. Yanina almış 3-5 kukla birlikte sağlıklı spor yapıyorlar futbolcuları en kral yerden izleyip üzerine para alıyorlar.
Sonra siz nankorsunuz. Ne biz nankoruz. Adamlar 3 kere ş.ligini almış hocasını 1.5 sene içerisinde 2.kere kovma hazırlığı yapıyordu. Aynen biz nankoruz birisi 3milyon euro maaş alsın takimin senelik gideri vergiler dahil 70 milyon euro olsun bu takim avrupa da gol atamasın. Rizkindan para ayırıp maça giden adamın sahada anasına sovulsun mac sonrası başkası çıkıp başka kalayi bassın. Sen nankör ol.

Bu adam para aliyor mu? Evet.
Bu adamın yanındakiler alt yapıdaki çoluk çocuğun rızkını somruyor mu? Evet.

Kimse kusura bakmasin 1.5 değil 2 değil 2.5 değil Türkiye ligindeki en yuksek hoca maaşını al sonra hocayı göndermek isteyenler nankor
##Hemen bir portekizli hoca##

Fatih hocamın dünkü açıklamalarının final kısımlarını dikkatlice dinledim. Analitik şekilde bir değerlendirme yaptım sonuç olarak ulaştığım şey şuydu;

"Fatih Terim kovulmak istiyor."

Ve şunu da eklemem lazım ki hocam sakın oyunculara söylemen gerekenleri taraftar ve basına söyleme. 35 senelik antrenör geçmişinle hepimizden iyi biliyorsun bunları, Sorun içeride çözülecek basın veya taraftar çözmeyecek bunu. Çözemiyorsanız da açıklayın kadro dışıları biz arkandayız. Ama sizin amacınız ne ben gerçekten anlamıyorum.

Neden peki? Her etki bir tepki doğurur. Para için mi? Sanmıyorum. 5 milyon lirayı bağışlayan bir adamdan söz ediyoruz. Yönetimle problemi varsa çoktan istifa ederdi.

Takımı kurdu çoğu oyuncu beklediğinin altında performans veriyor. Ffp var al sata uymak için cagne bile kiralık yollandı bekleri değiştirmeye para yoktu bedava kimsenin istemediği adamları almak zorunda kaldık. Tudora verilen 40m euroyu harcamadı yani adam. Bonservisin nerdeyse hepsi luyindamaya gitti.
Babeli geçen sene fulhamda çok takip ettim gayet iyi oynadı eplde. Uymadı bize ama kötü topçu değil.
takımda oynayan kimse doğru dürüst kamp yemedi sürekli milli takım araları var takım düzgün çalışmadığını ben de söylüyorum zaten.fizik sorunu halledilse sorunlarin yarisi kapanir. Ayrica beklerin bu halini gorememesi de terimin sucu.
Kisacasi ben biat edelim ses cikarmayalim demiyorum. Elestirelim hoca elestirilmedikce basarisiz olma potansiyeli yuksek bi yapida. Ama onsuz gecen seneleri de hatirlatiyorum neler geldi basimiza bjk terimden once kendini allah zannediyordu. Prandellileri mancinileri riekerinkleri hatirlatiyorum.
Demek istediğin hoca konusunu anlıyorum açıkcası ben de öyle düşünüyorum. Ama kendisi ışık vermediği gibi müdahale de etmiyor. Basın toplantılarında yaptığı açıklamalar daha da felaket. Eski Terim olsa mum gibi olurdu herkes ama şimdi dingonun ahırı gibi ortalık. Hocanın bile şeyinde değil hiçbir şey.

Neden peki? Her etki bir tepki doğurur. Para için mi? Sanmıyorum. 5 milyon lirayı bağışlayan bir adamdan söz ediyoruz. Yönetimle problemi varsa çoktan istifa ederdi.
Nedeni acik ve belli kendisi de biliyor bu kurdu takim ile birsey yapamiyacagini. Yeni transferler icinde para olmadina göre ya rezil olacak yada beni gönderin diyecek karizma cizilmesin diye

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kovulmak istiyor çünki egosu yüksek birisi.
Bu takımdan bi halt olmayacağını en iyi kendisi biliyor.
Bu takım ile 4-5. Olup rezil olmak istemiyor, taraftarın yuhalamasını istemiyor, ersuna avcıya yenilmek istemiyor.
O yüzden hoca için en mantıklısı kovulmak, eminim tazminat filanda talep etmez, kovalım yeter.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyler lige havlu atmadık henüz. Takım iyi oynamıyor ama kadro kalitesi ligte şampiyon olmak için yeterli. Ayrıca sosyal medyadaki taraftarlar sizi aldatmasın. Fatih Terim'in taraftar nezdinde kredisi oldukça fazla. Kabul edin, etmeyin, sevin veya sevmeyin o sizin bileceğiniz iş ancak gerçek şu ki; Terim bu kulübün efsanesidir!

yav ne parası ahmed, iyi hatırlattın bir sorun da yönetimle sorun yaratamaması olabilir. Takıma hakim değil kontrolü de sağlayamıyor. Saha da ne futbola benzer bir şey oynatabiliyor ne de sonuç almayı başarabiliyor. Bunun kendinde farkında ama yapamıyorum istifa ediyorum da diyemiyor sonuçta koskoca Fatih Terim ve bunu yapması durumunda herşeyi batırıp kaçmış durumuna düşecek. Ama kovulursa mağdur olur yine.

bütün bunları geç sen hoca da ben savaşıyorum mücadele ediyorum bir şeyler düzelecek ışığını görüyor musun şuan?

yav ne parası ahmed, iyi hatırlattın bir sorun da yönetimle sorun yaratamaması olabilir. Takıma hakim değil kontrolü de sağlayamıyor. Saha da ne futbola benzer bir şey oynatabiliyor ne de sonuç almayı başarabiliyor. Bunun kendinde farkında ama yapamıyorum istifa ediyorum da diyemiyor sonuçta koskoca Fatih Terim ve bunu yapması durumunda herşeyi batırıp kaçmış durumuna düşecek. Ama kovulursa mağdur olur yine.

bütün bunları geç sen hoca da ben savaşıyorum mücadele ediyorum bir şeyler düzelecek ışığını görüyor musun şuan?

Belki de düzeltebileceğini düşünüyor. Başarısız olsa ne olacak ki? Adamın kariyeri ortada. Dört dönem gelmiş, üçünde başarılı olmuş. Bu saatten sonra milli takıma da dönmez, emekli olup bir köşeye çekilir.

Belki de düzeltebileceğini düşünüyor. Başarısız olsa ne olacak ki? Adamın kariyeri ortada. Dört dönem gelmiş, üçünde başarılı olmuş. Bu saatten sonra milli takıma da dönmez, emekli olup bir köşeye çekilir.

bende elde ki verilere açıklamalara bakarak düşünmüyor işte diyorum tespitim bu. Katılmak zorunda değilsin hocam.

@Ozan Puki haklı.Malesef ki haklı.Hocanın artık her maç sonrası transfer dönemini göstermesinden bende bıktım.Bjk maçında son şansları dediği oyuncuların hepsi bugun sahadaydı.

futbolcular falan değilki konu her maç ayrı bişey deniyor azıcık doğru bişey yapsa hemen onu da değiştiriyor açıklamalarıda ayrı bi mevzu. bukadar kritik bi fikstürde illede ocak demesine rağmen futbolcular yine iyi bile oynuyor.
neden bukadar kaybetti kendisini neden mantıktan yoksun hareket ediyor bişey bulamıyorum. ben halen içerdeki cl maçlarında azda olsa ışık veren o dizilişten neden vazgeçti madridde oradayım. başkası olsa maaşı iddaya skor olarak basmış derdim resmen fark yemeye çıktık

Aciklamalarinda bir isik bile yok. Son sans dedi gencler dedi ama dondu dolasti ayni adamlari oynatti. Bu saatten sonra kim ciddiye alir bu tehditleri. Hoca ne yapacagini bilmiyor bence. Kara kara dusunuyor ama bir cozum uretemiyor. Bunu sadece hocaya degil futbolculara bakinca da anlayabiliyoruz. Takimda bir belirsizlik bir basibosluk var. Hatirliyorum mesela Hagi basimizdayken Abdurrahim televizyona cikmisti yerden yere vurmustu Hagi’yi. Simdi giki cikmiyor. Yonetim sessiz. Kimse takimi iplemiyor artik herkes kabullenmis gibi caresizligi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt