- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Çık kendin dışında ne sıkıntı varsa açıkla artık yeter yav. Kripto gibi konuşup duruyorsun vazgeç hoca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birde şimdiki karı kılıklı topçulara bak. Aldırdığın(?) topçular ölmüş bitmiş hoca. Koskoca takımda bir tane tepki veren adam yok.
Dediğin sezondan daha kötüyüz bence mücadele olarak. Ben hayatımda bu kadar vurdumduymaz bir topçu topluluğu görmedim. Utanç verici.Kim versin ki ? Kadronun yarısı kiralık öbur yarısı fiziken futbolu bırakmış.Aynı Hamza hoca ile 3 kupa alınan sezonun ertesine benziyor.O zaman da bu kadro şampiyon oldu ama bir halt oynamıyoruz diyorduk yine aynı.
Dediğin sezondan daha kötüyüz bence mücadele olarak. Ben hayatımda bu kadar vurdumduymaz bir topçu topluluğu görmedim. Utanç verici.
Kiralık filan geçelim. Şampiyonlar ligi için geçersiz bence bu argüman. Kendilerini zorlayacaklardır en azından CL'de diye düşünüyoruz ama o da değil.
İçeride çok büyük karışıklıklar var bence.
Bu isteksizlikle isterlerse dünyanın en iyi taktiğini uygulasınlar sonuç yine farklı olmaz.
Bak işte şu an ki Fegh üstte paylaştığım hareketi yapar mı sence? Sorun ne gerçekten merak ediyorum. Fatih Terim'in takımında iç sorun çıkmamalı bence. Ya da videonun sonunda Muslera'nın yaptığı harekete bak. Şu an imkanı yok yapmazlar böyle bir hareket.İçeride sıkıntı olduğu kesin ya.Şu kadronun hocasız falan bile en azından birşeyler oynaması lazımdı.
Numaradan istifa mektubu sunmak için Psg'den 8-9 gol yemeyi bekliyor.O kadar Galatasaraylı adam dünkü rezaletten sonra hiç yoktan nezaketen bir istifa sunardı. Tamam Avrupa Fatihi olmanın üstünde çok geçti de 50 yıldır da 6-0'lık maçımız yokmuş yani, ayıptır. Hoca hala oyuncuları boklama derdinde. Bunun adı iyi niyet değil.
He ya 9 senede 8 kez şampiyon yaparak rezil etti. Şenol 2 sene bişey yapabildi diye Allah ilan ettiler. Fatih Terim başka bir takımda olsa neler olurdu neler...
Zaten bi herkes konuşsa ülke futbolu kurtulacak ama ne hikmetse kimse yemiyor konuşmaya anca boş atıyorlarBenim bildiğim 1999dan beri konuşacak. Aziz yıldırımda böyleydi bir konuşursam yer yerinden oynar diyordu
##Hemen bir portekizli hoca##
hoca türk futboluna delikanlılığı getiren en karizmatik adamdır avrupa da conte dışında karizmasına yaklaşabilen biri yok sürekli kazak dershane öğrencisi ayakkabıları giyen guardiola diğer yanda beden eğitimi öğretmeni gibi giyinen kloop.Başta feghouli olmak uzere bu sene kenarda oynayan tüm topçulara kesik atmazsa kesiği kendisi yiyecek canimiz hocamizdir. Her şeye rağmen hocamızın kredisi sonduzdur sonra defalarca pişman olduk. Ancak eleştirmek en doğal hakkımızdır. Keske kendisi de biraz kulak verse bize şu katır inadını bırakıp.