Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu maç özelinde hatası az olabilir hatta olmayabilir de fakat tablonun genelinde büyük hataları var hocanın.

bu sezonun transfer planlamasını o kadar kötü yaptı ki takım nereden tutsan elinde kalıyor. bir de sakatlıklar eklenince anadolu takımına döndük.

maç içinde yapılan bir antrenörlük hatası bir sonraki maçta düzeltilebilir ama kadro planlamasında yapılan hata sezonu çöpe atar. fatih terim bu sezonumuzu çöpe attı maalesef.
Buna sonuna kadar katıyorum reis bende bu sezon bile bile lades olduk resmen

Mariano&Nagatomo ikilisinin geçen sezon bile bitik olduğu gün gibi görünüyordu biz bu ikiliyi değiştirmediğimiz gibi geçen sezon iş yapan Linnes'i de kadro dışı bıraktık şimdi Emre'ye Şener'e filan bakıyor takımın bekleri

Belhanda ile olmadığı çok belliydi yine Tudor döneminde bir görevi vardı takımın geçiş oyununu kurguladığı için sürekli forma buluyordu da şu anda Belhanda'nın takıma kattığı hiçbir şey yok Atalay Emre Akbaba filan oynasın Belhanda'dan daha kötü olmaz

Feghouli mesela kalite mi ? sonuna kadar adam resmen geçen sezon tüm kritik anlarda sahneye çıkan adamdı ama artık kanat oyunu oynayamayacağının kendisi bile farkında sürekli içeri atıyor kendini top alıp top veriyor başka bir şey katamıyor takıma biz Feghouli'nin bu eksikliğini kapatmayı geçtim öbür kanada da Ferrari hızında Onyekuru'yu gönderip Feghouli'den daha ağır Babel'i getirdik

Son yıllarda bu lige gelen en kaliteli orta sahalardan Seri ve Nzonzi ikilisini getirdik adamlardan katkı alamıyoruz haydi katkı almayı geçtim adamları oynatmıyoruz bile

Artık bizim ligdeki rakiplerimiz bile altyapıdan oyuncu yetiştirmeye, milli takım havuzuna oyuncu sokmaya çalışıyor ellerindeki gençlere sahip çıkıyor biz Abdussamed-Atalay-Yunus-Ozan gibi altın madenlerinden bir tek Ozan'ı kazanabildik o da 2-3 ay filan sürdü Atalay-Yunus'un filan futbolculuk kariyeri başlamadan bitecek bizim yüzümüzden Mbappe-De Light-Sancho-Donnaruma-Alexander Arnold-Pulisic-Felix filan Atalay'dan Yunus'dan filan çok büyük değiller kaç senedir Avrupa piyasasında yer yapan adamlar biz hala Atalay tecrübesiz Yunus hazır değil diye bekliyoruz

Biz Mustafa Kapı'ya daha çocuk diyoruz kadroya bile almıyoruz Ansu Fati Barça'da çatır çatır oynuyor sonra şu Rennes'de bir önlibero vardı Camavinga diye Mustafa Kapı'yla yaşıt Psg maçında çıktı oynadı şovunu yaptı şimdi tüm Avrupa biliyor adamı bu sena 16 resmi maça çıkmış Mustafa Kapı'nın kariyerinde sadece 1 tane profesyonel maçı var o da 1 dakika adamı kupa maçlarında bile oynatmadık

Hiç yerli oyuncu havuzumuz yok, hiçbir genç oyuncu hazırlayamadık, transfer döneminde hiçbir oyuncunun geleceğine yatırım yapmadık daha vay Arda dönecek vay Linnes'in lisansını çıkartacağız vay Diagne ve Maicon'u geri çağıracağız bunları tartışıyoruz

Bu takımda

Lemina Nzonzi

Feghouli Ömer. Onyekuru

Falcao

Şablonunu oturtursak çok iyi ivme kazanıp şampiyon oluruz. Lemina sert ve hızlı. Mücadele seviyesi üst düzeyde, geçen hafta yaptığı kritik hataya rağmen topla çıkışları kötü değil. Nzonzi ise kaliteli, oyun görüşü çok iyi, topla çıkışları çok başarılı, topu çok iyi koruyor ve kaptırmıyor, oyun zekası üst seviyede. Birbirini çok iyi tamamlayan bir ikili. Önlerinde oynayacak bir Ömer de onlardan topu alıp hızlı şekilde ileri taşıyabilecek, duvar paslarıyla defansların dengesini bozabilecek ve sert şutlarla gol arayabilecek bir oyuncu. Duran topları da çok iyi kullanıyor. Kalitesi üst düzey olmadığı için, top kayıpları da olacak ama bu riski almamız lazım. Takımda Nzonzi ve Lemina’yı Seri veya Belhanda değil, en iyi Ömer tamamlıyor.

Bu şablonu oturtmamız halinde Türkiye Ligi’nin kalitesini de göz önünde bulundurarak şampiyon olacağımızı düşünüyorum.

Ama şunu da söyliyeyim, Fatih Terim teknik direktör olarak çok kötü bir performans sergiliyor geldiğinden beri.

Takımı hep çok kötü hazırlıyor. Yaz kamplarından takım hazır çıkmıyor. Çok yüklenildi 4. Veya 5. Hafta gibi takım çoşacak deniliyor ama gerçeğin öyle olmadığı hep anlaşılıyor.

Takım organize ve disiplinli futbol oynamıyor. Oyuncu tercihleri yanlış. Birbirini tamamlayan oyuncuları tercih etmiyor.

Demeçleri ciddi olarak berbat. Oyuncuları sürekli taraftarın ve medyanın önüne atıyor. Bence etik olarak çok yanlış çünkü eleştirdiği güya kiralık geldiği için aidiyet duygusu olmayan oyuncular, takımın en iyi oyuncuları. Lemina ve Nzonzi. Takımın en kötüsü her zaman savunduğu Belhanda. Genç oyuncular görebilirsiniz deyip haftalar boyunca hiç bir genç oyuncu oynatmaması komik.

Fatih Terim ile artık Avrupa’da asla başarı gelmeyeceği bence çok net. Tek seçenek çok iyi oyuncular almak ve iki kanatı çok hızlı oyuncularla donatmak. Böylece, taktik, disiplin ve organizasyon olmasa bile bireysel oyuncu performanslarıyla averaj Avrupa takımlarına karşı bir şeyler yapılabilir. Ama bu futbol anlayışıyla eskiden elit takımlara karşı aldığımız galibiyetleri tekrarlamamız çok çok zor.

Bir karar verilmeli. Türkiye Ligi tek hedefimiz ise 60 milyon Euro’luk değil , 35-40 milyon euro’luk takımlar iyi bir sportif direktör denetiminde kurulmalı ve Fatih Terim devam etmeli. Böyle 60 milyon euro’luk takımlar kurulacaksa ve Avrupa’da hedefler olacaksa bu Fatih Terim ile olmaz.

cb9_9e6f9.webp

Aysal başkanim gelse de Terim'e kapiyi gosterse

Bu takımda

Lemina Nzonzi

Feghouli Ömer. Onyekuru

Falcao

Şablonunu oturtursak çok iyi ivme kazanıp şampiyon oluruz. Lemina sert ve hızlı. Mücadele seviyesi üst düzeyde, geçen hafta yaptığı kritik hataya rağmen topla çıkışları kötü değil. Nzonzi ise kaliteli, oyun görüşü çok iyi, topla çıkışları çok başarılı, topu çok iyi koruyor ve kaptırmıyor, oyun zekası üst seviyede. Birbirini çok iyi tamamlayan bir ikili. Önlerinde oynayacak bir Ömer de onlardan topu alıp hızlı şekilde ileri taşıyabilecek, duvar paslarıyla defansların dengesini bozabilecek ve sert şutlarla gol arayabilecek bir oyuncu. Duran topları da çok iyi kullanıyor. Kalitesi üst düzey olmadığı için, top kayıpları da olacak ama bu riski almamız lazım. Takımda Nzonzi ve Lemina’yı Seri veya Belhanda değil, en iyi Ömer tamamlıyor.

Bu şablonu oturtmamız halinde Türkiye Ligi’nin kalitesini de göz önünde bulundurarak şampiyon olacağımızı düşünüyorum.

Ama şunu da söyliyeyim, Fatih Terim teknik direktör olarak çok kötü bir performans sergiliyor geldiğinden beri.

Takımı hep çok kötü hazırlıyor. Yaz kamplarından takım hazır çıkmıyor. Çok yüklenildi 4. Veya 5. Hafta gibi takım çoşacak deniliyor ama gerçeğin öyle olmadığı hep anlaşılıyor.

Takım organize ve disiplinli futbol oynamıyor. Oyuncu tercihleri yanlış. Birbirini tamamlayan oyuncuları tercih etmiyor.

Demeçleri ciddi olarak berbat. Oyuncuları sürekli taraftarın ve medyanın önüne atıyor. Bence etik olarak çok yanlış çünkü eleştirdiği güya kiralık geldiği için aidiyet duygusu olmayan oyuncular, takımın en iyi oyuncuları. Lemina ve Nzonzi. Takımın en kötüsü her zaman savunduğu Belhanda. Genç oyuncular görebilirsiniz deyip haftalar boyunca hiç bir genç oyuncu oynatmaması komik.

Fatih Terim ile artık Avrupa’da asla başarı gelmeyeceği bence çok net. Tek seçenek çok iyi oyuncular almak ve iki kanatı çok hızlı oyuncularla donatmak. Böylece, taktik, disiplin ve organizasyon olmasa bile bireysel oyuncu performanslarıyla averaj Avrupa takımlarına karşı bir şeyler yapılabilir. Ama bu futbol anlayışıyla eskiden elit takımlara karşı aldığımız galibiyetleri tekrarlamamız çok çok zor.

Bir karar verilmeli. Türkiye Ligi tek hedefimiz ise 60 milyon Euro’luk değil , 35-40 milyon euro’luk takımlar iyi bir sportif direktör denetiminde kurulmalı ve Fatih Terim devam etmeli. Böyle 60 milyon euro’luk takımlar kurulacaksa ve Avrupa’da hedefler olacaksa bu Fatih Terim ile olmaz.
Yok reis ben artık Feghouli'den de ümidimi kestim tamam adam köküne kadar kalite ama ayakta duracak mecali olmadıktan sonra başlarım kalitesine. Takımda en sevdiğim adam ama takıma en çok zararı olan adam da Feghouli'dir bu haliyle

Ben o kadar üzgün değilim nedense çünkü direk mağlubiyet bekliyordum. Öne geçmemize epey şaşırdım ne yalan söyleyeyim gol yemeden bitireceğimize de inanmıyordum ki yine bitiremedik golü yedik tabi.

Sezon sonuna kadar kalsın sonra ayrılalım. Şimdi giderse yine ihale arkasından gelene kalacak.

sent via GSC

Yok reis ben artık Feghouli'den de ümidimi kestim tamam adam köküne kadar kalite ama ayakta duracak mecali olmadıktan sonra başlarım kalitesine. Takımda en sevdiğim adam ama takıma en çok zararı olan adam da Feghouli'dir bu haliyle

Oyuncu satmadan alamayız sıkıntı o maalesef. Onyekuru da bedava kiralık olarak gelecek diyor herkes ondan yazdım. Babel mi Feghouli mi desen Feghouli derim.

Sen kimi oynatırsın? Ya da transfer mi bekliyorsun?

Oyuncu satmadan alamayız sıkıntı o maalesef. Onyekuru da bedava kiralık olarak gelecek diyor herkes ondan yazdım. Babel mi Feghouli mi desen Feghouli derim.

Sen kimi oynatırsın? Ya da transfer mi bekliyorsun?
Valla reis öyle bir durumdayım ki takımdaki oyunculardan iyice ümidimi kestim Mariano&Nagatomo&Belhanda&Babel ve Feghouli başta olmak üzere takımdaki yabancı oyuncuların çoğunu değiştirmemiz gerekiyor

Ömer'in kanatlardaki katkısı Babel ve Feghouli'den fazla Emre&Şener ikilisi oynasın Mariano&Nagatomo ikilisinden fazla katkı verir

şu forumda en ince en nüktedan terim eleştirisini aydın yapıyor kimse farketmiyor

her başlıkta ince dokunuşlarla ilmek ilmek örüyor eleştiri ağını

Bazı şeyleri konuşmak lazım Terimci bile olsak

Tudor beye yapılanları unutmadık

Bugün 3 lü oynatmayınca hocaya sallayan kesim o günlerde Tudor 3 lü deneyince adamın anasına sövmediği kalmıştı

Genç oynatsın deniyor 17 yaşında genç giriyor 4-5 dakikalık zaman diliminde ne yapılması bekleniyorsa yine bir anasına sövülmediği kalıyor

Sonra bu gençler neden oynatılmıyor diye sorgulanıyor

Keşke hoca da kimseyi umursamadan oynatsa ama maalesef taraftarın etkisinde kalıyor gibi

Eskiden hocanın zorlayarak deneyerek kendi şansını yarattığı anlarda Terim balı deyip başarısını küçümserlerdi. Şimdi de karşı cenahtan ama benzer bir güruh ta yapılan hatalarla gelen olumsuz sonucu şanssızlığa bağlıyor.

trabzon macından sonra ıstıfasını verecek gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt