Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son sans mon sans diyor gene dönüp dönüp ayni adamlari oynatıyor. Sahaya 11 gençle çık kim sana ne der. Hatta bunu istiyoruz zaten. Cik masal anlat şimdi.

içmekten kafa siroz olan adamlar içki masasında ağlayıp seni sevdiğini söyleyebilirler
biz kelle istiyoruz. hadi istifa

2017121914132319_cfnan6m5m74hd23lfft2jepk751.jpg

Severim savunurum ama malesef bu sezon özellikle oyuncu değişikliklerinde çok kötü hocam selçuk nedir emre mor nedir bunlar girdikten sonra 9 kişi kaldı takım adeta sonra da golü yersin öyle ömer çıktıktan sonra rakibe basan kalmadı değişiklik yapmak zorunda değilsin 3 hak var diye ben de lige ağırlık verilmesi düşüncesindeyim ama yazık oldu bir galibiyet alsak iyi olurdu

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tebrikler hoca bir maçı daha yaptığın değişikliklerle vedik. Neyse kredin var boşver sen. Giden ş.liginden alacak 1.5 milyon euro olsun para mı sanki.

Real Madrid deplasmanından beri yanlış iş yapmıyor. Ama sene başından beri kadro seçimlerinde, teknik konularda, oyuncu yönetiminde öyle yanlışlar yaptı ki o yanlışların hepsi çokca yetersizlik, biraz kısmetsizlik olarak geri dönüyor kendisine. Ben her şartta 3-5-2'den şaşmasını isterdim de bugün adamın eli o kadar sıkıştı ki artık bir 11 çıkarmasını bile başarılı buluyorum. Sahadaki oyuncu kalitesine bakınca Emre Mor'u yine 85'e kadar bekletmesi abuk duruyor da oğlanın 5 gün önceki halini gördükten rotasyonda bu kadar geri düşmesine de şaşırmıyorum. İnşallah hoca bundan sonra deplasmandaki Real maçı hariç ŞL'de gösterdiği özen ve taktiksel yeniliği ligde de yapar ve eksiklerin dönmesiyle en azından dandik ligimizi oyun ve oyuncu kalitemizle yeniden kazanırız. Seneye kalacaksa da bilhassa oyuncu seçimlerinde doğru insanlardan tavsiye almasını ve her yükü omuzlamaya çalışmamasını diliyorum.

2 edebinle takılamıyosun değil mi?Sana atılan bi laf yok klavye bebesi gibi anca buradan yazarsın..

... bir şey yazıyorsun ben de bunu söylüyorum triplere girmene gerek yok

anca buradan yazarsın klavye bebesi gibi laflar zeka seviyesini ortaya koyuyor zaten hemen kafa kavgaya gidiyor galiba

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt