Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yılmaz morgulu severımGshxhxhxhxxh kadro kötüymüş kadroyu kim kurdu la Yılmaz Morgül mü. Bedeviyi 9 milyona satmayan Diagne malına 10 küsür verdiren kimdi. Siz ağır kafayı yemişsiniz ümmetçi reisçilerden gram farkınız yok.
yılmaz morgulu severım
bılemıyorum rtaş ıncelemem lazımSayın modum, Yunus isimli zat-ı muhterem futbolcumuzla ilgili 'bedevi' yakıştırması yapmış. Irksal bir aşağılama değil midir bu?
Şu maçı gerçekten kazanmayı beklemiyordum sahadaki futbolcuların çoğu da Brugge'ye üstünlük kurabilecek adamlar değil Ömer'in filan ekstra çabasıyla öne geçtik yoksa galip gelemeyeceğimizi de biliyordum
İşin açıkçası neden kazanamadık neden Avrupa'ya gidemedik de demiyorum artık çünkü biliyorum ki Avrupa'ya gitsek yine bir nane olacağı yok
brügge ilk macBu kadroyla daha ne bekliyodunuzFalcao-Andone-Babel-Luyindama gibi futbolcular olsa bu maçı 3-0 4-0 gibi kazanmıştık..
Eee ?fener maçında hoca kenarda yoktu.brugge deplasmanında oynamamiz gerekeni oynadık.ki oyuncuların çoğu yeniydi.konya maçında 3-4 net pozisyona girip atamadık.donktan sekip gol oldu.malatya maçında sayısız pozisyona girdik,olmayan faulden gol yedik.denizli maçı kötüydü ama daha ilk maç.ne zirvaliyosun ?brügge ilk mac
konya
malatya
denizli
fb
daha da saymami istermisin
adam niye gelsin yahu. Kafası rahat.JJ bekleniyorsun acil
Jorge Jesus
Enviado desde mi iPhone utilizando GSCimbom Forum
ne zirvaliyorsun derken haddini bilerek konus bu bir .Eee ?fener maçında hoca kenarda yoktu.brugge deplasmanında oynamamiz gerekeni oynadık.ki oyuncuların çoğu yeniydi.konya maçında 3-4 net pozisyona girip atamadık.donktan sekip gol oldu.malatya maçında sayısız pozisyona girdik,olmayan faulden gol yedik.denizli maçı kötüydü ama daha ilk maç.ne zirvaliyosun ?