Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon bütün rezil maçları skorları hocaya yazarım lakin bu maçı yazmam. Mantık çerçevesinde eleştirelim.

seni maçın başında salyalarıyla imparator diye çağıranları görünce suçu sana bulmuyorum kerim
kilit oyuncun belhandayıda gucakladın bak ne güzel

Gshxhxhxhxxh kadro kötüymüş kadroyu kim kurdu la Yılmaz Morgül mü. Bedeviyi 9 milyona satmayan Diagne malına 10 küsür verdiren kimdi. Siz ağır kafayı yemişsiniz ümmetçi reisçilerden gram farkınız yok.
yılmaz morgulu severım

Kimse kusura bakmasın ama kendisinin yerine herhangi bir italyan olsaydı alacağı etiket "KORKAK" olacaktı. Bende o arkadaşlara katılıyorum kendisi bu sene net korkak bir teknik direktördür.

Şu maçı gerçekten kazanmayı beklemiyordum sahadaki futbolcuların çoğu da Brugge'ye üstünlük kurabilecek adamlar değil Ömer'in filan ekstra çabasıyla öne geçtik yoksa galip gelemeyeceğimizi de biliyordum

İşin açıkçası neden kazanamadık neden Avrupa'ya gidemedik de demiyorum artık çünkü biliyorum ki Avrupa'ya gitsek yine bir nane olacağı yok

Şu maçı gerçekten kazanmayı beklemiyordum sahadaki futbolcuların çoğu da Brugge'ye üstünlük kurabilecek adamlar değil Ömer'in filan ekstra çabasıyla öne geçtik yoksa galip gelemeyeceğimizi de biliyordum

İşin açıkçası neden kazanamadık neden Avrupa'ya gidemedik de demiyorum artık çünkü biliyorum ki Avrupa'ya gitsek yine bir nane olacağı yok

bu maç özelinde hatası az olabilir hatta olmayabilir de fakat tablonun genelinde büyük hataları var hocanın.

bu sezonun transfer planlamasını o kadar kötü yaptı ki takım nereden tutsan elinde kalıyor. bir de sakatlıklar eklenince anadolu takımına döndük.

maç içinde yapılan bir antrenörlük hatası bir sonraki maçta düzeltilebilir ama kadro planlamasında yapılan hata sezonu çöpe atar. fatih terim bu sezonumuzu çöpe attı maalesef.

20191127_000326.webp
sampiyon olacagiz hocam

brügge ilk mac
konya
malatya
denizli
fb

daha da saymami istermisin
Eee ?fener maçında hoca kenarda yoktu.brugge deplasmanında oynamamiz gerekeni oynadık.ki oyuncuların çoğu yeniydi.konya maçında 3-4 net pozisyona girip atamadık.donktan sekip gol oldu.malatya maçında sayısız pozisyona girdik,olmayan faulden gol yedik.denizli maçı kötüydü ama daha ilk maç.ne zirvaliyosun ?

JJ bekleniyorsun acil
Jorge Jesus

Enviado desde mi iPhone utilizando GSCimbom Forum
adam niye gelsin yahu. Kafası rahat.
İlk çıkacağı maçta terim diye bağırılacağını bile bile niye gelsin, sonra bizim taraftar biat seviyor saçma sapan şekilde koşup şuursuzca hücum etmen gerekir.

Eee ?fener maçında hoca kenarda yoktu.brugge deplasmanında oynamamiz gerekeni oynadık.ki oyuncuların çoğu yeniydi.konya maçında 3-4 net pozisyona girip atamadık.donktan sekip gol oldu.malatya maçında sayısız pozisyona girdik,olmayan faulden gol yedik.denizli maçı kötüydü ama daha ilk maç.ne zirvaliyosun ?
ne zirvaliyorsun derken haddini bilerek konus bu bir .

ikincisi HABIRE AYNI HATALARI yapip golleri yiyoruz. bi ara forveti cikaraip kapanma modasina girdi, konya ve malatya agzimiza etti. simdide emre yi koyup agzimiza ediyorlar. hele bugün ulan aptal adamlarin en iyi oyunculari kanatlar. sen gidip kanatlari bosalttin. selcugu alip leminayi stopere cekip selcugu tek kisi biraktin ortada. bunlar hep bos hatalar. terim MODERN FUTBOL ICIN DEGIL ÖLMÜS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt