Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
90+'da gol yedik ama hiç sinir üzüntü yok. Daha kötüsünü bekliyordum çünkü. Evet, FT yine ağır saçmaladı oyun içinde. Ama kendisi eğlenceli bir insan. Ben memnunum kendisinden. Futbolundan eğlenemiyoruz ama kendisiyle eğleniyorum.

Fatih Terim'î bir şekilde yollatıp, getireceğiniz hocanın rahat şekilde takımı yönebileceğinimi sanıyorsunuz ?
Sene sonunda karşılıklı anlaşılır ve hoca bırakırsa olur ama bir operasyon çekip hocayı gönderip, üzerine bir hoca getirirlerse, o hocanın kariyerine yazık olur çünkü kulübe arkasından kendisine edeceğim küfürleri şimdiden duyar gibiyim. Siz Fatih hocayı sezon sonu bitmeden yollama hayallerine kapılmayın. Fatih hocanın başarısız olma kredisi vardır.

tapatalk_1574295186247.webp

oyuncu grubumuz çok berbat şu durumda fatih terime inanmaktan başka şansımız yok.

camiamızı ele alıyorum da bizi bu bataklıktan kurtaracak 2. bir isim yok. kimse hamza hamzaoğlu yada bülent demesin.

taktik, ayak tenisinden öteye gidemeyen antrenman teknikleri, takımı huzurevine çeviren transfer politikasıyla çağın 20 sene gerisinde kalmış bir td.
geçmişine hürmeten sezon sonu için emekliliğini açıkla ona göre takip edelim artık sezonun kalanını.

Bugünden bahsetmiş videoyu izlemeden yapılmış bir yorum hocanın dediği yanlış bir şey yok

CL'de son 16 ya 90/91 yılında kalmışlar bu kadar mükemmel yönetilen kulüp vay beaaa

Bu sene 29 milyon harcamis bruj onu diyor muhtemelen

Hoca anadolu takımları çok mu harcıyor sanki çöphanda marcao yu evladım dedin sattırmadın altyapı takımın a dan Z ye şampiyon oldu bir adam çıkaramadın daha yaşlı hantallara paralar sactınız soran olursa para yok dersin bahanen çok herşeye

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 sene ust uste zor sartlarda sampiyon yapan,bu sayede taraftarimizin bi tarafini kaldıran,bikac kötü sonuçta akbaba gibi kendi taraftarı tarafından sırtından vurulan ve zerre kredi taninmayan kimsedir.Gittiginde taraftar dursun,mancini,pirandelli gibileriyle mutlu mesut yaşamakta ve fm hayalleirni gerçekleştirmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt