Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gözünü seveyim yeni oyuncular alinmadigi muddetce uclu defansla devam et

Fatih Terim: "Uyumadım, hakikaten çok üzüldüm. Kalp ağrım da geçmiş değildi. Beni ekran başında seyredenlerin ne anladığını biliyorum. Bizler çok mağlup olduk, çok da yendik. Mücadele edilmiyorsa beni çok üzer."

kralspor4125.jpg

canim hocam belhanda nagatomo mariano feghouli belki babel gonderip yerlerine artist olmayan mucadele gucu yuksek kalitesi 10 uzerinden 6lik oyuncular alalım. Sonrasi zaten şampiyonluk

Adaletli davran hoca, başarısız ol sorun yok. Adaleti kaybetme. Formayı hak etmeyen falcao da olsa oynatma. Şu gençleri de takıma yavaş yavaş eklemeye başla artık.

Taraftara yapmayın diyecegine, taraftara soven adamı gitsin devre arası.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam gözünü seveyim 3 yılda bize nefes aldırarak izlettiğin 3 deplasmandaki şiir gibi sisteminden vazgeçme. Conte bile bunu içerde dışarda oynatıyor, heralde içerde oynatırsam ''Koskoca FT 3 stoperle çıkmış'' diyecek dangalaklardan çekiniyorsun ama zaten elindeki solbekin de rakip yarı sahaya sadece sigara almak için geçtiğinden çok bir şey fark etmiyor. Bugüne kadar çöp gözüken onca yerlinden ligin kalburüstü görünen bir deplasmanında nasıl güzel katkı aldın işte. Bir de bunu en yakın rakibinden 2 gömlek üstün as oyuncularından aldığını düşün, Allah'ın izniyle bir gidebilirsek Avrupa Ligi'nde bile güzel işler yaparız. Yeter ki artık şu tutan 3'lü savunmanı yüz görümlüğün gibi 15 deplasmanda bir çıkarıp durma, takımın kimliği haline getir. Hayatın boyunca 4'lü savunmanın hiçbir varyasyonunda en verimli şekilde oynatamadığın savunma futbolunu bile oynatıyorsun bu sistemde. İlk 10 haftada yerden kalkamayan kalecinin forması bile kirlenmedi bugün. Demek ki var bu İtalyanların bir bildiği. 2 hafta sonra hiçbir şey yokmuş gibi yine 4'lü filan çıkıp, keltoşu sağ kanada hapsedip beni sinir harbine sokma. Hadi hocam ölümü gösterip sıtmaya razı hale getirme yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt