Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O bu şekilde basının önünde bu oyuncu grubuna güvenmiyorum dediyse bilmem de bu tür yaklaşım yanlış buluyorum açıkçası.

Dün gelmiş oyuncu grubu ve üstelik bazıları kiralık. ters tepe bilir büyük oranla böyle bir piskokijik yaklaşım mevcut olsada.

Hoca konuşuyordur zaten oyuncularla , geçem senede ocagı işaret etti stoperler ve santrafor değişti . Şimdide sadece bekler ve belhandadan bahsediyor olabilir . Ama takımın birbiriyle oynama kültürü gelişmesi lazım bu yüzden devamlı taktik antreman yapılıyor . Devre arasına en az kayıpla atmamız lazım kendimizi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Inadına kendimi kovdurtmayacağım bu forumda, doğru olanı savunacağım kimseye hakaret etmeden.

Hocaya haksızlık ediliyor, her zaman da diyeceğim bunu her ortamda.

Istediği oyuncularla, alınan oyuncular arasında uçurum var.

Oymatmak istediği sistem belli. Takım ağır, ve tempo yapmakta zorlanıyor. Bu yüzden ısrarla topa sahip olmak istiyor ki topun peşinden koşmayalım, takım yorulmasın istiyor.

Gel gör ki yaratıcılık konusunda zorluk çekiyoruz. Aradığımız 10 numara yok. Hoca zaten üstüne basa basa Hagi ve Sneijder’in Belhanda ile kıyaslanamayacağını söyledi. Ancak şu kodumun kadrosunda Belhanda olmazsa olmazımız işte! Koşabilen tek orta saha oyuncumuz, Lemina dahil.

FFP’ten dolayı sürekli yeni takım yaratmaya çalışıyor, ve bu kadroyla Madrid deplasmanına çıkıyor.

En büyük eleştiriyi yönetim hak ediyor. Istenilen forvetleri, kanat oyuncuları ve orta saha oyuncularını bir türlü getiremediler.

Üstüne Ozan Kabak’ın satışı da var tabi. Bok parasına Schalke’ye sattık. Elmas leşi 18’e gitti.

seninle aynı fikir değilim ama fikrini ifade etme hakkını her zaman savunacağım muhsin renktaş

O kadar Galatasaraylı adam dünkü rezaletten sonra hiç yoktan nezaketen bir istifa sunardı. Tamam Avrupa Fatihi olmanın üstünde çok geçti de 50 yıldır da 6-0'lık maçımız yokmuş yani, ayıptır. Hoca hala oyuncuları boklama derdinde. Bunun adı iyi niyet değil.

Hayncheste şamş aldıgı sene dortmunddan 5 yedi istifamı etti nezaketen,lucescu bayrnden 7 tane yedi , ferguson kendi sahasında 6 yedi . Maç maç değerlendirmek lazım .artık dün rezalettik ama hayırlısı belki böyle olur böyle bi hezimet lazımdı belkide

Hayncheste şamş aldıgı sene dortmunddan 5 yedi istifamı etti nezaketen,lucescu bayrnden 7 tane yedi , ferguson kendi sahasında 6 yedi . Maç maç değerlendirmek lazım .artık dün rezalettik ama hayırlısı belki böyle olur böyle bi hezimet lazımdı belkide

Her maç rezil oluyoruz zaten. Ama dediğine ihtimal vermesem de ben de öyle olmasını umuyorum.

Hoca gereğinden fazla ısrar etti bu düzende. Dün gece kadroyu gördüm ve maçın bir dakikasını bile izlemedim. Nagatomo/Babel - Mariano/Feghouli kanatlarını kaldırmıyor takım. Orta saha düşüyor, Andone/Falcao topu göremiyor vs. vs. Genel formsuzluk zaten vardı. Bu sakat yapıyla daha da beter hale geldi. Özgüvensiz ve uyuşuk bir ekip var şu an. Bu ortamı dağıtmak için önce hocanın bi silkelenmesi lazım. Gerekirse kampa alacak takımı da, kapanacaklar dış dünyaya. Olmayacak şeyi oldurmaya çalışmazsa toparlar durumu. KOÇ yine laf atacaktır bu aralar. Polemiklerden uzak kalıp futbola odaklanması gerekiyor.

Olabilir bu skorlar bu tür rakiplere karşı da bu futbol nedir diyelim isyan ediyoruz daha çok skordan ziyade.

Arenada 1-6 yenildiği müzede mesela bukadar tepki yoktu çünkü iyidik aslında. Adamlar çok İyi günlerinde olmuştu Skorer bakımından işte. Barça - Real maçlarıda bile 4-5 gol yiyen oluyor arada sırada sonuçta veya saydığın örneklerde olduğu gibi ama adamlar genelinde oynuyor bu oyunu sonuçta. Biz ne oynuyoruz ?

Almasaydık yav o zaman gidio 300-500e genç toplasaydık.
%100.

Zannetmiyorum da velev ki konu içindeki isimleri istedi yönetim alamadı olsun, bunun karşlığı 3 yıldan 2.5 milyon euroluk kontrat ile babel'i alıp rezil futboluna rağmen her maçta 11 oynatmak değildir heralde.

Ben bu taraftara oynama olayına ve popülizm yapılmasına ayar oluyorum, bir şeyler ters gidiyorsa çıkarsın delikanlı gibi söylersin bu sezonu gelecek sezonlar için feda ederiz kimsede gık demez ama hoca maşallah hem sürekli çıkıyor konuşuyor, ne ne olduğunu açıklıyor ne de söylediklerinin gereğini yapıyor, bildiğin salak yerine koyuyor insanları.

Olabilir bu skorlar bu tür rakiplere karşı da bu futbol nedir diyelim isyan ediyoruz daha çok skordan ziyade.

Arenada 1-6 yenildiği müzede mesela bukadar tepki yoktu çünkü iyidik aslında. Adamlar çok İyi günlerinde olmuştu Skorer bakımından işte. Barça - Real maçlarıda bile 4-5 gol yiyen oluyor arada sırada sonuçta veya saydığın örneklerde olduğu gibi ama adamlar genelinde oynuyor bu oyunu sonuçta. Biz ne oynuyoruz ?

Hoca pas oyunu oynatmaya çalışıyor ama bunda neden ısrarcı bilmiyorım ve madrid deplasmanına hucum cıkıyor bernabauda böyle cıkaran 10 da olurdu . Orada juventus bile kapanıyor adamlara . Bizim takım kagıt üstünde iyi ama kanat ve bekler inanılmaz kötü . Bunlara çözüm bulunması lazım

Hoca pas oyunu oynatmaya çalışıyor ama bunda neden ısrarcı bilmiyorım ve madrid deplasmanına hucum cıkıyor bernabauda böyle cıkaran 10 da olurdu . Orada juventus bile kapanıyor adamlara . Bizim takım kagıt üstünde iyi ama kanat ve bekler inanılmaz kötü . Bunlara çözüm bulunması lazım

Pas oyunu oynatamaya çalışıyor safsatasını kim uydurdu bilmiyorum ama öyle bişey yok

Bizim o maçta ilk yarıda 3-0 önde olmamız gerekiyordu. O derece iyi oynadık.

Dediğin gibi yine öyle oynayıp yenilsek kimsenin gıkı çıkmaz.

Pas oyunu oynatamaya çalışıyor safsatasını kim uydurdu bilmiyorum ama öyle bişey yok
Pas oyunundan kasıt mal mal sağa sola yan pas yapıp pas sayısını arttırmak ve bin kere geriye pas atıp kaleciye dönmekse evet kesinlikle pas oyunu oynatıyor hoca.

sent via GSC

Bence ne oynatacağını kendi bile çözemedi kafasına göre takılıyor topçular

Bence net pas oyunu oynatmaya çalışıyor ama yanındaki şakşakçılarla birlikte oyunun teknik uygulanışı üzerine tek bildikleri ''beyler çok top şişirmiyoruz'' oluyor. Eski tip doldur boşalt isteyen adam Falcao-Andone yerine Vedat'ı alamadıysa onun muadili bir adam getirirdi Balkanlardan filan. Aykut'un Fener'i gibi pas oyunu oynamak isteyip beceremediğimiz için topu kendi yarı sahasında çeviren izlenmesi iğrenç bir takım oluyoruz. Yani geçen yıl Onyekuru, ondan önce Garry-N'diaye filan vardı, bu oyunun oynanamamasına biraz hak veriyordum. Ama sen Mariano-Seri-Lemina-Zonzi-Babel'le filan Real'e karşı Aykut'un Konyası gibi kendi sahana hapsoluyorsan ne yapıyorsan becermenin yanına bile yaklaşamadığını ispat etmiş oluyorsun. Galatasaray'ın ŞL'de 32 takım arasında en kötüsü olmasından daha fecaati Fatih hocanın en kötü teknik direktör olması.

Bence net pas oyunu oynatmaya çalışıyor ama yanındaki şakşakçılarla birlikte oyunun teknik uygulanışı üzerine tek bildikleri ''beyler çok top şişirmiyoruz'' oluyor. Eski tip doldur boşalt isteyen adam Falcao-Andone yerine Vedat'ı alamadıysa onun muadili bir adam getirirdi Balkanlardan filan. Aykut'un Fener'i gibi pas oyunu oynamak isteyip beceremediğimiz için topu kendi yarı sahasında çeviren izlenmesi iğrenç bir takım oluyoruz. Yani geçen yıl Onyekuru, ondan önce Garry-N'diaye filan vardı, bu oyunun oynanamamasına biraz hak veriyordum. Ama sen Mariano-Seri-Lemina-Zonzi-Babel'le filan Real'e karşı Aykut'un Konyası gibi kendi sahana hapsoluyorsan ne yapıyorsan becermenin yanına bile yaklaşamadığını ispat etmiş oluyorsun. Galatasaray'ın ŞL'de 32 takım arasında en kötüsü olmasından daha fecaati Fatih hocanın en kötü teknik direktör olması.
Müridi isteyen adam crivelliyi nasıl istemez çok merak ediyorum bizim kulübün oyuncu önerme iletişim islerini falan

##Hemen bir portekizli hoca##

Müridi isteyen adam crivelliyi nasıl istemez çok merak ediyorum bizim kulübün oyuncu önerme iletişim islerini falan

##Hemen bir portekizli hoca##

Büyük ihtimal Muric'i de alsak beceremediğimiz pas oyununu oynayıp herifi maçta 5 kere filan topla buluşturur ve verebileceklerinin yarısını filan anca elde edebilirdik. Bu kadar sistemsiz yapıda herhangi bir adamın maksimum verimle oynamasına imkan yok.

Şu rezil bjkye bizi rezil ettin.

j12WHm.jpeg

:asd: ulan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt