Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bıktım ben aynı şeyleri konuşmaktan yahu

Önceliğimiz Galatasaray olsun

Babamın oğlu olsa başarısız ise eleştiririm

2 senedir sabrediyoruz ortada oyun moyun yok

Hani sistem kuracağım dese eyvallah

Ama gelecek adına hiç umut vari bir durumda yok

O zaman kusura bakmayın Terim'de olsa eleştirinin kralını görecek

Eleştirin kardeşim korkmayın yaa

Şampiyon olamazsak maddi durum dışında pek umrumda değil açıkçası ama bu futbol umarım değişir sezon sonuna kadar. Sezon başından beri 5 dakika bile top oynamadık.

Lütfen genç birilerini oynat bari bir heyecanımız olsun. Zaten bu adamların da yaptığı bir şey yok, asla daha kötü olmaz.
Bu sezon Süper Lig kuüpleri ligde her hafta galibiyete 2.6 milyon TL, beraberliğe ise 1.3 milyon TL para alıyor.

2018-2019 sezonununu şampiyonlukla tamamlayacak olan takım, 33 milyon TL'lik ödülünün sahibi olacak. Lig ikincisi ise 26 milyon TL, üçüncü de 21 milyon TL kazanacak.

İkinci olduğumuz surece sorun olmayacaktır. Şampiyonluk benimde gözümde değil taraftar fantazisinden başka birşey değil önemli olan adam gibi bir sistem kurp oynatmak. Güzel oyun olsun 2. Olalım kuruluş amacımız neyse onu uygulayalım. S.liginde eleme artik zor değil denk takımlar var hemen hemen.
Hedef şampiyonluk olmalı ama kendi kendimizi boşa strese sokup duruyoruz. 1 puan alinmaliysa 1 puan alinmali şampiyon olamadık hadi 5.olalım kafasını irakmamiz lazım

##Hemen bir portekizli hoca##

5ce1be1866a97c1b58a6f0c1

ne senle ne de sensiz...

Sinirlenince bende tepki veriyorum ama kalmalı. Başarısızlıkta yaşayalım kendisiyle sıkıntı yok,yabancılar geliyor sömürüp gidiyor. Tudor gibi salaklara kalıyoruz sonra

nobody: bla bla bla...

Fatih Terim: Arkadaşlar kendimizi bir an önce Ocak ayına atmamız lazım, orada gerekli hamleleri yaparız.

Galatasarayda dun bugun yoktur, yarin vardir! Yarin ne yapacagin onemli, yarin ne olacagini hepimiz biliyoruz. Trabzondan yenilgi ile ayrilip 12.siraya kadar dusecegiz. Ilk 8e girmek icin mucadele edecek, sampiyonluk hayal degil ama bu hocayla zor.

Ocakta bir kamyon dolu topcu getirse ne olacak, onlari sonra tazminatla gondermeye calisacak.

Taraftar olmayan kukla yonetimi istifaya cagiracak sonra yeni yonetim gelip tekmeyi vurup oyle gidecek. 4yillik tazminati alip kosesinde oturur.

Peki ondan sonra? Bunu dusunen yok, bataklik icinde klup zor ayaga kalkar. 2 yil sampiyon yapti diye Galatasarayin 5,6 yilini cope atacak kredisi olmamali. Genc bir kadro kurup ve oyle bir projesi olsa ozaman destek verirdik. 30+ yasli oyuncularla gunu kurtarmaya calisan bir hoca.

Istifa etmiyorsa, istifaya zorlanmali. Bu sezon 16 macta 13 Gol attik, ve zar zor 4 yada 5 galibiyetimiz var. Baskasi olsa ulkedeki butun direkler sokulurdu o kisiye

Ekibini değiş hoca ekibini koy oraya teknik taktikten anlayan iki portekizli bak ne oluyor

##Hemen bir portekizli hoca##

kaşınma !
Galatasaraylı oldugumu ispatladım admine. sen ayrıca ispat istiyorsan sana da başka şekilde ispat edelim. beyin nakli bekleyen ümitsiz vaka.
uyelere karşı uslubunu duzeltmezsen

her hangı biri x olur terımcı olur terim düşmanı olur tavrın bu şekilde devam ederse ceza yersin

Pala=Fatih Terim
Bedir=Anti Terimciler
Abdulhey=Belhanda :(
Kral Faruk=Forum Sakinleri

Biz transferleri doğru yapamadık. Nezaman dopru transferler yaptık o zaman başarı geldi. Bu seneki transferler karavana çıktı. 2012de ünal aysal ilkgeldiğinde 10 transfer yaptı, 9u tuttu o takım 2 sene şsmpiyon oldu. Sonra mancini döneminde 10 oyuncu aldı hepsi çöp çıkınca 2 sene kendimize gelemedik. Dursun 2 sene önce 10 transfer yaptı 9u tuttu o takım yine 2 sene şampiyon oldu. Bu sene yapılan 10 transferde tutmadı, malesef olmadı ve sonuç ortada. Alınanların çoğu zaten kiralık veya beleş adamlardı, transferde planlamada yanlışlar yapıldı. Şimdi 2 senelik çöküş dönemi yaşayacaz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam sana pas oyunu oynatıyor diyorlar da bu nasıl pas oyunu allah aşkına?

C088EFC8-25B7-48B6-8471-656B1D4FC347.webp

31512604-EDE5-41B4-8156-27B51E290AEB.webp

62F9A58E-B0FA-44ED-AC8C-64A3D67CB96D.webp

OLMASI GEREKEN

17C7F8E6-C7E7-4E40-85D2-C812951626D8.webp

459A48A2-E844-4F5F-9DE5-69BF36D7218E.webp

Pas oyunu oynuyoruz diye sallayanlar bu takım hiçbir oyunu oynamıyor. Sallama doğaçlama oyun oynuyorux sadece

Bundan sonra kimsenin geçmişine para yatırmayacağız..Bu nasıl bir cümledir hoca..
Şu cümleyi kurmak çok büyük yetersizlikdir.Basitlikdir.Transferde yaşanan rezilliğin karşılığıdır.
Yaşlı olsun,genç olsun,yıldız olsun, isimsiz ve aç olsun bunların hepsi anlamsız keskin saplantılardır.
Burada önemli olan kadro planlamasını doru yapıp ona göre oyuncuları almak.Bu yaşlıda olur, gençde olur, bonservisi elinde olur, bonservisi yüksek olur, isimli olur isimsiz olur..Ama bunun dengesini iyi ayarlayacaksın.

örnek olarak marino, naga,marcao gibi bitik ve ağır oyunculardan oluşan takımın kanatlarını babel ve feg gibi iki bitik yaparsan ve üzerine orta sahaya ve forvete fiziksel olarak çok ciddi dezavantajları olan nzonzi ve falcao gibi adamları koyarsan adamaların geçmişine sövdürürsün.

Aziz'i td yapsak bu kadar olurdu herhalde.

Real 2x
Psg
Brugge
Fb
Bjk
Başak

7 önemli maç, atılan gol "0"

Ne bekliyorsunuz? Hocamın bir bildiği vardır demeliyiz herhalde. Terim'e olan duygusal bağınız mantığınızın önüne geçiyor.

Kesinlikle katılıyorum.
Ama Fatih terimin en büyük suçlu olduğu konusunda hem fikirim.Ama neden.Transferdeki beceriksizlik ve kadro planlamasının kötü olması mı yoksa kadro iyi fakat oynatamaması mı?

Benim düşüncem çok büyük bir oranda transferdeki beceriksizlik ve kadro planlamasını çok kötü yapmak.Kadronun iyi oyun oynamaya kesinlikle yeterli olmadığını düşünüyorum.Zaten bunuda gösteriyor.Ama bu bir süreç birkaç sene öncesi yapılan hatalarında sıkıntılarıda çekiliyor.Örnek zamanında elden çıkarılması gereken adamların (belhanda) gönderilmemesi..

Bu bahsedilen 7 maç ve atılan gol sayısı 0..Hem bundan bahsedip hem kadronun çok kaliteli olduğu söylemek çok fazla anlamsız oluyor.Bu arada az gol yememiz iyi bir takım savunması veya defans yaptığımızı göstermez.. Avrupada çok şanslıydık ki rakip takımlar beceriksizdi.

Benim hayretler içerisinde kaldığım tek nokta top rakipdeyken sahadaki Galatasaraylı oyuncuların amatör kıvamında sahaya yayılması ve çok geride oyunu kabul etmesi.Ve doğal olarak çok zor top kaptığımız için rakibi dengesiz yakalayamıyoruz.

Bu takım boyunu ayarlama ve sahaya doğru yayılma kimin sorumluluğunda?
Oyuncuların mı hocanın mı..Bu konuda stoperlerin rolü çok büyük değil mi..

Benim düşüncem bu bek ve stoperlerle, bu ağır kıçını kaldırmayan ruhsuz kanat oyuncularıyla doğru savunmada yapılamaz..Sahaya doğru bir şekildede yayılamazsın.

tek suçlunun terim olmadığı konusunda katılıyorum size, sırf terim nefreti insanların mantığının önüne geçmemeli.

kadronun tamamı başarısızlıktan sorumludur. Kellelerin hepsini almalıyız. bu biraz belhanda ve diagne olayına benziyor. herkes sorunun belhandada ya da diagnede olduğu hissiyatına kapılmıştı ve bunlar gidince düzeleceğimiz sanılmıştı. şuanda her ikisi de yok ama durumumuz daha kötü.

bu kadro bi ülkeyi geçindirecek para harcayıp çuvallamıştır, başarısızlık bu duruma hafif kalır. tam anlamıyla harcanan para-performansa bakarsak çuvalladık tabiri doğru olur. Bu kadroyla (camia geneli) hiç bir iş yapılamaz. Tam bir beceriksizler ordusu. Yönetimden scoutuna kadar deh edip liyakata önem vermek suretiyle işinin ehli adamlara kadro vermeliyiz. başkan koltuğunda kalmak için mağduriyetini kullanarak okları başka yöne çevirmeyi başardı. terim de başka işler yaparak bunu başardı. ee terim başarısız değil, yönetim de değil. o zaman bu takım niye başarısız. Oyuncuların 11'i mi kötü, olabilir bu da bir ihtimal. O halde oyuncuların bir suçu yok. onlarla beraber onları aldıranları da deh etmek camiamızın boynunun borcudur.

Bu kadrodaki elemanlardan hiç biriyle başarı gelme ihtimali yok. beceriksizleri özellikle bir araya toplamış gibiler. özenle seçilmiş gibiler
:tbr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt